Отговори
# 150
  • София
Джес  , разбрах, най-сетне, благодаря Hug  Hug  Hug!

# 151
....Не, че другия ми албум, в който съм качила много повече снимки не е публичен, ама карай  hahaha!

И мойте снимки са така, но като намеря време, ще се поправя Crazy. Освен това НИ изпратих покана за приятелство, обаче к'во стана newsm78.....

# 152
Дай жокер, щот' се пуля от 5 минути Crazy

Снимката от днес сутринта изисква потвърждение, че си минал 16 г, за да бъде видяна hahaha

Вени, няма защо  Hug И мен ме домързя да обясня подробно... само пльоснах снимчиците Embarassed

# 153
...Снимката от днес сутринта изисква потвърждение, че си минал 16 г, за да бъде видяна hahaha...

newsm78

Това с голият мен ли е? Щото аз вече я видях дюс Crazy. Сега ли я замаскира?

Пуууу, разбрах най-сетне ooooh!

# 154
  • София
И една моя снимка искаше потвърждение, че съм на 16  Mr. Green.
Аз се заблудих, че мога да настроя целия албум на един път, иначе Джес, много добре си го "снимала"  Peace, само дето човек трЕбЕ да се напъне   Mr. Green!

# 155
...Снимката от днес сутринта изисква потвърждение, че си минал 16 г, за да бъде видяна hahaha...

newsm78

Това с голият мен ли е? Щото аз вече я видях дюс Crazy. Сега ли я замаскира?

Не съм аз, някой модератор ще да е Laughing Ууууу Вени, коя бре?  Flutter

# 156
Ама вие наистина нямате умора......... Mr. Green
Когато имам времи, ще кача снимки в албум.бг  Tired

# 157
Вий, верно ли модератор Shocked? Ай сиктир Crazy.

Венче, и аз искам да знам коя е забранената снимка Mr. Green.

# 158
 #Silly Аз изглеждам така вече. Нямам сили да пиша, или по-късно или утре.  Hug Hug Hug

# 159
Турих малко стари снимки, ама да се отчета  Simple Smile Надявам се да са видими за вас, макар че малко късно им зададох да са скрити (вече 4 човека ги видяха докато ги кача  Blush Иначе аз поне се върнах в промени и му дадох на албума да е скрит (излезе катинарче), май и това е достатъчно, има си отметка - видим за всички или...
Новите изискват време, а имам мнооого да работя, че нали мързелувах 1 седмица.

Ама много сте готини всичките, бре...  Hug
Я, кажете за срещата - че много трябва да се връщам, ще има ли, кога и къде? Като пишете като кЪртечници...
Вени, ама и аз не видях забранена!? Я раздуй, че уж сега пак ги гледах  newsm78 Тази на "напълнения" ирландец ли? Лелей, Вий, да го храниш туй момче като дойде  Heart Eyes

# 160
  • София
Ууууу Вени, коя бре?  Flutter
Ами една, на която съм си съвсем облечена  Joy! Всъщност може и аз да съм ръчналя нейде из настройките, докато търсех опции за поверителност на албума  Blush.

# 161
А бре, де ний анкетата Shocked? В миналата тема ли остана newsm78?

Миленка, видях, че си качила в снимка-та. Сега качваме в албум.бг. Пиша го за в случай, че си пропуснала. Peace

# 162
Е, те твойте, Вени, са по-скоро завоалирано еротични, то деколтета, то минижупи, абе - прелест!  Simple Smile Ама чак пък 16 год.  Shocked Нещо си се засекретила май вповече...

Брей, тъкмо качих в Снимка, а вие - сега в албум.бг, значи... 

# 163
...Брей, тъкмо качих в Снимка, а вие - сега в албум.бг, значи... 

нИдей рИва Crazy. Аз снощи качих в снимка към 70-80 снимки ooooh! Tired. Затова сега ме мързи и не знам какво да качвам. Очите ме болят. Май няма да качвам от тях пак. Който иска, да гледа там Rolling Eyes.

# 164
Миленка, за началото на септември /първият уикенд най-вероятно/ планираме среща, но какво, и дали, и кога, и как, и къде - не се знае newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт