ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 517
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Нямам търпение да свършат, особено точно тези явно са много проблемни за организма.

# 436
Да не чуе дяволът,ама Коки не ми е вдигал температура след нито една ваксина.Сложени са му всички дотук,без симфлорикса.Аз се радвам,че поне пентаксимите ги приключихме,че все се притеснявах дали ще има,но доки се оказа желязна лейди с втория и третия прием.

# 437
  • Най-зеленият остров
Привет, момичета.
От доста време не ми остава време ни за форум, ни за нет, но ме гложди един проблем и бързичко се сетих за вас  Embarassed . Ния на 15-сти навърши 5 месеца, а от моя месечен цикъл ни вест ни кост. На всички ли ви дойде или има и други като мен? Знам че като кърмиш не ти идва, но с каката ми дойде още на втория месец и сега започнах по-малко да се притеснявам.

# 438
  • София
Кати, не се притеснявай - ще се включи Мяучето, нашата ветеранка в категорията "Липса на МЦ" да ти каже, че след първото раждане не е имала цикъл над 2 години.  Hug Много майки около мен нямаха по година, особено тези, които кърмят активно.  Peace

# 439
Привет и от мен, тези дни успявам само да ви прочета инкогнито през телефона. Embarassed
Далче аз давах и през по-малък интервал когато Преслав вдигна температура, дано бързо я преодолеете таз ваксина.
Марги, хубаво че си си видяла детето къде е след падането, защото моя големия едно време хич не се въртеше и аз спокойно си го зацепвах на спалнята, да ама човека "слезнал" от леглото някак безшумно и си седи под спалнята тихо и си зяпа, а аз почти умрях като влезнах и не го видях никъде, кой да се надява че е под леглото #Crazy
katyanen на мен с баткото ми дойде на 2 месец, а сега ми дойде чак този месец, а утре правим 6 месеца.Така че мисля че е индивидуално всеки път.
Лека нощ мами и сладки бебчета.

п.п Съни скай съболезнования за баба ти. Аз изгубих и двамата си дядовци януари, единия 14 дни преди да родя, другия 6 дни след като родих така че напълно те разбирам Hug

# 440
Ники станаха ли чушките?
Далче дано спадне Т на малкия Praynig
Уфф утре и ние сме на консултация и ще и поставят синфлорикса,да видим какво ще стане ooooh!
Рали да си изкарате много хубаво във Велинград!

Моя мъж пък всеки ден готвено иска,мезенца разни и салати не признава,направо ми писна вече!

# 441
Привет, момичета.
От доста време не ми остава време ни за форум, ни за нет, но ме гложди един проблем и бързичко се сетих за вас  Embarassed . Ния на 15-сти навърши 5 месеца, а от моя месечен цикъл ни вест ни кост. На всички ли ви дойде или има и други като мен? Знам че като кърмиш не ти идва, но с каката ми дойде още на втория месец и сега започнах по-малко да се притеснявам.

И моя го няма, не гУ  и щъ да се връща скоро. Нормално е, няма причини да се притесняваш. Миналия път дойде при мен на 7 м., предлагам сега още по нататък  Mr. Green

# 442
  • някъде тук
ДД Hug  

Ей, немога да стигна до компа тия дни , племенника ми е при нас и играе непрекъснато  Фифа 2010   Crazy само футбол му е в глаавата Laughing

Далче дано бързо спадне температурата  Praynig

Да си кажа за захранването, и Жорката засега добре си  ги папка пюретата не се оплаквам има си апетит момчето Laughing Ние сме на консултация в сряда и ще видим как е с килцата , а трябва и кръв и урина да дадем за изследвания не съм наясно как ще се справя с урината  newsm78 утре ще купя колекторче  ( май така се казваше)  Rolling Eyes

# 443
Добра вечер, мами   bouquet!

Много ми е зор да ви насмогвам само вечер...Чета, чета и нищо не запомням с тъпата си кратуна smile3555...

Ника, мнооогооо обичам такива чушки, ако не ги одобрите, ША ги оползотворя  Animal Pig .

Далче, дай нурофен ако имаш. В такива случаи може за кратко да ги редуваш през по-кратък интервал. Също може да охлаждаш крачетата и ръчичките, помага доста  Peace. (може и да е късно вече за мойте съвети...)

Катя, аз не кърмя "активно", цедя се и все още не съм се оциклила, ама и не бързам... Не се притеснявай, нормално е.

Ванче, кога успя да заместиш 3 хранения? Браво на вас, много сте напред с мат'р'яла.
Моята змейка, все още се храни по 7-8 пъти дневно с нощната пауза...

МаргоHug, важното е, че Тин е добре! Бравос на Радина, от мен получава карамелче  Hug.

Да попитам, мамите даващи розов Хипп - давате ли 2ка вече? Снощи прочетох в нета, че 2ката е от 4ти месец. Аз давам вечер по едно шише и по една лъжичка на още 2-3 хранения, но 1ца. Ако давате 2ка, има ли разлика в поведението на бебока - да се засища за по-дълго време, колики или друго? Благодаря предварително  Hug.

Уф, хай-накрая дивИнето заспа, отивам да си върша вечерната работа и после сън. Спокойна вечер, мами  Hug.

# 444
МЦ и аз все още нямам...и май не изгарям от желание да имам  Mr. Green

# 445
  • някъде тук
Неви аз вече давам 2 на розовия ХИП ,ама къде прочете че 1 е до 4 месец newsm78 до 6 си е етоhttp://www.hipp.bg/?id=735&a=1
Разлика в поведението не виждам ,добре му действа   Жорката яде 4 пъти дневно вече от 1 месец  пие по 200гр мляко Peace

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 23:08 от bela *

# 446
Неви аз вече давам 2 на розовия ХИП ,ама къде прочете че 1 е до 4 месец newsm78 до 6 си е етоhttp://www.hipp.bg/?id=735&a=1
Разлика в поведението не виждам ,добре му действа   Жорката яде 4 пъти дневно вече от 1 месец  пие по 200гр мляко Peace

Бела, ето тук: http://www.hipp.bg/index.php?p=products&c=1&id=7

hahaha За едно и също мляко, различно инфо Wink

# 447
Викторита, може ли малко повече инфо за този твоя "пароготвач" , много подходящ ми се струва за мързели като мене Twisted Evil, някакъв линк , фирма, марка  да взема да го издиря Praynig

Хора, мойто дете не у ред, не съм го мерила скоро и незнам колко е тежък и висок ама всичко пак му умаля и днес се изръсих сумати пари за дрехи 80-ти  размер, че даже и две бодита се наложи 86-ти да взема ooooh! Всички такива дрешки от батко му ги носи още племеницата дето сега направи 2 годинки! Нали уж трябваше да забавят растежа вече   newsm78. Направо почвам да се замислям да не е болен нещо, спомням си, че по биология учехме за една болест - Гигантизъм или подобно, ако някой знае нещо повече за нея  Praynig моля да сподели, че съвсем изтрещях #Crazy

# 448
Привет   bouquet
Далче, можеш да редуваш препарат съдържащи парацетамол и ибупрофен. Свещичките Ефералган са с парацетамол и може лесно да се получи предозиране.
Сега се сетих,че Радина ми направи подобен обрив като при Ел Пи точно след първото си боледуване, и го отдадохме на смесването на свещичките със сиропа  Crazy Иди разбери след свещичка кога и колко сироп трябва да дадеш ,и като си притеснен ooooh!
Иначе вдигне ли някой Т веднага му нахлузвам чорапи с вода и оцет Crazy при децата спада веднага  Peace
Неви, млеката  "двойка" ,се дават само ако детето не наддава добре от "единиците". Ако мишонката си расте е редно да си остане на Хип 1  Sunglasses
mii , hahaha е на това място да съм припаднала от ужас, влизам - дИтето чудо го няма  Joy
katyanen , и аз нямам цикъл и не го и ща, само от месеци съм притеснена да не увеличим челядта   Rolling Eyes
Roroana , това с дрехите е много относително. Мартин е 64-65 см. но и той носи бодита 76 см, миналата седмица му подариха две бодита за 1 г. - е точно по мярка са му  #Crazy ( Памперс 3 му е тесен от месец) , просто защото е много набит и другите са му тесни. Аз и двете си деца гледам винаги поне със следващия размер.  Sad несъразмерни ли сме, що ли  Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 07:59 от margarete

# 449
Добро утро!
Абе,Ро,в какви филми се вкарваш пък ти!Баща му на твоя син да не е малък човек?!Няма да прилича на съседите я!Още повече,нали ходите на консултации,ако имаше нещо нередо в развитието на хлапуни,щяха досега да са ви насочили към специалист.
Аз спрях да си задавам такива въпроси доста отдавна,макар че сравнимо в темата Коки не е много голямо бебе.Но сравнимо навън на площадката и с децата на моите приятелки си е гигант-в момента е по-голям от 3 почти 2 годишни деца,а за едногодишните не коментирам,че повечето са му в малкия джоб.
Оп,щях да забравя да сложа нещичко да позакусим виртуално!

И мъжът ми като се прибере от работа Joy

Общи условия

Активация на акаунт