ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 465
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен
Уф, съжалявам за лошите новини...Дано наистина там да е по-добре, инак ние оставащите тука на какво да се надяваме...
Прави сте, че много му се вглеждам, ама толкова много го обичам, че чак се плаша. Може би наистина с второто няма да е така...и дано да е момиче, че тез мъже зор се гледат...

# 646
  • Бургас
Адашче, не щъ да тъ плашъ, ама май трябва да се правят нови снимки за датите на първа страница. Rolling Eyes

Мерси,че ми обърна внимание на питането !  Hug
Тъй,тъй !
Този път от друг сайт ,ще ги направя.
Айде сега всяка ,в Послепис към мнението си да пише датата на която се е родил бебока.
/За бебоците ,родени на една дата с Димана,няма нужда.  Mr. Green Hug /

п.с.Спешъли фор ю,качих снимки в Snimka.bg , ТУК

# 647
Жива да си, Адаш! Grinning
Ама е такъв бонбoн Димана, не е истина! Heart Eyes

P.S.: 21.02.

# 648
  • Бургас
Благодаря !  Hug
Сега чакам снимки на твоя сладур!  Heart Eyes

# 649
Наш'та Акула си я къткам, бетер като видна свекърва. Laughing
Правим представяне (и сгледа) само наживо. Joy

# 650
Съжалявам за загубата ви, Дари и СиянкаCry Hug
Вики, ще ни бягате по-надалеч с Криско, а? Ама ние с Алекса и в Австралия ще ви намерим, помни ми думата!  Wink Laughing
Деси, Диманка е голяма сладуранка!  Hug

P.S. Алекса- 02.02.2010

# 651
Таничка....тЪз лИбоФФФ...Децата ш'сЪ намерат и накрай света  hahaha .Ние поне в близките 4-5 години ще сме си тук(да се народят поне още 1-2, та като се местим за Австралия циганиятат да е пълна  hahaha )

П.С.КристиАн 21/01/2010
 Че предния път беше записан КристиЯн...

# 652
Здравейте на всички, минавам за малко, че ще водя Боряна на доктор за тая мистериозна кашлица.

Искам да питам захранилите мами - Боряна яде вече 5-ти ден зеленчуково пюренце, но съвсем ми разби концепцията за количеството пюре - противно на моите очаквания иска да яде по повече пюре и отказва млякото (след като изпие малка част от него), драпа за пюренце. Та да питам - какви количества сте давали на мишоците в началото?

П.С. Боряна 14/02/2010

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 14:49 от ruphy

# 653
Ех,много са ви хубави дечицата!Само на Танчето,на Силвъри и на Рали снимките във фейса не мога да видя!

Мяуче,мерси за изчерпателния ти отговор!Не е много на кила Катрин,но пук какво да се прави,манИкенка...
Никич,Съни,Слънчогледче,благодаря и на вас!Ако пропускам някого,също!

Жегата яко ни мори!На всичкото отгоре от течение ли,от вентилатор ли,болят ме всички кости,заедно с невралгията на главата и мигрената!Не се издържа!Но търпя,какво да правя!

И Катрин нощем си се буди,не е спирала.Яде поне по веднъж,а в 8 най-късно е будна.Спи ми се,та две не виждам!Добре,че вчера поспах с нея след обяд.

Има ли някой,захранил първо с оризова каша?

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 15:05 от AMORE

# 654
забравих и аз да кажа-страхотни снимки  Heart Eyes
Аморе що така не ги виждаш ти? Да не би да не съм те добавила в фейсбук  newsm78
Съни много е хубава Диманка-от любимите ми бебета е наред с Диди  Heart Eyes
Ели нощем яде обикновенно 2 пъти и още 2-3 се буди за бибата,повече от 3 часа накъп не ми се събират,но посвикнах вече
Мисля и аз скоро да захранвам с зеленчуково пюренце,ще видим и педи какво ще каже понеделник на консултацията

п.с.Елена 12.02 заедно с Есер на Ефи и Жорко на Дари-гери

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 14:59 от silvery

# 655
  • София
ДД!  Grinning

Мяу, той Борката е малко дребничък, ако че се роди голям бебок.  Thinking Дано поизрасте малко, иначе я взимаме Халята, щом вече се облича като хората, т.е. навлича се в топлите дни.  Laughing Стиснати палци за консулта и за фризьора! Hug
Бобиш, бързо оздравяване!  Hug
Рали, да така е - очите правят първото впечатление, те затова и всички викат, че Бо прилича на мен /щот иначе прилича на майка ми, ама нали всички сме със зелени очи, те хората откъде да знаят/. Иначе Йо е прекрасник голям, да ти е жив и здрав!  Heart Eyes
Ел, браво за обожателя, нека ти почесва самочувствието, нищо лошо няма! Стига и жена му да не усети, че ще ви дават по новините.  Crazy
Слънчи, аз на твое място бих возила Калина в големия стол.  Peace Най-важното е да пътувате комфортно, то като ти се дере някое дете през целия път - не съм сигурна, че шофирането е безопасно.  Peace Hug

Дари-Гери, съболезнования за бабчето! Hug
Сиянче, съжалявам и за твоя близък!  Hug
Руфи, Борис беше така - щом възприе храната - отказа млякото, искаше само с лъжица.  Peace Не помня за колко време достигна цялото количество, ама бързо беше, т.е. ядеше само пюре по едно бурканче и никакво мляко след него. За съжаление не мисля, че това е добрия начин на хранене - на бебоците си им трябва мляко, затова във всичко слагах, ама дали му стигаше, едва ли.
Да кажеш какво става с кашлицата!  Hug

Така, днес вече картинката е обичайната у нас - две кротки усмихнати деца.  Laughing Макс стана сутринта към 9 /като яде веднъж към 6 и нещо, но почти без да се разбуди/. Понаспах се, доволна съм.

П.П. Максим - 09.02.2010

# 656
Аморе що така не ги виждаш ти? Да не би да не съм те добавила в фейсбук  
Цитат

Сигурно!Galina Antonova съм.

# 657
  • York
Отиваме на ваксинация.  Rolling Eyes
Тук пак ще вали сякаш  ooooh!

На 20.02. е само Анетина

# 658
  • София