ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 471
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
slanchezara  hahaha Joy жИстоко  Joy
И аз се чудех (бях се затормозила) освен моя си багаж за два дни какви приготовления да оставя на Миото и Гадинела, но свеки ще се качи и ще се погрежи, та Мио пак мина метър  Close
Разбира се от младите хора в Габрово не можеш да чуеш подобни бисери, но от по-възрастните  ooooh!  hahaha
Стискам палци на всички ,на които предстои ваксинация  Hug
Хубав ден на всички ни  Hug

# 631
ДУ!
Мяу благодаря ти Hug Стискаме палци със Сиска! Peace
Аз се успокоих малко,ако и другия месец продължава да и е мека главичката,ще драпам за изследвания!
Ефи,Слънчи да си изкарате хубаво и чакаме снимки!
Рали,Ники мерси за съветите за кашата,май ще я хапваме в 18 часа,но засега мисля да е през ден,че нали много се качва от нея.
Правите ли кисели,док ми каза и от тях да давам?Каза ми и грис да и давам с плод,но мъничка ми се струва още.вчера и дадох настъргана и пасирана ябълка-е нямаше такова ядене,не мога да сваря да вземам с лъжичата Simple Smile
Ел ами честит ти обожател Joy
Рали Hug

С подарък няма да ме огрее.Мъжо каза,че не вярвал в суеверия Crossing Arms

# 632
  • София
dari_geri, съжалявам Cry Да е светло на душата и. Сигурна съм, че любимите ни хора са на по-хубаво място!

Мяу, и от нас палци fingerscrossed

puhich, спокойно и мен няма да ме огрее. Моя не вярва и е стиснат  Stop

# 633
  • York
dari_geri  Hug
El, не се оплаквай. Предполагам е приятно някой да те загледа. Мен дори у дома не ме поглеждат, какво остава за някой непознат.
Неблагородно ви завиждам за почивките. Аз ще си почакам евентуално септември. С работата на мъжа ми нищо никога не се знае   ooooh!
Днес е денят хикс за ваксина, а като гледам температурите от сега, даже и не ми се излиза  Crossing Arms

Дайте идея как да се спася от пронизителните викове ААааааааааААААААААааААааааууууууууууххххххххх на Анета   Joy

# 634
dari_geri съболезнования!

# 635
  • Варна
Желаещи за разходка в Морската  Grinning

# 636
  • Варна
Развали ми се настроението за разходка, преди малко ми съобщиха че мой близък приятел е починал  Cry Cry Cry, оф много ми е мъчно и тежко  Sad

# 637
Сиянка голямо гуш! Hug Много съжелявам!

# 638
  • Бургас
Сияна, Дари-Гери,съжалявам за загубата ви ! Много е тежко да се изгуби близък човек и лошото е ,че с времето не минава...
Просто ни остава да се надяваме,че са на по-добро място.  Hug Hug

п.с.Понякога,стискам палци Анетка да понесе добре ваксината !  Hug

# 639
  • София
ДД!  Hug

Почвам вече тотално да изтрещявам аз покрай жегите и номерцата на Дидиsmile3538 Напоследък имам чувството, че това дете има адски много енергия. Краката ѝ са нон-стоп във въздуха (освен когато спи), постоянно хвърля къчове, а с ръцете си вечно иска да докопа нещо (което бива засилвано към устата моментално). Дори и спокойното кърмене вече е мираж - къчове, мачкане на уши (нейните), бъркане в пъпа (моя), дърпане на дрехи...  Crazy Иии възклицателните звуци - изследва възможностите на гласа си ли, кво?  newsm78

Тъй... да пиша аз, че дребната тъкмо задряма и не се знае след колко минутки ще се събуди.  Naughty

Неви, Марго и останалите "селяни" - завиждам ви за смяната на обстановката. Замислям се и аз, тъй и тъй почивка няма да видя, ама да взема и аз да си хвана багажчето и Диди и да отидем някъде на гости...  Thinking Дали да не забегнем и ние малко към Добруджа и Лудогорско...  Rolling Eyes

Иначе шъ мъ убиЙти с тез диалекти.  hahaha

Силвъри, Дългокоска всеки момент ще почне да се хили с глас, не се притеснявай. Wink При нас вършат работа всякакви маймунджулъци, ако искаш да ти пратя мъжа ми - абсолютен спец в областта.  Crazy

Мяуче, Рали, Пеперудке, Вики, (извинетИ ако пропускам някого  Blush) страОтни снимки!  Heart Eyes

Пухич, айде честити зъбки!  tooth Дано се поуспокоиш най-накрая!  Hug

Ел, завидях най-неблагородно за деветте ти часа сън.  Crossing Arms Айде довечера да са само осем.  Twisted Evil  Mr. Green

Дари–Гери, Сиянка, много съжалявам за загубата ви!  Flowers Rose

# 640
 Чудно кафенче и притурка  Hug

Сияна странотно снимки-всеки си е почивал както може Simple Smile

Пух честити ви зъбчета Simple Smile

Марги приятно ви изкарване на село!

Руфи  Hug дано отмине кривотията на Борянка

Ефи минавай по-честичко при нас,че липсваш

Боби бързичко да го преборваш този вирус и да вземем да се организирам вече да дойда на някоя разходка с вас,че Ели страда ли ,страда по Коки  Heart Eyes

Сияна, Дари-Гери  :hug
:
 Юхуу то таз енергия ще да е от некалоричното ти и нехранително мляко шЪ знайш  hahaha Пращай мъжо ти,да се усъвършенствам в маймунджулъчеството  Laughing

Ел завидях и аз съня  Twisted Evil Дано е все така де  Simple Smile

# 641
  • София
Сияна, Дари Гери - съжалявам за загубата ви!  Flowers Rose
Ел, да и на мен би ми било странно... Simple Smile Но пък радвай се - мацка си та дрънка, нормално е да те заглеждат  Mr. Green
Понякога - леко понасяне на ваксините. За проницателно пищене при нас помага имитация, но аз избягвам. Но ако е викала повече от 1 час като викна и аз и обикновено позамлъква за известно време (5 мин  Mr. Green ).
Юху, и на теб и на себе си желая пък по 10 часа сън  Mr. Green Само дето таз продължителност ще е сааамо в мечтите ми засега.
Събрах багажа - 2 огромни чанти + количка, шезлонг и чанта към количката. За уикенд за 4-ма се ядва  Rolling Eyes

# 642
  • Бургас
Слънчи, весело изкарване !  Hug

# 643
Дари-гери,Сианче  Hug
Мяу,като говорим за пътувания...май Пантелей пътник ще го прекристят на Викторей пътник  hahaha .Аз съм от Русе,но съм живяла в София,Плевен,Априлци,после пак Русе,сега в Англия....а крайната дестинация е..........Австралия...ама това е друга тема....
Дари,браво на Жорето-взимам го в току-що сформирания от мен отбор на Февруарските Сумистчета.... моя Криско е капитан на отбора,следван от Макс....айде и момичета приемаме(къде без Люската  Laughing )-вход свободен...
Слънчезара-не е толкова зле багажа ти,аз като се сетя що помъкнах за 7 дни  Whistling ...и хубаво да си изкарате...

# 644
Привет-мривет!
НевенчеHug
Не ми остава време (и муза, като че ли) за писане нещо, хем пиша по 18 часа на ден. Grinning
Ти ли спомена Стиймоп-а? Ако да - кажи доволна ли си, че от месеци се гласим за подобна покупка. Ако не - бързо да си признава кой беше! Simple Smile
Дари Гери, Сиянче, гуш и за вас! Flowers Rose Flowers Rose
Адашче, не щъ да тъ плашъ, ама май трябва да се правят нови снимки за датите на първа страница. Rolling Eyes
Ако не ме лъже паметта, направените снимки имат трайност 3 месеца (сиреч, толкова се съхраняват на сървъра). Wink
И още нещо... ще спрете ли да качвате снимки само във Facebook, беееее?! Нямам си профил там и не искам да си имам, пък! Sunglasses
Проявете милост и качвайте нещичко и във февруарското албумче, и аз да поизплакна очи с прекрасните мами и дечурлига. Heart Eyes
Хубав ви ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт