В жега или не, МАЙчето в количката и вкъщи все реве! № 4

• 23 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Ето ни и нас Simple Smile
Данли - страхотни сте с малките слънчица  Hug
Облаче,Силве - супер сте си изкарали на пикниците,пак да повторите  Hug
Уини - добре дошли на родна земя.Къде ще сте предимно,в кой градове!?Дано малките сладуранки слушкат мнооооого  Hug
Мимаче - чакаме снимки на ремонтираният апартамент и после и снимки от морето  Wink
Аник - весело изкарване и мноооого послушни деца на морето ти желая  Peace
Луксче - честити 3 месеца на сладкия Атила   bouquet Да е жив и здрав и само да ви радва  Hug
Времето наистина минава мнооооого бързо.До скоро бяхмре бременни,а ето сега вече бебчетата са ан 3 месеца  Rolling Eyes

# 676
За едно весело начало (среда  Mr. Green) на деня
http://uhaaa.com/moiat-parvi-gaf

# 677
Силве, от 1 седмица само ориз и варени картофи ям  Sick. Вчера си купих Лактофлор което уж регулира чревната флора с живи бактерии и разни полезни за чревцата вещества.Пише че става и за бебета Thinking

Данли, много сте хубави и какъв горд тати Grinning

Аз отивам да се боря с рязане на нокти на беб, правим го по 2 пъти седмично  ooooh!

# 678
dudunksi Simple Smile мога да ти препоръчам Ентеросан основен (пробиотик)  + Хуск(хранителна добавка) многопомага за регулуране на стомаха,  аз преди да забраменея имах мн проблеми с храносмилателната система  целувки

# 679
Привет!

Луксче, да ти е жив и здрав Атила, честита месечинка!
Времето се минава неусетно!

Облаче, страхотни са младежите Hug Heart Eyes Heart Eyes

dudunksi, аз започнах с пюре от ябълка, а за лъжичката и ние нямаме проблем, много добре се справяме Hug

Данли, страхотни сте с малките слънчица   Hug Heart Eyes

Приятен ден на всички!
От мен толкова, че днес гледам и племенницата и малко ми е по трудно Hug

# 680
  • София
Привет от мен,

Бързо отчет след днешната консултация - 6 750 и 63 см. Държа се храбро при ваксините. Надявам се и тези да ги понесе леко като предишните.

natalinik, днес и ние ще ходим на ортопед в Детско здраве. Ние сме от 16ч, ако сме близки часове да пием по кафе?

Момичета, които кърмим имайте предвид, че около третия месец има така наречената криза на растежа на 3 месеца. Не се шашкайте ако децата искат да ядат по начесто, което в тия жеги е още по-нормално. Ето и една статия за повече инфо.

# 681
Привет от мен,

Бързо отчет след днешната консултация - 6 750 и 63 см. Държа се храбро при ваксините. Надявам се и тези да ги понесе леко като предишните.

natalinik, днес и ние ще ходим на ортопед в Детско здраве. Ние сме от 16ч, ако сме близки часове да пием по кафе?

Момичета, които кърмим имайте предвид, че около третия месец има така наречената криза на растежа на 3 месеца. Не се шашкайте ако децата искат да ядат по начесто, което в тия жеги е още по-нормално. Ето и една статия за повече инфо.

ние сме от 17.30 Sad и май ще стане късничко Simple Smile

# 682
  • София
Някой друг път, Нати  Hug

# 683
  • София
Честита месечинка на Атила! Днес наистина е само той, а утре... цяла сурия бебчета.

Да ви питам нещо - днес 3ти път имаме пропускане на памперс, при последното Габи така ме оака (бяхме в парка близо до нас), добре че бях с черен панталон, та се прибрахме скоропостижно. Естествено, и върна, та се чудех кое по-напред да бърша.....  Joy Дали е дошло време за следващ размер памперс? При последната консултация тежеше почти 6кг. (преди близо месец), сега сигурно е към 7кг., ползваме 3ка размер  newsm78

Рали, мерси за статията, много полезно!

Много хубави снимките на бебочетата Simple Smile

Силве, изглежда сте си изкарали страхотно на камбаните. Те станаха популярно място за пикник май Simple Smile

Деси, успех с ноктите! Зор си е....

Уини, добре дошли на родна земя  Hug

Славче, да минават коликите на Цветенцето  Praynig

Пропускам със сигурност, ама нямам много време да се връщам назад..

Целувки и много усмивки от нас  Hug

# 684
  • София
ще кача и някой снимка  smile3509

Данли, направо се влюбих в малкия мишок във ваничката, уникално сладурче  Hug и имат разкошни снимки двете ти момчета заедно  Hug разтапящи са!

# 685
http://life.dir.bg/news.php?id=6838157

честита месечинка на атила   bouquet да расте здрав, щастлив и умен за радост на мама и тати Simple Smile

# 686
Грийнче, хиляди благодарности за статията! Пощурях днес - детето яде през два часа, реве ако не му дам да яде. Твърдо реших, че кърмата намалява и бях на ръба да дам АМ, но за късмет през този ми период на колебание Грийнчето пусна тази полезна и навременна за мен статия Hug. Явно сме точно в такъв период в момента....

Момичета, само аз ли имам ревливо бебе Sad??? Много е емоционален моя Росен - много се смее, гука и си говори разни нещица, но и много реве, направо се дере на моменти - особено когато му се спи или преди да се изака (а ака почти на всяко хранене) newsm78. Вече всички (без мъжа ми) ми казват, че реве защото кърмата ми не била хранителна, а детето наддава и то сериозно!!! Възможно ли е такова нещо??? На мен ми звучи като пълно безумие - детето да реве, защото кърмата не е хранителна, а да си наддава повече от нормално #Crazy. В петък и собствената ми майка ми го каза и това беше капака на всичко - направо полудях. Вече никой не искам да виждам и да чувам - то и без това сама си гледам детето..... Вдигнах ръце от такива дето само съвети дават, а с нищо не помагат ooooh!

# 687
момичета, видяхте ли поредната идиотщина на правителството - ако не си ползваме натрупаната платена отпуска до края на 2011 г. я губим  #Cussing out
как ще я ползвам като съм по майчинство - и това са ми близо 4 месеца, които възнамерявах да си пусна като ми изтече майчинството за да мога някак да избутам докато детето стане на възраст за градина  Twisted Evil и как така те ще ме лишават от тази ми социална придобивка като съгласно закона тя е неотменима  #2gunfire много се нервирах  Close

# 688
момичета, видяхте ли поредната идиотщина на правителството - ако не си ползваме натрупаната платена отпуска до края на 2011 г. я губим  #Cussing out
как ще я ползвам като съм по майчинство - и това са ми близо 4 месеца, които възнамерявах да си пусна като ми изтече майчинството за да мога някак да избутам докато детето стане на възраст за градина  Twisted Evil и как така те ще ме лишават от тази ми социална придобивка като съгласно закона тя е неотменима  #2gunfire много се нервирах  Close
А дали важи и за нас,които сме по майчинство!?Не е редно - то ние няма как да я използваме тая отпуска  newsm78

# 689
И аз мисля, че ще има изключение за жените, които ползват майчинство, защото в противен случай се получава противоречие между два закона - единият ти разрешава да използваш натрупаната по време на майчинството отпуска, а другият не ти дава това право!

Общи условия

Активация на акаунт