живея точно до Билата , знам че и за Весито не е проблем да отскочи до тук да се видим. 
аз съм от другата страна на парка във високите блокове -вафлите дето им викат.На 2крачки сме
живея точно до Билата , знам че и за Весито не е проблем да отскочи до тук да се видим. 
аз съм от другата страна на парка във високите блокове -вафлите дето им викат.На 2крачки сме
)През деня аз не му давам да гледа , но като е много нервен го слагам до мен на дивана Discovery за 5-10 мин и е заспал.Вашите бебчовци гледат ли TV?
Ще се радвам много!

Сега най-новото му умение е да си хваща краката и да ги дърпа. Още не се осъзнава дали са негови или не...но му е забавно. Напоследък му е скучно в шезлонга и го игнорира. Щом го сложа там надава индиански вик и ме гледа обидено. Естествено най-обича гушнат в мен да се разхождаме навсякъде. Принудих се кенгуру да взема от една приятелка /хич не са ми удобни/, ама поне нещо да върша докато го разхождам из нас. 

Лошото е, че тамън се сдобихме с него и бебо започна яко да се разсейва и си го храня вкъщи, та съм го плзвала точно един път. 
От 2-3 дни прави сериозни опити да се обърне по корем. Постоянно стои настрани и се набира на крачета.
Препоръчани теми