Отговори
# 135
ееееееееееееееее Верче и аз съм от Славейков  Grinning живея точно до Билата , знам че и за Весито не е проблем да отскочи до тук да се видим. Hug
Ееееееееееееее супееееер  newsm44 аз съм от другата страна на парка във високите блокове -вафлите дето им викат.На 2крачки сме  Mr. Green

# 136
Здравейтеее,
днес дъжд, вчера 100 градуса  Shocked

ето и малко рецепти към 90 динената диета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0

Да ви се оплача от моето момченце: заспива само и единствено пред телевизора, е и в количката на вън.Ама това с телевизора е мнооого лошо.Баща му го свикна по време на коликите, така се успокояваха и сега всяка вечер се гушкат с тати и пред телевизора(мама не я зачитаме вечер  Cry)През деня аз не му давам да гледа , но като е много нервен го слагам до мен на дивана Discovery за 5-10 мин и е заспал.Вашите бебчовци гледат ли TV?
А днес в количката на пеленката намерих БЪЛХА и като го отвих горкият имаше 3 петънца от ухапване  ShockedСега ще търся някакво мехлемче да го намажа.Ако се сещате за някое моля да споделите.Това с бълхата е от кучетата  и парковете.Аз нямам нищо против кучета (аз някога бях кучкарка) айде бълха както и да е(оф гадно си е ), ама КЪРЛЕЖИ - много ме е страх,а после като проходят и искат в тревата??
 smile3525

# 137
  • Бургас
Вяра♥, как така няма да се организираме за среща. Ето вече имаш две кандидатки. Ако ти и Златомира сте свободни днес, може да се видим в парка като захладнее.

# 138
Ей, бургазлийките, и ние идваме утре. Само че ние сме в Лазур (зад Краставицата) и няма как да дойда до Билата, понеже на баткото няма да му се върви толкова. Но пък ако искате в морската да се срещнем някой ден?  newsm78 Ще се радвам много!
Аз оправям багажи... като цигански катун ще сме...  hahaha
Айде до скоро, вече от морцето!  Wink

# 139
  • София
Здравейте на всички! Hug

Тези поверия за зъбчетата с бялата дрешка и иглите за пръв път ги чувам, явно в различните краища на България са различни. Интересно е. Peace

За кръщенето- аз ще поизчакам поне 1-2 години още. Искам да е по-голям.

Polq, добре дошла. Аз не бих си я купила ваксината, бих изчакала да я доставят. Peace

J_M_M, милото бебче, дано има нещо за облекчаване на сърбежа. Confused

Аз още не съм го подстригвала бебо, така смешно му стърчи косата вече, че не искам да му я махам, пък и не е толкова много.

От няколко дни съм му повдигнала на дребния нивото в количката ама се пъне да става и е адски смешен, пък коланчетата още не му ги слагам, а когато го сложа в пълно легнало положение се върти, въобще иска извън количката човека да наблюдава света неограничаван. baby_neutral Сега най-новото му умение е да си хваща краката и да ги дърпа. Още не се осъзнава дали са негови или не...но му е забавно. Напоследък му е скучно в шезлонга и го игнорира. Щом го сложа там надава индиански вик и ме гледа обидено. Естествено най-обича гушнат в мен да се разхождаме навсякъде. Принудих се кенгуру да взема от една приятелка /хич не са ми удобни/, ама поне нещо да върша докато го разхождам из нас. Crazy

Иначе спи по боди потник и отвит напълно, в чувалчето му е топло, пеленките ги рита веднага щом му допрат крачетата. Прозореца го затварям рано сутрин, дотогава е топло в стаята. Екстра му е. Peace

Крусти и ние си имаме вече-почвам да ги махам, че после стават много упорити. Щом я няма тая пяна на Мустела ще пробвам със зехтин. А нещо друго изпитано за крусти дали се продава, че хич не знам? Thinking

ioanna_e, много неприятно. Не знам дали става с Фенистил гел да намажеш ухапаното. А за кърлежи по нататък ще ги мажем с нещо, аз пръсках по дрешките на каката, че не може директно върху кожата до 2г. възраст. Абе, страшно си е с тия кърлежи... Tired

zar4e, приятно изкарване. Всички мами отиват в Бургас напоследък, там ще правите срещи. Peace

Тук се кани да вали, дано разхлади поне малко! Хубав ден на всички бебчовци! Hug

# 140
Аз ТВ не бих позволила целенасочено, и дъщеря ми мнооого рядко гледа. Нито съм я хранила на реклами, нито детски канали е гледала. Само от време на време гледа детски, но неагресивни преверени - от диск примерно. С бебето смятаме пак така да процедираме. Иначе и нашия Ники се заглеждаше по световното по футбол, ама го отклонявахме. Wink
Линия на корема имам и аз, по нея ме разпознаха на един басейн, че имам малко бебе.  Laughing
Смениха ни рамата на количката с нова и сложихме летния кош, че да е по-леко и да не счупи пак. Той обаче е със 17 градуса наклон, което не е нищо, обаче човечето явно вижда много повече отпреди и голямо кокорене пада навън Shocked, едвам го приспивам с 300 зора.  Joy
Нефер, получи ли си слънчогледчето за кърмене? Искам да го видя, ако може да преценя дали да си поръчам и аз, или пък да си ушия.  Thinking
Зарче, колко време ще сте в Бургас? Ние идваме пак от 1-ви август - айде всички на среща?
Ето новата прическа на Николайчо /моля, дамите не се блъскайте/.  Wink Joy

# 141
Тини-мини,честита прическа на Никито, ама той вярно много атлетичен и красив! Grinning

# 142
  • София

трепачка ! пу, първа тъща (считам, че тяма да правите проблем, че момата е малко по-дъртичка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

# 143
# 144
тини - мини - страхотна прическа Simple Smile

за крустите на мен от аптеката ми дадоха няколко мострички на това
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=17128
досега два пъти мазах, но нещо няма ефект - все са си толкова. може да си поискате мострички и да пробвате; за мустела наистина няма внос доста отдавна, иначе една приятелка с тази пяна ги махна на нейното бебче. аз ще пробвам още няколко пъти с това на avene и ако има резултат ще споделя.

# 145
  • София
tini-mini, аз го слагам в легналото положение за приспиване, иначе само се кокори и не иска да заспи. Покривалото го получих, да, супер лесно е за шиене/ама аз хич не мога, пък не ми се разправяше с шивачки, та избрах по-лесния за мен вариант/. Ще ти го покажа, разбира се. Peace Лошото е, че тамън се сдобихме с него и бебо започна яко да се разсейва и си го храня вкъщи, та съм го плзвала точно един път. bowuu
Ники е супер с новата прическа пу-пу /той моя толкова коса си има по принцип- рано ни е за машинка още/. Laughing

За крустите-naidy, дано има ефект от крема на Avene. Имаше един крем на Клоран, бяха ми го похвалили, някои ако е ползвал да сподели, че хич не искам да мажа бебчо с мазнотии по главата.

# 146
  • София
забравих да кажа за крустите (бях писала и в другата тема). ползвам клоран - крем против студ,подсичане и крусти. действа от 3-4 намазвания. супер е !

# 147
  • София
А, bibi, мерси, май точно за това кремче ставаше въпрос.  Peace Дано го намеря из аптеките при нас и да се махнат тия корички.

# 148
  • Варна
И ние имаме крусти, но все още не ги третирам с нищо.

Страшко от две седмици много трудно започна да ака. По веднъж на ден, но с големи напъни милото. И е един нервен докато не се изака.Иначе акото си изглежда напълно нормално, значи не е запек. Според педиатърката просто е повишил нуждите си от храна, но защо се напъва тогава.  newsm78 От 2-3 дни прави сериозни опити да се обърне по корем. Постоянно стои настрани и се набира на крачета.

Мами, кажете, вашите бебенца потят ли се по главата когато ги кърмите. На Страшко постоянно му избиват капки пот докато суче, независимо от градусите.

Благодаря ви за пожеланията за дипломирането. Явно е имало ефект, защото вече завърших.  newsm44 newsm44 newsm44

# 149
Привет на всички,
Ние използваме пяна на А-ДЕРМА за крусти(млечни корички),и сме много доволни.
http://dermshop.legeartisbg.com/index.php?page=shop.product_deta … k=1&Itemid=11

Общи условия

Активация на акаунт