Отговори
# 225
като чета как някои бебчета спат цяла вечер, се чудя как става тоя номер newsm78??????
мойта Петя се буди всяка вечер като по часовник от 3 до 4 часа и аз вече свикнах с нея и понякога се събуждам преди нея за нощното хранене
и всъщност паузата е от 22 часа до 4 сутринта и започва да се храни през 2.5 - 3 часа

лека и спокойна нощ ви желая  Hug , аз да отивам да лягам че през деня когато тя спи аз все си намирам работа

# 226
anni2002 ех колко бързо мина времето

ЧЕСТИТ МАЛЪК РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕТ!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 227
Хора ,тук съм - оживях  Tired Tired Tired
Детенце ме слушка много първия ден ,втория не беше спал цял ден от разнасяне на ръце ,а днес спа на хлад.За 3 дни да му са се събрали 3 часа да лежи буден на леглото - все някой го гушка ,все някой го държи ,изпокарахме се със свекърите пак .Все си мислят ,че се правя на интересна ,но според мен 3 дни са достатъчен период от време за да се научи на ръце и после какво ще го правя не знам ooooh!Още в колата започна да реве като си тръгвахме и го сложих в стола ooooh!

# 228
  • София
iovinka - все едно аз съм го писала! Точно по същия начин сме и ние. Никога не е пропускал ядене на мама лакомника. Тази седмица сме на консултация - да видим колко сме пораснали  Simple Smile На мен ми се струва поотслабнал и мнооого издължил се, но доки ще си каже тежката дума в четвъртък! Много се надявам да се задържи хладното време дотогава, за да мине по-леко ваксинацията  Praynig

anni2002 - честити 6 месеца! Кога мина половин година?!??!  Shocked  Да сте живи и здрави ви желая и дано имате безброй щастливи мигове заедно!   Hug

Да се похваля - сдобих се с едно кремче - EMLA се казва. Действало като упойка и бебето не усещало поставянето на ваксината. Ще тествам тази седмица и ще пиша дали има резултат, че моя мъж се оказа мнооого чувствителен и посинява милото от плач  Cry

Лека и спокойна нощ от мен и бебо! 

# 229
Ани, честити 6 мес на талисманчето ни!!!  Heart Eyes

Албабенита, и Габи по принцип прави дълга пауза, ама като се случи да се разсъни към 3 - 3.30 си и давам да си се наяде. И не свиква с това. Просто вечерта може да не се е наяла като хората и затова. На следващата вечер, като си хапне добре и пак си спи цяла нощ.

Някой беше питал за килата - ние за последния мес сме наддали само 500гр. Ама си е пораснала, супер жизнена; весела - не е седяла гладна, да кажеш. Може би дърпа на височина..

Вчера я изкъпахме в морето; днеска на басейна  Crazy  Mr. Green  Голям кеф  Sunglasses

А като чета колко от вас се чудят дали не ги мъчат зъби, ми се струва, че не е от това. Защото, доколкото знам събите почват по-късно по принцип. Към 6-7, че и 8 мес. Това да растат в 3ти и 4ти  знам, че се случва, ама рядко. Така че щом толкова много от вас се оплакват от неспокойство, предполагам че е нещо от възрастта, което явно и нас няма да подмине. Ама нали аз бях една от последните родили, та вие ме преварвате, та поне знам какво ме чака предварително.

Поздрави, целувки и лека нощ.

# 230
  • София
Къде сте мами в този мрачен ден?
Една почерпка от мен за 4 месечинка на Маги Simple Smile

# 231
Честита месечинка на Маги!
Ние май цяла седмица ще си стоим вкъщи ,ужасни порои ни заляха и няма как да мръднем никъде.
Петьо все нещо мрънка ,отивам ,че ме вика!
Гале и аз като сме у нас по-често ми предлагам гърда и почти никога не ми отказва!

# 232
  • София
Здравейте, красавици,
 Честита месечинка на Маги, да расте добро и умно дете   bouquet
 Ние сме няколко дни при мама, минахме да видим свекървата  в събота и пак ме ядоса, тази жена дали мисли някога какво приказва не знам  #2gunfire
 Преди 3 седмици Мушо се скъса да реве в парка, дори и носенето не помагаше много, вечерта имаше малко Т и на другия ден педиатъра каза, че е от зъби. Ама кътниците му бяха бели още като се роди, сега единия е доста голям, почти е излязъл. Знам, че при всеки е различно, но сега като реве и нищо не може да го утеши, като го намажа с кремчето и се успокоява, та затова реших, че е от това. Доктора каза, че може да не изкара и до 6-я - 7-я месец зъб, но го боли от време на време, защото кътниците са доста големи и малко по-трудно пробиват. Та така, тъкмо се бяхме отървали от коликите и започнаха зъбите  ooooh!
  Много ми пада косата, мисля да я пострижа много късо (сега е почти до кръста), ама не знам дали ще има някаква полза.
  А на Мишинката от петък му е зелено акото и ще ходя да чета на какво се дължи това.
Та така, мисля объркано и пиша разбъркано, ама се надявам да ми простите.
Желая ви хубав, макар и дъждовен, ден   bouquet

# 233
  • София
Опс, по-разсеяна съм и от бременността Sad

Мили мами puhita, Вяра, Old Sport и froh честит и на вашите бебоци завършен четвърти месец!

Петя и Nahyan растете щастливи дечица!

# 234
  • София
Здравейте момичета! Hug

Днес дреби ме изненада сутринта като се обърна от гръбче по коремче за пръв път-издаваше адски доволни звуци, явно окуражен от постижението си.  Heart Eyes И мама е много горда с момчето си, разбира се. Embarassed Сега на последното кърмене пак го направи и съответно си повърна половината манджа...ама явно така ще е занапред, все по-подвижен ще става. Peace

От 2-3 дни е много нервен на моменти, настървено суче юмручета и гризалки и аз имам чувството, че много го сърбят венците горкото. На моменти нещо ми белее, ама може и да си въобразявам. Май трябва някакво гелче за зъбки да купя. Другата седмица ще го погледне педиатърката, да видим какво ще каже. А хамомилата боаронска ли е? Thinking

И аз още гладя всичко бебешко, аз за разлика от повечето хора, които познавам, много обичам да гладя. Rolling Eyes

За ревящите бебета навън- с каката редовно се прибирирахме на ръце. Идеята на vk23 за слинг е чудесна, може и кенгуру да свърши работа. Peace

albabenita, много е пораснала принцесата! Аз бих и давала да си хапва през нощта, може да е нещо временно и после пак да се откаже.

аnni2002, честита половин годинка на талисманчето и тя много е пораснала! Да ви е жива и здрава!  bouquet

petra84, много добре си наддава детето, хич не е задължително да качва по кило и отгоре. Както са ти казали то си е ген най-вече. Много е важно да расте на височина и да е жизнено детето. Теглото е много по-чувствителен показател от ръста, например. Peace

МilenaZ, честита ви 4-та месечинка!  bouquet

Днес ще си останем вкъщи, приятно хладно е вече, много съм доволна, че засега свършиха яките жеги. Дребен е много поспалив в такива мрачни дни и релаксирам повече. Sunglasses

Лек ден на всички! Laughing

# 235
минавам и аз да ви почерпя, днес моята принцеса Петя става на 3 месеца
ходихме и при чичо доктор днеска за имунизацията, понесе я добре и сега спинка милата, малко поплака
качила е 700 гр и сега е 5900кг и 60 см

днес е дъждовно но прахладно да се поразхладим малко че ни очакват пак топли дни

Hug Hug Hug ви всички

# 236
  • В сърцето на един мъж
Здравейте мамчета
Честито на празнуващите бебоци днес и благодарим за почерпките ммммм newsm38 Да са ни живи и здрави ПУ ПУ
Ани честито на патеричка и на Ивет - невероятна е newsm51
Гале на теб честито дипломиране, а за Страшко - знаеш че ми е слабост. Много целувки

И ние този месец сме наддали 600 гр и мисля че е съвсем в рамките на нормалното. Почти на 4 месеца сме а тежим 6200 и сме високи 63 см. Аз даже се притеснявам че са ни малко много килцата ама....при тати 1.90 и 100 кг.  Whistling и много ме е яд на тъпата добавка дето давам и от нея качваме повечко ама пусто като не стига тая кърма - какво ли не пробвах - хапчета, чайове  ooooh! но той не ще много да суче и тя си намалява сериозно макар че изцеждам .....
 Четох че детето на 1 годинка трябва да е да е между 8 кг и 10 кг максимум 12 кг  така че за 4 месечно бебе 5-6 кг мисля че все пак са ок Naughty
Мили Ванили и аз давам кърма от шише и нещо по й се цупи, а като дам адаптираното млекце и си го хапва сладко сладко - незнам защо така. Но тук четох че такова нещо като нехранителна кърма - НЯМА, така че споко.
И ние яко лапаме юмруци ама ми се струва рано за зъбки, макар че всяко дете си е индивидуално  newsm78
Сложиха ни за втори път двете ваксини и ги понесе добре - ПУ пУ
Аз чакам с нетърпение почивката вече, и май и до моренцето ще стигнем  newsm44
За стриите пробвам този новия метод с мумио дето е - ама засега само 2-3 пъти така че още не мога да коментирам ефекта. На мен ми излязоха повече стрии сега по време на отслабването, през бременността почти нямах, ама според милото ми отивали #Crazy направо ми идеше да го фрасна с нещо

ами това е за сега
ТАНСУ КЪДе си

# 237
  • гр.София
ЗДРАВЕЙТЕ!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПЕТЯ И МАГИ!  party006

МОМИЧЕТА,давайте акъл че нещо почнах да психясвам.Мила от два дни не яде както преди.Изяждаше си по 180-190гр.мляко Misc Baby Bottle сега със зор по 120-130гр Misc Baby Bottle.Иначе нищо и няма весела е и подвижна.Помагайте.

Днес случайно попаднах на един филм за ваксините/руски/.Ужасяваш е.Казва се "Ваксините на страха"няма да публикувам линк,защото филма меко казано е страшен.
Аз го изгледах целия и изтрещях още по-вече.

ЛЕК ДЕН!

# 238
  • В сърцето на един мъж
Дени не се притеснявай, може от жегите да е /е като изключим днес де/ а и 190 не е ли много, ние ядем кърма+добавка общо около 120-140 максимум общо 5 пъти на ден на 4 4аса. То нали месеците умножаваме по 10 и прибавяме 100 мл и така получаваме гореу долу дажбата за хапване newsm78

# 239
  • гр.София
didi666,не е много мисля newsm78 ,тя си ги изяжда с кеф пък и яде по четири пъти на ден тя така си реши..Аз четох друга схема 1/7 от килограмите и полученото количество делиш на храненията.Незнам вече.

Общи условия

Активация на акаунт