Отговори
# 240
Дени1971, изобщо не се притеснявай. Мойта така - ядеше си по 120-130 и изведнъж повече от 60-70гр не иска. Както ти казваш - весела си е, всичко си и е ок. И психясах. Звъннах на лекарката и тя каза изобщо да не се връзвам, че било абсолютно нормално, че и аз не всеки ден имам апетит и че след 2-3 дни пак ще си има същия апетит. Каза да се тревожа, само ако към липсата на апетит има и друг симптом, който при мен липсваше. А ето сега, преди да легне наобяд си хапна детето 180гр, което за нея е рекорд. Ама е показателно, че един път има апетит, друг път - не. Спокич Sunglasses

# 241
Здравейте,милички! Hug
благодаря на вси4ки за пожеланията  Hug Hug Hug след малко ще подкрепа с някоя снимка в4ерашният ни празник!:)
4естити месе4инки на Gabi на Вярааа и Маги на милена Z и Петя на Iovinka!!!!!
Това за яденето и милилитрите и при нас е така,в на4алото и аз се шашках по малко,но ве4е свикнах,един път яде пове4е,друг път не толкова..Но си е жизнена и като режим си го спазва на 4 часа долу горе,като ве4е спи цяла нощ,от 11.30 ве4ерта до към 6.30 някъде..
От в4ера по4нах и със захранването-с оризова каши4ка,мисля 4е и харсва ,но и е странно още:)))но е мн сладка като си плеска цялата муцунка,и ръ4и4ките вклю4ително,ве4е е мн лююбопитна и си пипа устата,после си ближе пръст4етата:)))))))
И тук цяял ден превалява и спира,та днес не сме излизали,но ще видм по-късно най-много до някой магазин да отидем с таткото:)
това е засега ,целувки! Heart Eyes
P.S.Разгледах снимките пак:))такива са ни бонбони вси4ки!!!!много са сладки каките и Леа на Биби:)))страхотни са 3-те госпожици!:)А някои беб4ета са така пухкави Simple Smile)сладур4ета са ни и това е!;)

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 17:01 от anni2002

# 242
Привет и от нас. И ние сме така с яденето един път повече, един път по-малко яде. Даже вечер преди да заспи понякога суче съвсем по-малко и аз очаквам да се събуди пред ноща за ядене, но тя си спи до сутринта. Нашето нощно спане е от 21.30 до 8-8.30 сутринта. Голяма поспаланка е. Ще ми кажете ли как да кача снимки в албумчето?

# 243
  • гр.София
Благодаря ви момичета!
Звънях и на лекарката и тя каза същото.
Аз се шашнах защото със сина ми не съм имала такива проблеми.Той си изяждаше всичко и като видеше шишето му трепереше с ръце  от нетърпение.АМА ТЕ НАШИТЕ БЕБЕТА РОГАТИ КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ.

# 244
Ей мами,много ми липсвате,немога да смогвам да ви изчитам в подлено време.
Благодаря на всички,които се сетиха за нас  днес Hug
Честита месечинка и на Християн на мама puhita, Магдалена на мама MilenaZ,Ребека мама Old Sport (между другото тя отдавна май не  еписала аконе се лъжа), и на Алина на мама froh  Hug Hug Hug Hug
За яденето -и аз знам,че може да ядат помалко понякога бебчовците. Габи обаче нещо не вдига дозата - ядем си150мл вода + 5 лъжички АМ, ама когато-тогава не мога да я насилвам я.
На нас втория приемна ваксините щени слагат др седмица тъй като още сме в Бургас - та тогава ще сме на консултация.
Ето почерпка - тортата дето си хапнахме днес  Mr. Green заедно с Габи.
Целувки на всички бебчовци  Hug

п.с. Златомира, Веси-меси какво станааа - хайде организрайте нещо като среща дее, ама по навреме пишете  Laughing

# 245
Здравейте пак от мен:)сега имам пове4ко време и се върнах  назад да 4ета за стерилизатора...Първо много благодаря на тези,които са ми дали съвет! Hug Аз имам такъв за студено стерилизиране,то4но за път които са,и освен наистина него да взема,дори и да не ги стерилизирам след всяко хранене,поне 1 на ден-два ако мога ,пак ще ми е по спокойно!тя наистина е ве4е по-голяма,аз затова всъщност и се сетих 4е след 6 месеца не е така задължително ,и може би няма да мъкна големият за микровълнова,защото много място заема,но ще си взема малката кутия за студено стерилизиране,да си е с мен Peace
А аз също като Марини си спомням 4е на днешният ден ,то4но преди 1 година разбрах 4е съм бременна! Hug  Laughing и сега ето една прекрасна ,малко по-голяма,отколкото трябваше принцеса ,но да ни е жива и здрава само! Hug Praynig
аз пък цикъл още нямам и ве4е взех да се притеснявам,да не ми има нещо..но пък ми правиха цитонамазка скоро,вси4ко бе6е наред,...Ина4е имам още кърма,но е много малко  и аз затова се у4удвам 4е нямам цикъл все още..Има ли някой като мен така да е?
хайде целувки на вси4ки! Hug

# 246
      Здравейте, мамчета! Честито на всички пораснали бонбончета и техните мами! Да са ни живи и здрави!
Ние вече пием и сокче от круша и много ни харесва.  Добре понасяме сокчетата за сега. След това ще опитам със сок от морков и домат, за да се подготвим за зеленчуковите пюрета другия месец. Ние сме от изкуствено хранените, затова по- рано се захранваме. Буболечката не отказва ядене. Да се надяваме, че ще е лесно.
Ние папкаме по 130-140г, понякога 150. В последните дни е доста превъзбудена. Непрекъснато издава звуци и маха с ръце и крака. Не знам на какво се дължи. Дори и съня и е неспокоен. Някой има ли същия проблем? Тази нощ танцувахме от 2ч до 5.30ч. Искам да я приспя и да си легна с нея, но отново имаме същия проблем.

# 247
...Ина4е имам още кърма,но е много малко  и аз затова се у4удвам 4е нямам цикъл все още..Има ли някой като мен така да е?
хайде целувки на вси4ки! Hug .....

Здравейте, аз нямам никакво време за четене и писане... само последната страничка прегледах...
Ани да не сте повторили? Една приятелка разбра в 20-та седмица, че е бременна Sad пазили са се, всичко ОК, а и уж неможеща да забременее заради кърменето и липсата на цикъл... чак като отби и не й дойде разбра  Rolling Eyes
Аз затова съм се стреснала сега... само си представям, че съм забременяла и затова не ми идва  Crazy Ужас ви казвам... рано ни е за 3-то

# 248
ехо бехо кво си праикате вие бе, всички май по разходки а ? Ние сме добре с изключение на това, че започнах и аз смесеното хранене без да искам, в събота се постреснах за една работа и кърмата ми почти спря та сега се опитвам да поправя стореното Sad дано стане работата че хич не искам да преминем на напълно АМ Sad Гледам започвате да захранвате...аз дори още не съм седнала да чета и съм в пълно невидение по въпроса  Thinking
Ония ден се сдобихме с нова играчка и вчера я закачихме на тавана, бързам да се похваля с новото зведно небе на Денис, малко не се вижда добре защото снимките ги правих тая сутрин, но вечер е върха, дори с Мъзо си мислем дискотечната топка от време на време да минава и в нашта стая, за да се "забавляваме" под зведите  Mr. Green

а ето и моя мъж къв пич е станал

# 249
  • Бургас

За стриите пробвам този новия метод с мумио дето е - ама засега само 2-3 пъти така че още не мога да коментирам ефекта. На мен ми излязоха повече стрии сега по време на отслабването, през бременността почти нямах, ама според милото ми отивали #Crazy направо ми идеше да го фрасна с нещо

Моля те сподели още малко за този метод.

Момичета имам едно притеснение по колко сантиметра са главичките на вашите бебчета? На Габи  е 40 см.  от вторият и месец е все така  иначе се роди с обиколко на главата 35см. и така погледната за четири месеца е пораснала с 5 см.  Thinking
Ние на четири месеца сме 7кг  и 61 см. GrinningГяаби този път доста тежко понесе двете ваксини  Tired вдигна Т 37.5 гр. беше много крива и неспокойна вечерта ама сега вече е добре. Praynig

Хайде тогава да организира ме една срещичка мисля си за петък хайде  давайте предложения.

# 250
  • последна надежда
Моят цикъл също го няма. Предният път ми дойде веднага. Ако имах мъж и аз щях го мисля, но сега поне съм сигурна че не съм бременна.
Еличка Преди време засичах една мама с породени трима сина. Единият в количката, а другите двама от двете страни хванати за количката.
Поли Много е пораснал Денис. Играчките са идейни.
Честито на малката Ивет. Да расте умна и красива.

От няколко дни Марк е много кисел. Заспива късно и с много рев, спи малко и пак с рев се буди. Когато е буден иска да е прав. Повръща много и миризливо, като на възрастен. Според доктора няма нищо притеснително и да повдигна матрака при главата. Да ама човека се върти постоянно и главата си я мести постоянно. На шезлонга или в количката не иска, защото не може да се върти в тях. На активната гимнастика се радва само по 5 минути и после се набира да се катери по нея, естествено че не успява и следва рев. Не издържам вече!

Баткото пък пробва всичко бебешко. Вчера го заварих да гледа телевизия седнал на лятната количка  Joy.

# 251
здравейте мамчета  bouquet

вяра Габи е много сладка Hug
момъка на поливиле също .....голям пич...... Heart Eyes много готини играчки

iveeeta виж да не излиза някое зъбче, че затова да е кисел, на мойта племенница и излезна зъбче на 3 месеца и половина

хубав ден от нас Hug

# 252
  • последна надежда
iovinka Мажа венците с Калгел и едно билково на Бочко. Подут е леко венеца от едната страна, но нищо не помога.
Май  е комбинация от много неща: зъби, рефлукс, иска да стои прав и леко е разглезен  ooooh!.

# 253
Поздравявам ви с една ръка, че в другата има едно мрънкалце, което леко подрусвам  Heart Eyes
Златомира, при дребните /бебетата/ главата се нанася горе - долу три пъти на тялото като норма
Нямам даже една стрия да направи севтето; само целулита от преди бременността, въпреки стройните пропорции /според майка ми на нищо не приличам от кльощавина/

Упс, ще трябва тонтуркаме и двете ръце
  ylinfant 

Ааа, малкият има едни белички неща по езика, май не са гъбички - дали не са от млякото?

# 254
  • Бургас
Аз съм на линия за Бургаската среща. Няма проблем да е в петък. Може пак към 9,00 часа. Предлагам да е пак в Славейков. И без това сме май мнозинство.  Simple Smile

И моят цикъл е на линия, но доколкото знам има майчета, които са освободени от това месечно неудобство повече от година след раждането. Всичко си зависи от организма.

За захранването и аз тепърва ще започвам да чета, но мисля да започна с него при 6  навършени месеца. Надявам се и малката да е съгласна с мен.

Общи условия

Активация на акаунт