Отговори
# 270
  • последна надежда
Хехехе Утре и аз съм на зъболекар. Много станахме. Мой та равносметка след раждането е 5 кариеса, като едното беше почти полпит. За последно ходих в 6 месец от бременността и всичко си беше ОК със зъбките.

За повдигането на количката. Аз вече излизам с лятната количка. Там най-ниското положение е около 30-40 градуса наклон. На Марк му е удобно и  приятно да гледа напред. Шезлонга също го бях надигнала до 45 градуса още преди време. Ортопеда каза че може на 45 градуса още след третия месец.

За напълно седнал и захранване на Марк ме е рано. Ще се ръководя по детето. Майтапя се с родата че ще захранвам в 7м педагогически със стрък пресен чесън  hahaha. За зъбки действа по-добре от колкото гелчетата. Изтръпва венеца и има анти-бактериално действие Joy.

Ани много пораснала Ивет, голямо момиче е вече.

Аз си намерих тетрадката където съм записвала по колко яде баткото като бебе. Ненормална работа. Мерила съм го преди и след всяко хранена, дори и при нощните кърмения  #Crazy.

Таня На мен това наддаване ми се вижда нормално. Ако има повече сукания в денонощие ще си наваксва. Ники до 4м не е изсуквал повече от 120мл., като най-често по 80мл но е ял по-честичко.

# 271
Ани не исках да те шашна... споделям просто... то и аз съм в ужас... След Алекс 2-3 дена след като ми спряха лохиите и ми дойде. Затова и аз съм шаш и паника и мисля скоро да посетя доки, за да видим допълнително как мога да се предпазя Simple Smile Ние също много се пазим, но...
Много гадно духа днес, а моето голямо чаве изкукурига днес  Shocked Заспа в 6 след много уговорки от страна на баща й... а аз му се скарах, трябваше да я остави да си заспи към 9, като нормалните деца  Rolling Eyes

# 272
Ехееее  ,и аз утре съм на зъбар  Mr. Green Много ми е неприятно,но се налага спешно дет се вика,пък и кой знае колко работа още ще му отворя на доктора Simple Smile
За цикъла - нямам и много се кефя Simple Smile Дано така остане  Praynig
Аз бебо го слагам за кратко в полуседнало положение на количката,но той още повече се надига.Гледам да не прекалявам Simple Smile
Заела съм се да купувам дрешки на каката и на бебо.Лека полека да се подготвям за есента.Ми то не е лесно да купуваш за двама,а и тук с това никакво разнообразие,май пак ще си пазарувам от нета.
 Наш бебо и той в групата на мрънкалниците.Но взех да свиквам.
Лека вечер на всички Simple Smile

# 273
момичета аз още съм на линия,баща ми се е объркал,до петък ще имам нет но кога в петък ще ни резнат и идея си нямам,
iveeeta баткото така си гризеше пресен лук и чесън бил е на до година и два три месеца,колкото до  зъбите все още не съм ходила ,ама месец преди да забременея всичко беше наред.

# 274
  • Бургас
Момичета предлага в Петък в 9.30ч. пред пантеона в морската. Grinning

Доста голяма групичка се събира ме  newsm44 newsm44
Благодаря ви за отговорите мен точно педката ме стресна с размерите на главичката ама тя си е паника по принцип. Hug
Цикъл и аз нямам още , но пък и никога не ми е пречил.

# 275
  • София
Здравейте, момичета! zlatоmira, днес бяхме на консултация и на четири месеца обиколката на главичката ни е 40см, а се родихме с 33см.

# 276
Мами, кой беше писал за обезболяващия крем ЕЛМА? На коя фирма е, за да си го поръчам в някоя аптека? За да не плаче Слънчицето  като го боде докторката  baby_neutral
Рядко цитирам собствените си идеи, но съм сигурна на 100%, че четох за крем Елма от една мама в текущата ни тема. С Гугъл излиза само дъвка Елма минт дент не знам си каква, иначе ми излиза в сайт на инглиш  newsm78 Моля мамата да се включи. Плийс   bouquet

# 277
Добро утро  Hug вк23 кремчето е ЕМЛА доколкото си спомням....пиши после дали има действие  Hug

# 278
Poliville, благодаря ти  Hug

# 279
  • София
Привет и от нас  Hug
Разгледах снимките, големи са сладури всички бебяци Heart Eyes
Аз тъкмо бях похвалила Али, че като заспи към 22ч. и се буди чак към 6 -7 ч. сутринта и да видите от два дни надава рев още в 4  Laughing Първият път я нахраних и тя откара до 9ч., но на следващата нощ мина само с люшкане и си заспа до 6ч. И мен ме притесни да не свикне така.
За цикъла и на мен още не ми е дошъл, но миналата седмица бях на преглед и предполагам щяха да видят ако има нещо  Joy
И дребка нещо е по- нервна тези дни. Няколко пъти през деня ни озорва докато започне да яде  ooooh! Цялата се опъва и реве силно. Трябва да си прав, да я дундуркаш и пееш докато засуче  Mr. Green след това вече се храни нормално.
Хубав и слънчев ден на всички  baby_neutral

# 280
O патета, да кажа и аз за мензиса.....ами нямам  Mr. Green голям кеф, само заради тва пак бих забременяла  Mr. Green ама още рано след годинка ще се замислим по въпроса Whistling
От няколко дни забравих да спомена че яко се боря пак да ми трагне кърмата, то не са чайове, то не е бира (за което и не се оплаквам де  newsm58 Oha! oops newsm65 ) и други някви методи, прасковките ми омекнаха и заеха мястото на назрелите дини, ееееееееех Sad Да се надяваме че скоро пак ще потече щото много ми е гадно с това шише, чак гузна се чувствам към детето Sad
Денисчо от седмица си спинка и в човалче, голям кеф, утре ще го снимам да ви го покажа тоз бонбон с фасък  Peace пускам го да спи само по боденце вътре и той много се кефи...
Нещо ме наболяват ушите днес мами как така????никога съм нямала проблем с ушите Sad уууууууууфффф
Ивета ме уби направо с тоз чесън ахахахаха бравоооооооооооооос  Mr. Green

# 281
Добро утро!
Днес съм на крака от 5 часа, когато госпожицата реши да плаче много силно и нещастно. Концерта започна още снощи и едвам я нахраних преди сън вече много заспала. Като се замисля досега винаги е било така вечерта на плодов ден от диетата и на следващата сутрин много повръща... Май все пак ще я отложа тази диета, не ми се иска бебка да страда заради моята суета Rolling Eyes А и все пак -4 кила за 20тина дни до сега са задоволителни, все по-лека се чувствам. Май ще трябва да наблегна на физическите упражнения, а не да се глезя  Sad
Да ви кажа, че във фейсбук се сдобих с 15-тина нови приятелки от вас, но някои не мога да свържа с ника им във форума Embarassed има и още хора, които фейсбук предлага като общо приятели, но вече съвсем се обърках кой кой е  Crazy
За цикъла - аз нямам. Бях си помислила, че ми е дошъл, но после гинеколога каза, че това била матката ми в отчаяни опити да се изчисти... иначе тук в блока има една женица, която чака 3то по невнимание. Разбрала чак в 5-я месец, че е бременна, без да й е идвал цикълът докато кърми. Просто така се оказало когато намерила време да иде на гинеколог след 2рото си раждане Shocked
Поли, успех! Аз също съм се психирала, че нямам достатъчно кърма, та пия лактогонен чай, наливам се с вода и течности, пък да видим... за
Цитат
само заради тва пак бих забременяла   ама още рано след годинка ще се замислим по въпроса
#Crazy  заради единия цикъл  Laughing
Не, че бебка наддава твърде малко, просто в сравнение с батко си изостава, а се роди по-голяма. Вярно, че е мома и не е нужно да е дебелана, ама... Crazy
Бургазлийки, евала Wink биете ни по организация. Ние от време на време с wave бутаме колички в квартала и това е.
Нови дрешки и за двете деца, включително за есента, съм поръчала от la redoute. Но ми е за първи път и ще чакам да дойдат преди да поръчам отново, а има доста хубави и изгодни неща.

# 282
  • София
Здрасти на всички! Hug

Днес много хубаво временцето-ей такова го обичам аз...

Ле-ле, Tanya, и моя бебок така гледа с интерес как се храним и мляска... Laughing Чак да му е неудобно на човек да не му предложи кюфте или пържени картофки... JoyКато нищо може да са готови за захранване и преди 6-тия месец.
За сукането-и ние сме същата работа-и аз правих няколко дни такива пробни мерения /то само главоболия си създавам, ама да видя колко яде Crazy/ и се оказа, че минимума му е 80 мл, максимума 150 в различните части на деня. Важното е за 24 часа количеството кърма да е между 650 и 900 мл, като е различно за всеки ден и за всяко дете. Като яде по-малко си наваксва с по-често сукане и обратното.Така, че споко! Peace

Майтапя се с родата че ще захранвам в 7м педагогически със стрък пресен чесън  hahaha. За зъбки действа по-добре от колкото гелчетата. Изтръпва венеца и има анти-бактериално действие Joy.

Joy Joy

Хубав ден на всички! Laughing

# 283
Поли, нездей да очакваш отново да имаш назрели дини, задоволи си се с прасковките! LaughingТова обаче изобщо не означава, че ти е намаляла кърмата, съвсем естествено е вече през повечето време гърдите да са меки, тъй като кърмата се е регулирала според нуждите на Денисчо!

# 284
ееееееееех звездичка Simple Smile  Hug за съжаление кърмата ми почти спря, защото се постреснах доста в събота и секна сякаш изведнъж, оттогава дохранвам, Денис пак си стои по 40 мин на гърдите ( преди ядеше по 15 20 макс), но след това с кеф си изяжда по 140- 160 мл от ряз АМ, това значи че май нищо не тече вече, но пък продължавам да опитвам да я върна пия бира, ям бадеми, чайове разни...стискайте палци момичета не искам да минавам на АМ искам да си кърмяяяяяяяяяя уееееееее уеееееееее хлип хлип уееееееее  Cry

Общи условия

Активация на акаунт