За повдигането на количката. Аз вече излизам с лятната количка. Там най-ниското положение е около 30-40 градуса наклон. На Марк му е удобно и приятно да гледа напред. Шезлонга също го бях надигнала до 45 градуса още преди време. Ортопеда каза че може на 45 градуса още след третия месец.
За напълно седнал и захранване на Марк ме е рано. Ще се ръководя по детето. Майтапя се с родата че ще захранвам в 7м педагогически със стрък пресен чесън
. За зъбки действа по-добре от колкото гелчетата. Изтръпва венеца и има анти-бактериално действие
.Ани много пораснала Ивет, голямо момиче е вече.
Аз си намерих тетрадката където съм записвала по колко яде баткото като бебе. Ненормална работа. Мерила съм го преди и след всяко хранена, дори и при нощните кърмения
.Таня На мен това наддаване ми се вижда нормално. Ако има повече сукания в денонощие ще си наваксва. Ники до 4м не е изсуквал повече от 120мл., като най-често по 80мл но е ял по-честичко.
Ние също много се пазим, но...

Моля мамата да се включи. Плийс

Цялата се опъва и реве силно. Трябва да си прав, да я дундуркаш и пееш докато засуче 
) и други някви методи, прасковките ми омекнаха и заеха мястото на назрелите дини, ееееееееех
Да се надяваме че скоро пак ще потече щото много ми е гадно с това шише, чак гузна се чувствам към детето
пускам го да спи само по боденце вътре и той много се кефи...
биете ни по организация. Ние от време на време с wave бутаме колички в квартала и това е.