Кожата на бебка е по суха около веждите и на едното уше и ги мажеме с балсама на д-р Тайс. Действа и добре. Исках да ви питам дали на някой му се е случвало в повръщаното от бебето да има жълтичко, ние сме изцяло на кърма.

И моя бебок хапе всичко, което докопа, много го нервят тия венци, днес му купихме гел за зъбки и ще видим дали има подобрение. Толкова го тормозят, че чак не иска и да суче, много гадно...
Аз изпадам в разни притеснения по тоя повод...Тоя месец все така си бяхме -хранене с мъка, извиване, чесане на венците, дано сме качили поне половин кило... 

Раните ще минат, но стресът вероятно ще е по-задълго!

Честно да ти кажа, не знам защо и при мен така се получава в събота и неделя, майка ми като не е на работа и ми помага за децата нещо се обърквам и се изнервям. Може и в мен да е причината, защото през другото време съм като робот всичко ми е разчетено до минута и си имам план за действие, а така като сме с майка ми от време навреме, явно не мога да превключа
и нещо се обърквам,:roll: пък и каката като сме с майка ми по не ме слуша.

Важното е 4е и вие сте се успокоили ве4е !
))))всеки ни кани на гости:))))абе с две думи ,вси4ко те4е с пълни обороти 

Педиатърката е много доволна и каза, че ако не ми тежи кърменето, хич да не бързам със захранването, понеже наддава екстра.
А на мен не ми тежи, даже напротив. 
.
Ма много новини 

добре че Кая си е юначе и всичко е наред
Ма тия общинари ....... мамицата им мрасна .Да не ви разправям при нас в Бояна какво е
да вви е живва и здравва .Ма е много послушна 
беше и много забавно .А как гледаше само водата в големия басейн
много добре мина .За мен беше трудното докато и оправя багажа
,е ни беше първо пътуване и голямо лутане беше какво да взема какво не
Сложихе на Ива количката на предната седалка ,ние с нея на задната със столето за кола а в багажника нашия куфар и нвейния сак
и вее нямаше място
Препоръчани теми