Отговори
# 345
galeeto честита месечинка!
 Кожата на бебка е по суха около веждите и на едното уше и ги мажеме с балсама на д-р Тайс. Действа и добре. Исках да ви питам дали на някой му се е случвало в повръщаното от бебето да има жълтичко, ние сме изцяло на кърма.

# 346
Честити месечинки на всички бебчета проплакали на днешната дата!!!!!!!!!!много до са здравички и усмихнати!!!!!!!!! Hug Hug

# 347
Момичета бяхме на лекар, всичко е наред с моята малка героиня!!! Дори не я и снимаха, защото няма никакви притеснителни симптоми, а снимките са вредни за малки бебета. Хваща коричка ожуленото, което ще мажа с Бочко. Благодаря на всички ви  Hug

# 348
  • Sofia
galeeto честита ви 4-та месечинка!
GerganaK добре, че няма нищо на бонбончето. Кака ни падна от пързалка, беше под 1 година, на главата си. Търчахме по Пирогов и се наложи снимка. Напълно те разбирам какво си преживяла като емоция, но важното е, че нищо няма.
*Cveteto*  снимката на аватара ти е жестока. Супер готина прическа!  Grinning

# 349
  • София
Здрасти банда! Hug

Ние сме си в София, но таткото ни е в отпуска и се моткаме насам-натам. До морето няма да стигнем тая година, но на планина ще отидем с бебо. Утре сме на консултация и ще ни бият вторият Пентаксим, отсега ми е гадно, ама няма как. Tired И моя бебок хапе всичко, което докопа, много го нервят тия венци, днес му купихме гел за зъбки и ще видим дали има подобрение. Толкова го тормозят, че чак не иска и да суче, много гадно... Tired Аз изпадам в разни притеснения по тоя повод...Тоя месец все така си бяхме -хранене с мъка, извиване, чесане на венците, дано сме качили поне половин кило... Praynig

Честито на всички новоизлюпени християнчета! Да са ви живи и здрави!  bouquet

GerganaK, ужасно неприятно! Аз също бих отишла на лекар да видят бебето! Радвам се, че всичко е наред с дребосъчката. Peace

galeeto честита ви 4-та месечинка!  bouquet

Спокоен ден на всички!  bouquet

# 350
Куку-руку и от нас!
bibi, Звездичка, ЧЕСТИТИ ВИ ХРИСТИЯНКИ! Да са живи и здрави!
Гери, радвам се, че всичко е наред с Кая.  HugРаните ще минат, но стресът вероятно ще е по-задълго!
Завърнахме се от гостито и си мисля, че в къщи си е най-добре! Вярно, че се изгърбвам повече и няма помощници, но пък всичко е както аз си го направя и подредя! Но...и бабите трябва да бъдат подсещани, че имат внуци!
Дребната беше доста кисела във Враца и спеше много лошо нощем. Вероятно си отспиваше през деня, защото не се прибирахме почти. Сега се надявам да се нормализират нещата. Баткото си отдивя и така. Утре и ние сме на консултация и последни двойни ваксини.
Ще пиша пак, че свеки идва да си види внуците.... Wink

# 351
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ ЗА НАЙ-МАЛКАТА ХРИСТИЯНКА В НАШЕТО СЕМЕЙСТВО! Hug

Гери, искренно се радвам, че всичко е наред с малкото ти мишле! Хайде сега и ти майка ти да се успокоите! Hug

Марини, добре дошла! Simple Smile Честно да ти кажа, не знам защо и при мен така се получава в събота и неделя, майка ми като не е на работа и ми помага за децата нещо се обърквам и се изнервям. Може и в мен да е причината, защото през другото време съм като робот всичко ми е разчетено до минута и си имам план за действие, а така като сме с майка ми от време навреме, явно не мога да превключа Crazy и нещо се обърквам,:roll: пък и каката като сме с майка ми по не ме слуша.

Цвете, на мен ми е интересно да чета мненията на хора, които сериозно се интересуват от въпроса за ваксините, така че ако искаш сподели. Аз за себе си горе долу съм си оформила мнението за ваксините и то съвсем не само от предаването на Гала.

# 352
PresiN   Mr. Green старая се да поддържаме перчема бодър  Joy Joy Joy
Звездичка и всички,които са готови да се сблъскат с неофициалната истина
  филма  Vaccination - The Hidden Truth - 1998 от Замунда
  част от книгата "Ваксините - въпроси и отговори за мислещи родители http://issuu.com/homeohelp/docs/vaccines_-_questions_and_answers_-_kotok
  друг филм "Изтрели в тъмното",но го има само в nanoset.net  „но за момента не работи
  статийки http://homeohelp.eu/homeopatiya-za-vsichki/za-vaksinite/102-mito … aksinatziite.html  , http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/320-udivitelnoto-zdrave-n … ranite-detza.html
 а за желаещите могат да подпишат петицията за Ваксините - информиран избор 

# 353
ехооо,здравйте и от нас ! Hug
гери,много се радвам и аз 4е вси4ко е оки с Кая! Hug Важното е 4е и вие сте се успокоили ве4е !
Марини,и аз съм така-предстои ни ходене до Бг през септември,и от една страна мнооого се радвам 4е ще се видим с майкини,,със свекитата,с приятели,абе супер,но като знам как вси4ко ще ми се обърка-режими,организацията ми(както казва и Звезди4ка),все сме напред назад,в движение...изобщо настъпва хаос Simple Smile))))всеки ни кани на гости:))))абе  с две думи ,вси4ко те4е с пълни обороти Laughing ама пък бабите ,дядовците,чичото и вуйчото са нетърпеливи ве4е  Hug
Цветето  ,страхотен е Савко!!!да го нацелуваш от мен!

# 354
Цвете, мерси!  bouquet

Ани, за теб сигурна, че ще ти е добре с вашите, все пак не сте се виждали толкова време, сигурна съм че добре ще ви поглезят с бебо! Simple Smile

# 355
Здравейте!
Гери, радвам, че всичко е наред с бебчето.  Peace
Днес бяхме на консултация - Ники е 7.500 (+ 700 г) и 63 см (+ 2 см).  Sunglasses Педиатърката е много доволна и каза, че ако не ми тежи кърменето, хич да не бързам със захранването, понеже наддава екстра.  Grinning А на мен не ми тежи, даже напротив.
Биха му противохепатитната ваксина. И аз съм с лошо мнение за ваксините, но не съм толкова смела и компетентна, че да не ваксинирам. Таткото иска да ги слагаме, аз да ги отлагаме; ще се постарая да почетем още по въпроса.  Peace
Утре заминаваме за Бургас, хайде среща в Морската градина. Бургазлийките измислете ден и час и ми пишете ЛС, моля.  Hug

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 20:02 от tini-mini

# 356
Цвете, а ти взела ли си решение, да не слагаш или да отлагаш ваксините?

# 357
Звездичка!   да,взех решение !  Peace

# 358
  • последна надежда
Благодаря ви за препоръчаните кремчета  Hug.

Днес бяхме на консултация. Вече е 6.900 (+300гр) и 62см (+1см). За главата специално питах 41см е.
Доктора не е доволен от наддаването и иска да почваме със зеленчукови пюрета или каши. Ако смятам от изписването е качил 4г, което за 4месеца и малко си е доста добре. Реших да не захранвам, а да кърмя по-често. Вече го кърмя изправен, за да не повръща  Twisted Evil.

За ваксините... Днес ни биха и двете. Другият месец нямаме вече. Ако мога да отказвам слагането им, бих отказала само една - тази за шарките на 13м... По това време на синът ми започна да прави първите астматични пристъпи  Rolling Eyes. Може да е само съвпадение, но не ми се иска да я слагат на Марк.

# 359
Здравейте и от нас !!!
Най накрая се докопах до компа и аз  Hug Ма много новини  ooooh!
Биби и Звездичка бравво на ввас Честити христянчета  Mr. Green  Геройте ни малки  Party
Гери К - ужасна история  #Crazy добре че Кая си е юначе и всичко е наред  Praynig Ма тия общинари ....... мамицата им мрасна .Да не ви разправям при нас в Бояна какво е  ooooh! 
Вяра - майо мила тва малкото обиколи цяла българия вече  Hug да вви е живва и здравва .Ма е много послушна   bouquet
Албабенита честита придобивка  Rolling Eyes
Ние успешно се заввърнахме от  Хисар .Беше много забаввно .Ивето беше супер послушна  да ми е жива и здравва миличката .Времето беше лошо обаче не ни попречи да се забаввляваме .Даже си имаме басейн гъбка и я къпах в него  hahaha беше и много забавно .А как гледаше само водата в големия басейн  hahaha Shocked  През целия ппът си спинка малко после си игра детето  Peace  много добре мина .За мен беше трудното докато и оправя багажа  ooooh! newsm78 ,е ни беше първо пътуване и голямо лутане беше какво да взема какво не Laughing Установих че колата ми е малка и трябва или да си купя сак за покрива или да си купя джип  bowuu Thinking Whistling Сложихе на Ива количката на предната седалка ,ние с нея на задната със столето за кола  а в багажника нашия куфар и нвейния сак  ooooh! и вее нямаше място  Confused
Ние се подготвяме за нашето кръщане живи и здрави на 29-ти и почти съм готоввва .Ще кача снимки от хисар сега  Sunglasses
Целувки на всички вви !!

Общи условия

Активация на акаунт