Отговори
# 150
Галка ,ние постоянно се потим ,едни ситни капчици пот го избиват ,особено след баня като яде LaughingЗа навън съм намерила решение - слагам си една памучна пелена под ръката и там попива потта ,но вкъщи се храним легнали и просто за забърсвам,да се разроши  Laughing Тини мини ,хубаво си го подстригала Ники ,ами ние какво да кажем като сме плешиви още LaughingОт няколко дни му расте някаква по-тъмна коса Flutter
За акането - и Петранче започна да ака по-рядко ,без зор и напъване ,но много странно л***о - жълто,без онези беличките работи вътре,много странно  Confused
Искам да ви помоля да ми стискате палци ,защото ще ходим 3 дни на гости на свекитата ,та дано да съумеем да спазим добрия тон  и гостуването да премине без жертви Laughing

# 151
Гале,ха честита ти диплома вече.И ние се потим точно като го кърмя и забърсвам с една тензухена кърпичка че добре попива.

Днес ни боцнаха и нас с първи прием на пентаксим и синфлорикс(то някои вече втория сложиха,ама ние сме от края на април)Боцкането почти не усети,само малко помрънка на втората,дадох панадол но не е вдигал Т,дано няма.Но е кисел днес уж суче но и реве.След малко като го вдигна го повърне и пак наново.Дано е само днес че така гадно.

Данче успех и да няма сърдити след 3 дни.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 22:07 от divogan

# 152
Мамчета ,щях да питам ,някой ходил ли е с бебето на планина вече ?
Защото ние мислим другия уикенд да се отдадем на селси туризъм ,ще ходим в едно родопско село и се чудя какви дрехи да му взема на бебо?Зимни ли ?

# 153
До всички мами от Бургас или на гости в Бургас Laughing!!!
Айде утре да се срещнем в парк в Славейков сутринта! Към 9 или 9 и нещо, според бебчовците. Можем да се срещнем на........де да знам.......около Мистрал?
Айде навитите да пишат сутринта!!!

Поздрави и целувки от нас. newsm51 newsm51 newsm51

Знам че късно пиша ама.......аз ще съм там пък който успее успее, следващата среща по-навреме ще я организираме!

# 154
Здраввейте мамииии!!!!
Аз да вви се похвваля днеска си получихме един от подараците за кръщането  Mr. Green http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7828
ама е зелен и има висящи играчки и отгоре покрив като на количките  Heart Eyes   мнооогоооо е як супер много се кефя .
Купихме си и кухнвенски робот за сокчетата и пюренцата на Ива  Whistling   http://www.philips.bg/c/food-processors-mixers/daily-collection-hr7625_70/prd/

За Пентаксима   #2gunfire #2gunfire #2gunfire тъпите педита си правят парите на наш гръб .С първви прием мойта се викаше "ми няма " а аз си я купих от аптека  #Cussing out 60лв. Тя ми каза че нямало и в ХЕЙ .Дрънци обадих се  имаше .Просто ме видя че карам хубава кола ,живея на хубаво място и реши да изккарва пари от мен  #2gunfire  Е ,сменх я вече ама зор ввидях 3 месеца #2gunfire Системата е проста : виждат че си с ввъзможности и се почва отлагане докато не те изкарат изввън нерви  и ти си я купиш.После твоята полагаща се ваксина от ЗК педито я продава на някоя аптека и така е напред с 60лв. за бройка #2gunfire

а музикалата въртележка ние имаме на фишър прайз http://family-bg.com/prX_4377.htm  Ива много и се радва .Сутрин особено как и говвори  ooooh! Party да не ви разправям  Laughing
За храненето с АМ и ние яем по малко ,а чай и вода пие като а световвно
Ох на всики който сте на море как ви завиждам благородно де  Laughing
Ние няма да го видим тази година  Sad  Айде много се раздрасках .Целувки на всички ви  Hug  bouquet

Галеееее - честито дипломиране браво на теб !!! Ех ще си имам умна сватя  Mr. Green Laughing  bouquet

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 23:29 от Excellent

# 155
Галя 5 и ние се потим понякога, независимо дали е топло или не, сигурно като си дава повече зор да суче, а и в комбинация с топлината. Акото на Макси е рядко от десетина дни, а иначе си ходи както обикновено по 2-3-4 пъти на ден. Докторката каза, че  може да е от жегата или от эъбки. Защо пък от зъбки? newsm78
Данче зимни не знам ама със сигурност трябва да вземеш на бебчо дебели дрешки, че нали знаеш на планина колко е студено, особено вечер.
Да ви питам, вие ползвате ли четки ли, гребенчета ли там каквото трябва за главичките? Ние имаме малко нещо като крусти по главицата, та си мислех да взема някакво чесало за главата. А, и кой вид ползвате, сиреч на коя марка?

# 156
Nio аз купих гребенче и четка с естествен косъм на Чико. След като я намажа със зехтин, изчаквам малко да поомекне и след това с гребенчето разресвам за да паднат крустите. Вече втори ден го правя и значително са намалели. Не се притеснявай ако пусне малко кръв.

# 157
Гале честито!
Бургазлийки благородно ви завиждам за предстоящата среща,аз поне още седмица две съм арестувана в къщи Sad
Тини страхотна прическа има Ники Grinning

# 158
  • Бургас
J_M_M вие оздравявайте бързичко, пък ние ще спретнем още една среща във ваша чест.

Аз ще направя всичко възможно да се появя утре на срещата, дори и за малко.

# 159
Ани 2002 - малееееееее ма наща кака много пораснала  Hug Hug и каква сладка сладка е станала  Heart Eyes Heart Eyes Да я нацелувваш от нас ,ще я изям ! Да ни е живва и здрава адашката   bouquet Hug

Тини мини - как го подстрига този юнак? ного сладичък е станал  Hug пу пу  

Кога е била срещата в южния   Cry Sad  аз защо съм пропуснала ?

# 160
Звездичка благодаря за линковете.Сега намерих време да ги прочета.С баткото просто нямах никакво инфо по никой въпрос,както за кърменето така и за захранването.И правех каквото ми кажеха но сега няма да е така.Ето малкия е само на кърма откак се е родил и се надявам да е с моето упорство още дълго само с нея.А за баткото ми казваха ''детето ти е гладно,нямаш кърма ,давай АМ''И така с мъка след 3тия месец спрях да кърмя и минах изцяло на АМ с което дохранвах още от 5тия му ден.А сок баткото пи още на 2 месеца.Засега му няма нищо и се надявам да не се отрази това за вбъдеще.Така че майките с първо бебче да не се връзват на такива приказки че като не можеш да изцедиш повече от 20 гр нямаш кърма.И аз повече от 20 не цедя но малчо си суче и расте.И цял ден не е спрял да маха с ръце и крака много ми е жизнен.

# 161
  • София
Здравейте, приемате ли нови попълнения? Четох ви докато бях бременна, но след като се роди мишока не можах да си организирам времето, сега се надявам малко да понаваксам. Обаче ми се иска да се запиша при вас, че и снимки да гледам  Whistling
  Желая ви красиви сънища и страхотен ден   bouquet

# 162
  • Бургас
Ние с Весито се уговорих ме в 9.10ч.  ще се чака ме в парка в Славейков на кафе  Мистрал, даже сигурно ще седнем  там ако има желаещи да заповядат. Laughing

# 163
Гале-честито дипломиране.....
Nio-Аз също мажа главичката на дребка с леко затоплен зехтин и изчаквам около 10мин , след това изресвам косичката с гребенче...... обаче Раличка има много коса и зехтина много трудно се измива.

# 164
Благодаря за хубавите думи за моя юнак.  Hug Heart Eyes
Подстригването е с машинка.  Embarassed
Леа да не се прави на много голяма, щото и тя беше със същия термин.  Naughty Wink
Гале, честито дипломиране! Много успехи и професионална реализация.   bouquet
Приятен ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт