Отговори
# 165
Добро утро!
Джули, аз докато се квлюча и гледам, че е дадена пълна информация за диетата - пробвай я, не е крайно трудна
Гале, и Карина много се поти като яде и когато й е топло. Ако сме навън само гледам да я покрия с пелена, за да не настине. Честито дипломиране   bouquet (явно съм пропуснала новината Embarassed)
Карина откри сезона на роклите с презрамки и нищо друго по себе си. И пак й е топло понякога. Радвам се, че коша поне ни е голям, иначе бих се притеснявала да не й подухва докато е потничка. Иначе и аз я повдигам до полу-седнало положение понякога когато е будна. Вадя я от количката, за да гледа света наоколо, а тя е доста ококорена  Shocked
Ивееета, това със зайците и хамстерите сме го минали - нека майчетата с по-малки дечица се пробват  Mr. Green така или иначе те ще ги гледат Laughing
Крусти Карина имаше много, махнаха се след като изхабихме 1 шампоан против крусти - някакъв свекито беше донесла от Англия.
Решем се с гребен, защото четката много не реше (главно за масаж на главичката я ползвам) нашите са на Чико и съм доволна.
Пепеляшке, добре дошла!
Тини-мини, честита прическа! Поздрав за смлостта, макар че май Марк беше първият подстриган  newsm78 Аз моя син чак на 9 месеца се престраших да го мина с машинката, а сега обмислям варианта вече да подстрижа на Карина косичките по вратлето Thinking

# 166
момичета имам един въпрос ,ако някой е ползвал пиоктанин - това мастиленото мазило може ли да ми каже след коло време се измива?
Преди малко претеглихме шарчо 6,150 е едно кило за месец и 20 дни ,ама от три дни е с разстройство.

# 167
Добре дошла на Пепеляш(н)ка.Виж какви данни имат мамите на първа страница,пиши и ще те добавим.

# 168
  • София
Добър денннн
 Забравих снощи да дам данните - на 29 години съм вече  Tired, бебе Михаил се роди на 12.04, термина ми беше 14.04. Първо дете ми е, живеем в София.
 Гледам, че споменавате диети, може ли да се правят, докато се кърми?! Че аз имам да свалям 30!! кг. и просто не знам кога ще стане, направо съм се отчаяла, мърдам с някакви грамове нагоре-надолу и съм супер депресирана. Но бих искала да кърмя колкото се може повече, пък ще си стоя   261uu
 А може ли да получа паролата на албумчето, моля  Flutter
  Слънчев и прохладен ден ви желая!

# 169
  • София

Джули, аз докато се квлюча и гледам, че е дадена пълна информация за диетата - пробвай я, не е крайно трудна
...........................................................
Крусти Карина имаше много, махнаха се след като изхабихме 1 шампоан против крусти - някакъв свекито беше донесла от Англия.
Решем се с гребен, защото четката много не реше (главно за масаж на главичката я ползвам) нашите са на Чико и съм доволна.
..........................

мацки , а как да сваля само корема ( без коремни преси моля , не ме мъчете  Mr. Green)

а защо махате крустите Rolling Eyes на каката не си спомням да съм я мазала с нещо - паднаха от само себе си - наложително ли е да се махат ( изпуснала съм темата малко  и за това питам  Embarassed )

Преди малко претеглихме шарчо 6,150 е едно кило за месец и 20 дни ,ама от три дни е с разстройство.

за разстройство аз правя АМ а оризова вода  Wink ( бяхме на 1.5м.)- хранително е и спира разстройството

# 170
  • Варна
Здравейте, мами! Още веднъж благодаря за пожеланията.  Hug Виждам имаме нови попълнение - добре дошли  Hug

Да ви разправям и за моята калпазанска работа.  baby_neutral От известно време бебо много взе да тачи биберона, намали си храненията до 6 на ден, като нощната пауза стана 8 часа. Сутрин като се събуди на всичкото отгоре не си иска и да яде - зяпа си играчката и се хили. И спря да ака редовно. Вчера отиваме на консултация и едно крещящо бебе в чакалнята много го изплаши и като каза да реве - не мога да го успокоя. Едвам го измерихме, но като го сложихме на кантара да го теглим и  Shocked наддал само 100 - 150 гр. за 2 седмици. Педиатърката каза, че това е защото не стои спокойно на кантара и той наистина се съдираше от рев и си изпъваше телцето. 3 пъти го теглихме и трите пъти различни показания имаше, но все малки. Педиатърката ме пита дали скоро съм му сменяла размера на дрешките и като се замислих - ами не съм  Shocked Тя не изглеждаше особено притеснена. Предупреди ме, че му е време да засили нуждите си от храна и че ще започне да иска по-често да суче и се разбрахме, че следващия път ще го изтеглим както трябва вече. Прибрахме се и си викам сега няма да го чакам да ме "привика" за хранене и всеки път щом се размрънка малко веднага ще му бутам цица. И това диваненце като каза да яде лакомо  Shocked То горкото гладно стояло, но иначе супер спокоен, залъгва се от биберона дотолкова, че да пропуска хранения. И тази нощ самичък се събуди да яде в 3 часа, а отдавна не го беше правил. Та днес вече е хранен 5 пъти досега, вкл. и нощното хранене. Дали от жегата или нещо друго, но вече го няма онзи рев за ядене както беше в началото и се обърках. Та сега ще папкаме редовно и ще го видя аз след 2 седмици как е.  Crossing Arms Naughty

И аз много искам да го постижем Страшко с машинката, но нямам такава, а не ми се занимава по фризьори да ходим. И малко се притеснявах да не го изплашим с тази машинка, но сега като чета, че някой от вас са ги постригали. И да ви го покажа как заспа веднъж. Нямаше как да не го снимам.

# 171
До всички мами от Бургас или на гости в Бургас Laughing!!!
Айде утре да се срещнем в парк в Славейков сутринта! Към 9 или 9 и нещо, според бебчовците. Можем да се срещнем на........де да знам.......около Мистрал?
Айде навитите да пишат сутринта!!!

Поздрави и целувки от нас. newsm51 newsm51 newsm51

Знам че късно пиша ама.......аз ще съм там пък който успее успее, следващата среща по-навреме ще я организираме!
Eeeeeeeeeeeeee изтървах ви. Азднес бях там от 9 и 30до13часа
Веси аз май ви видях до Миража като сваляхте и оправяхте количката от колата- вие ли бяхте,минах покрай вас,не  бях сигурна че си ти  newsm78 една дебела мама  с дълга рокля синя на цветя и сива количка ако ме видя  Flutter
Пфуу амаиаз съм една  Banghead изобщо нямах времевчерада погледна

Абе мами какво правите като бебчовците искатда са седнали  Crazy - Габиреве в бебешкия кош и иска седнала, хем го надигам до края , не е от жегата и на хладно го прави това.Мисля вече да сложа вече седналия - няма да я държа седнала ама поне ще гледа по добре  newsm78
Връщам се да ви чета

# 172
Ние с Весито се уговорих ме в 9.10ч.  ще се чака ме в парка в Славейков на кафе  Мистрал, даже сигурно ще седнем  там ако има желаещи да заповядат. Laughing
Мдааааааааааа изтървала съм ви, айде пак  Mr. Green

# 173
  • София
Здрасти мами! Hug

Гале, честито дипломиране и успех нататък!  Peace

И Дани се поти по косичката докато се кърмим, ама то си е усилие за тях особено в тая жега...И той нещо намали яденето тия дни, та да видим.  Thinking

Данче, стискам палци, дано няма много изнервящи изпълнения от свекитата. Crazy

Excellent, тези схеми с вакснините дано не са верни, че и нас за първия прием ни казаха, че няма Пентаксим, а като звъннах в РИОКОЗ имаше. Много тъпо, макар че мен не ме е карала да си я купувам. Сега втората васкина уж я има при педиатърката, та да видим, да не изчезне пак до другата седмица. Crossing Arms

Nio, ние имаме четката и гребенчето за коса на Чико. Ползвам само четката засега и то предимно за масаж.

Пепеляш(н)ка, добре дошла при нас! Hug

reniris, аз лично искам да махна крустите, защото са ми гадни, а и на каката се замотах навремето, та си ги носеше на главата и като по-голяма. Embarassed Много са упорити, все се завръщаха. Иначе май не пречат.

Приятен ден на всички! Sunglasses

# 174
XAXAXAXAXAXA този Страшко е голям сладур.Искрено му се забавлявах Simple Smile Душица златна Simple Smile

# 175
Пепеля(н)шка, добре дошла!!  Мился че 90 дневнатадиета няма да повлияе на кърменето, тъй като нито гладуваш, нитп трпиш лишения! Peace

Галенце, Ха честита диплома и от мен!!!  Алекс и той се поти след баня при храненето!  Joy
Иначе и Алекс яде по 5 пъти на ден като прави пауза от около 21.30 до към 6ч! Нямам търпеие да се видим вече - прибирам се в събота!!!!  newsm08

Най- после пристигнаха ваксините! в понеделник ще ни дупчат!  Flutter

JMM пиоктанин малко по-бавничко се маха от кожата, затова пък е мн ефикасен - спира разпространението на подсеченото! ако върху него сложиш някакъв крем - ще се поизтрие! Иначе за 1 ден си се маха - особено след къпането! остават точки единствено на засегнатият участък! ако забележиш и нов пъпчици  и тях веднага ги туширай за да не се разпространи! Педито така ми каза! Peace

# 176
glorybg благодаря за отговора и двамата сме едни мастилени от постоянното гушкане,аз  мен ще се измия някак,ама бебо поне още седмица няма да мога да изкъпя и затова питам дали ще се преборя с него,ама въпроса е да изчистим лицето от пъпките.

# 177
здравейте мамиииии  bouquet

ние малко си бяхме в новата къща в пловдив и пак се върнахме при баба докато стане време за училището на каката, че там още никой не познавам, бебка няма проблеми с пътуванията,  къде ли не сме я водили, дано все така да ми е кротка Praynig

гале много сладък тоя Страшко беее   Hug Hug Hug , голям сладур  Heart Eyes, заплювам си го за нашта мома !!!!! честито дипломиране!!!!      а за акото не се притеснявай и Петя така прави понякога, случвало се е дори да ака чак на 3я ден, а по време на кърменето и аз като Данчето слагам на ръцете си една бархетена пелена да не е допряна до мене че така се поти още повече, понякога даже пускам климатика за малко, знам че е е опасно да не настине но не се издържа на тая жега  ooooh!  понякога я кърмя доста начесто дори  и през час час и половина, сестра ми даже ми се кара че сме нямали режим на хранене, но аз и давам когато поиска  Crossing Arms, няма да я държа гладна я

пепеляшка добре дошла при нас Hug Hug

данче приятна почивка, не вярвам да е чак зимно времето в балкана но със сигурност по хладно особено вечер  Hug

# 178
glorybg благодаря за отговора и двамата сме едни мастилени от постоянното гушкане,аз  мен ще се измия някак,ама бебо поне още седмица няма да мога да изкъпя и затова питам дали ще се преборя с него,ама въпроса е да изчистим лицето от пъпките.

Знаеш ли, нашия като имаше пъпки по лицето го мазах с крем здраве! Опитай ако искаш!   bouquet

# 179
  • Sofia
Гале, Страшко е много сладък. И той като моето жабе има много коса, но да го стрижа още не смея.
И аз се боря с крустите. На каката и ги махах като бебе, но после пак се появиха и до сега ги има. Та съм подела акция и за двамата.
Данче, стискай зъби и не обръщай внимание на свеки. Аз се правя на разсеяна като сме заедно, че иначе ще се избием.
Не знам за вас, ама на малкият му е много топло. Днес цял ден е гол, само по памперс в къщи.
В тоя ред на мисли да питам дали има някоя от вас закъсала като мен. 4-ти ден като си тръгваме от парка малкият се разревава и така крещи, че го прибирам червен като домат. Не помага бибата, а само носене. Ама как да го нося и да бутам количка по тротоара? Направо не знам какво да го правя.

Общи условия

Активация на акаунт