Джули, аз докато се квлюча и гледам, че е дадена пълна информация за диетата - пробвай я, не е крайно трудна
Гале, и Карина много се поти като яде и когато й е топло. Ако сме навън само гледам да я покрия с пелена, за да не настине. Честито дипломиране
(явно съм пропуснала новината Карина откри сезона на роклите с презрамки и нищо друго по себе си. И пак й е топло понякога. Радвам се, че коша поне ни е голям, иначе бих се притеснявала да не й подухва докато е потничка. Иначе и аз я повдигам до полу-седнало положение понякога когато е будна. Вадя я от количката, за да гледа света наоколо, а тя е доста ококорена
Ивееета, това със зайците и хамстерите сме го минали - нека майчетата с по-малки дечица се пробват
Крусти Карина имаше много, махнаха се след като изхабихме 1 шампоан против крусти - някакъв свекито беше донесла от Англия.
Решем се с гребен, защото четката много не реше (главно за масаж на главичката я ползвам) нашите са на Чико и съм доволна.
Пепеляшке, добре дошла!
Тини-мини, честита прическа! Поздрав за смлостта, макар че май Марк беше първият подстриган
Аз моя син чак на 9 месеца се престраших да го мина с машинката, а сега обмислям варианта вече да подстрижа на Карина косичките по вратлето
, бебе Михаил се роди на 12.04, термина ми беше 14.04. Първо дете ми е, живеем в София. 

( бяхме на 1.5м.)- хранително е и спира разстройството
Виждам имаме нови попълнение - добре дошли
От известно време бебо много взе да тачи биберона, намали си храненията до 6 на ден, като нощната пауза стана 8 часа. Сутрин като се събуди на всичкото отгоре не си иска и да яде - зяпа си играчката и се хили. И спря да ака редовно. Вчера отиваме на консултация и едно крещящо бебе в чакалнята много го изплаши и като каза да реве - не мога да го успокоя. Едвам го измерихме, но като го сложихме на кантара да го теглим и

изобщо нямах времевчерада погледна
- Габиреве в бебешкия кош и иска седнала, хем го надигам до края , не е от жегата и на хладно го прави това.Мисля вече да сложа вече седналия - няма да я държа седнала ама поне ще гледа по добре

Душица златна 

, заплювам си го за нашта мома !!!!!
понякога я кърмя доста начесто дори и през час час и половина, сестра ми даже ми се кара че сме нямали режим на хранене, но аз и давам когато поиска