Отговори
# 180
  • Бургас
[
Eeeeeeeeeeeeee изтървах ви. Азднес бях там от 9 и 30до13часа
Веси аз май ви видях до Миража като сваляхте и оправяхте количката от колата- вие ли бяхте,минах покрай вас,не  бях сигурна че си ти  newsm78 една дебела мама  с дълга рокля синя на цветя и сива количка ако ме видя  Flutter
Пфуу амаиаз съм една  Banghead изобщо нямах времевчерада погледна

Дам и ние с Веси и Ади сме за бой че те видях ме ама не бях ме сигурни дали си ти и никоя от нас не посмя да ти се обади.Даже единият път мина точно покрай мен (аз съм с една оранджева количка) и надничах в количката да видя дали това е Габи. Mr. Green

# 181
Ние утре заминаваме задва дни на Хисаря, да вземеме от там баткото и ние с бебчо малко да поотморим Whistling
Само малко ме е страх за пътуването, дано не мрънка по време на пътя
макарче ще е много  жега. А аз как обичам да пътувам, да не ви казвам Sick

# 182
  • Бургас
Можем да повторим срещата този път и аз ще се включа,жалко ,че не четох форума 2-3 дни и ето на изтървах купона Sad
Ще Ви дърпам ушите Веси,Злати Вие телефони нямате ли?
Вяра,zar4eдо кога сте в Бургас?
Ако искате за понеделник да измъдрим нещо?
Мамите от Славейков навити ли сте за морската градина или е далечко за вас?

# 183
  • София
Благодаря за посрещането   bouquet
 Още не съм разгледала снимките, ама тази на Страхилчо тук е стра-хо-тна, направо да го изпапкаш.
 За крустите - ние имаме останало от олиото за тяло на Buebchen, с него го мазах 2-3 пъти, ама не се махна почти нищо. Дали не трябва да го затопля, както зехтина?
glorybg - тази 90-дневна диета я бях гледала, сега й хвърлих едно око, ама яденето пише да е до 20 часа, а ние ядем към 22-23 и не знам какво ще стане ако я правя така. Иначе преди да забременея бях започнала режима на Дюкан, тъкмо свалих 20 кг и сега си ги върнах  #2gunfire
 А снощи Мишо спа от 22.30 до 5.00, както си мечтаех, ама не знам на какво се дължи това и какво да направя, за да се повтаря  Grinning
  Приятна вечер на всички

# 184
Здравейте,милички! Hug
Добре дошли на новите мами Пепеляшка и Петра84! Hug
Да ви се похваля  днес купихме стол4е за хранене на Ивето!нали в други ден прави 6-месеца,та решихме един по-голям подарък да и направим! Hugтой е такъв с 3 позиции,така 4еможе и да не е напълно седнала,а полуседнала Laughing
еxcellentвашият подарък стол е страхотен!!!!но ни идва доста скъпи4ко нещо такова..Благодаря за милите думи,мила!аз скоро не съм виждала вашата Иви:)ка4и някои нови снимки,когато имаш време Hug
Хубаво си изкарвате мамите от БУРГАС!!!!!!И аз искам:))И ние с мамите от Сливен ще си спретнем една срещи4ка  Hug
Гале,Страшко е страхотно бонбон4е!И как спинка само:)
4естито дипломирване !!!!!!!!
И аз като Дан4ето   искам да ви питам някои неща за пътуване....само 4е аз се 4удя дали да си вземам стерилизатпора като си ходим в БГ?????много мисля за това,дори и да не ги стерилизирам постоянно,дали няма да е хубаво поне по 1-2 пъти на ден ??вие какъв съвет бихте ми дали??? newsm78

ами това е засега,много целувки на вси4ки бебоци!!!

# 185
  • Бургас
За първи път нямах време за форума и пак изтървах срещата  smile3511 Ааа другия път, вече трябва да дойда  Hug  , че вече 2 срещи пропускам. Б.ти късмета. Крустички и ние имаме. Педито каза да ги махаме, че тръгват по веждичките. Купихме кремче за крусти на Авен, тъй като нямаше на Мустела, но засега няма резултат. Гале, честито дипломиране   bouquet 90-дневната и сз мисля да я почвам, че и аз имам 30 кг.  Shocked за сваляне,а и други кърмачки казват, че няма проблем  Rolling Eyes Тини- Мини, мнооого е сладък Ники  Heart Eyes Excellent, вие използвате ли вече летния вариант на количката? Кръщене, засега ще правим догодина. Може ли, кръсниците ни, да не са тези, които са кумували на сватбата? Данче, успех. Дано се разминете без жертви  Hug , не им обръщай много внимание, така ще мине по-леко Simple Smile Лека на всички Simple Smile

# 186
Привет момичета. Вече трети ден затоплям зехтин и мажа главичката на Ади, после с гребенче разресвам крустите и да ви кажа че почти не останаха. Доколкото разбирам от прочетеното до момента това май е най-сполучливия вариант. Страшко е голям сладур, жалко че вече е заплютл Laughing Бихте ли ми казали как да кача снимка на моята принцеса в албума, ако е възможно разбира се...

# 187
anni 2002 ако не ти се носи стерилизатора винаги можеш да си ги изваряваш в тенджера, аз даже не ползвам стерилизатор, а действам с тенджерата.

# 188
*Sesil* разбира се че може да са други кръстниците, баткото го кръсти сестра ми,а малкия живот и здраве ще го кръсти бъдещия зет/ та първо след месец ще ги оженим,а после ще мислим за кръщене пролетта.
anni2002щом мислиш да стерилизираш можеш да пробваш с таблетки за студена стерилизация.

# 189
Гале, честито дипломиране!! Малкия е мега сладур как нани  Heart Eyes
Ани, зависи за колко време идваш и колко ти е голям стерилизатора. Ако е за повече време, аз бих си го взела. Но пък сега се замислям, че вие сте по-големи от нас, така че всъщност май може да минеш и без тоя товар. (в смисъл, че някъде бях чела, че до 6 мес е зор да се стерилизира и да се глади).
крусти продължава да има мойта щерка. Мажа ги като луда, ама те са упорити. И имам усещането, че я дразнят, че ръчичките са и вечно в косата. А като падат и падат с косичка по тях и отпред има места дето е супер рехаво..

Аз съм 13+ кила.. Няма смъкване, братче. А как си сцепих зърното с тъпата помпаа  ooooh!  ooooh!  ooooh!
А иначе мокйта принцеса не се обръща сама нито по корем, нито обратно.. Ама за сметка на това дърдориии, или по-скоро писука като делфинче  Heart Eyes

# 190
Добро утро и от мен  Whistling пак голяма жега навън боже зимата все в къщи щото студено, лятото  щото горещо и кога ще почнем да излизаме бе хора  Tired
Анни аз спрях да стерилизирам още преди месец  Stop но продължавам да си гладя дрешките му от чиста суетност, мисля че вече са достатъчно големи, какъв смисъл да се стерилизира след като юмруците му са все в устата, а тези ръчичики пипат всичко  Mr. Green
крустички и ние имаме, но не правя нищо по въпроса.
Вчера ни теглиха и мериха Денис е 61 см и 5 190, на педиатърката и се видя малко 300 гр за 3 седмици та препоръча дохранване, но аз си мисля да прескоча съвета и, в се пак от 3 седмици Денис си прави по дълги нощни паузи а и с тая горещина суче по по малко, то на нас не ни се яде в жегите пък кво остава на тях, където са много по чуствителни към температурата  Thinking НАпредъка е че от 2 дена пак взе да пие вода и чайче  Peace
Хаиде много поздрави от нас и да слушате бебоците

# 191
  • София
anni 2002 ако не ти се носи стерилизатора винаги можеш да си ги изваряваш в тенджера, аз даже не ползвам стерилизатор, а действам с тенджерата.

или таблетки за студена стерилизация  Grinning

# 192
здравейте мами  bouquet

ани много голяма станала Ивето на цели 6 месеца, много се радвам за вас и да стане оооооще по голяма  Hug ,и аз като poliville много рядко стерилизирам шишенцата на седмица веднъж, но и давам само водичка с тях, само ги мия с препарат за бебешки съдове, с гладенето продължавам
ние излизаме сутрин в 8 до към 10-11 и чак късно следобед заради жегите, а днеска го дават най топлия ден до сега, дори малко охлаждам стаята с климатика и после го спирам и тогава си стоим вътре на хладничко

хубав ден ви пожелавам

# 193
  • гр.София
ЗДРАВЕЙТЕ,много топличко днес!

МОМИЧЕТА,точно преди една година на този ден заченахме МИЛА.  luvbedДомързя ни да извадим презерватива   condomuuизпод възглавницата.Аз си мислех че нищо няма да стане,а трябваше да изчакаме още 2мес.след спонтания аборт преди това.Но божа работа. fertilization

poliville ,май си права за стерлизирането newsm78.
Аз мислех за морето да купя таблетки.

галя,честито!  party006Не му се притеснявай на СТРАШКО,ако трябва ще го дохранваш.

julia asenova ,приятно изкарване.

Нашето столче за хранене ни го подариха колегите на мъжа ми още като се роди бебо.На маг ингланд http://www.shtarkel.com/products/1269-stol-za-hranene-mag.html

Сега живот и здраве за морето трябва да купуваме кошара.Спряла съм се на тази http://www.shtarkel.com/products/2071-kosharka-na-2-niva-happy-baby.html

данче,стискай зъби.Аз не бих издържала токова посещение.

Напоследък границата ми на търпимост е много ниска.Казвам си всичко директно без да се притеснявам че ще има обидени.

ХУБАВ ДЕН ОТ НАС. smile3525

# 194
Дами, кой от вас си взе музикална въртележка Фишър Прайз? Става ли закрепването й на креватче от преносимите /нашето е от Бертони, основата е нещо като тръби, на които е разпънат плата/. На илюстрацията в сайта е закрепено на дървена кошарка ... Да не би да си взема и после да не се ползва

без допълнителна намеса върху кошарата - не. според мен трябва да се пробие плата. връщам се да ви чета.  Embarassed

Moя мьж я закрепи на допьлнителна спийка и я сложи зад креватчето.

Общи условия

Активация на акаунт