Е, цената на разкрасяването беше половин час хленчене, прогресиращо в плач и чист рев накрая (с хълцане). Обикновено се къпя, докато малката спи, обаче тоя път ме изигра. Пфу. Мразя го тоя ревлив период. Вече съвсем ми се омотаха понятията за режима на туй дете! Ми то режим няма, бе! Поне понамаля хленченето, че иначе ми идваше доста нанагорно за нервната система. Вече трета седмица е в тоя период и взе съвсем да ми писва. То си пишеше де – от 1 до 5 седмици, ама на!

А хленча може да се дължи и на започващи зъбета, то сърби яко и лекинко понаболява в началото (изпитах усещането при растеж на мъдрец). 
Явно ще е мръвкарче като баща си.

А аз се притеснявам, че при мен яденето не върви ... 
Направо не мога да повярвам, безсолно пюрирано месо
яде, а такива благинки като ябълка, кайсия, круша, царевица - не ще. Явно мръвката си е мръвка, каквото и да твърдят приятелите ми вегетарианци
и сега ще пофермерствам малко и ще си довърша книгата.

Доколкото знам при децата се счита за ниско около 100, и то не всички педиатри се шашкат. 

Почваме каша след морето. (преди не дава нашата педиатърка, защото да не стане боза и да се окаже, че не можем да заминем). Сега трябва кашите да проучвам, таман се оправих със зеленчука и плодА.Имало такова и някъде на ул Нишава. А преди кашата захранване отново с НАН ХА или каша на ХИП с ХА мляко.
Дори съм ти много благодарна за съветите, защото аз отдавна предчувствах, че захранването ще ми остане мъгла до последно. Абе, каквото-такова!
Ванче, и на вас скорошно оздравяване! 

И аз я свърших тая работа...
Препоръчани теми