Б-б-б-бебеета!

• 2 914
  • 47
  •   1
Отговори
Здравейте мили момичета, търси се име за близначета с Б. Родителите са се спрели на две имена за момченцето - Боян или Борис. За  името на момиченцето обаче мъката е по-голяма и имат повече варианти.  Crazy Децата ще са кръстени на дядо си Бойко и леля си Боряна (моя милост  Mr. Green), така че от 'Б'-то не може да се избяга.
Фамилията на децата ще е Томов/а.  Отворени сме и към други предложения и съчетания.   bouquet

# 1
Мъжките имена и двете много ми харесват.
От момичешките повечето също ми харесват, Белослава и  Биляна най-вече Peace
А и твоето име Боряна, което не е в анкетата също.

# 2
  • София
Мъжките са ми любими.  Peace За момиченце - Бояна или Биляна.  Peace Но и другите две са хубави  Simple Smile

# 3
  • Пловдив
Белослава ми харесва най-много като женско име, но не ми се струва синхронизирано с Боян или Борис, понеже се състои от 2 части, а лично на мен имената на близнаците трябва да са в хармония. Ако е Белослава би си подхождала с Борислав или Боримир. А с Боян и Борис избирам Бояна и Биляна.

# 4
От мъжките имена по ми харесва Борис, от женските най-малко ми харесва Беатрис, но пък се вързва добре с Борис, което и според мен е важно.
Ето моите предложения:
Борис и Бистра
Борис и Божана
а от изброените женски имена ми харесва Бела
Бела и Борис - звучи супер   bouquet

# 5
Гласувах за Бела и Боян, понеже само в тази комбинация го има Боян. Между Борис и Боян съм хиляди пъти за Боян.
От женските имена Биляна, Белослава и Бояна ми харесват, но ако момченцето е Боян, момичето по-добре да не е Бояна. Само Бела също ми харесва.

# 6
Беатрис и Борис.

# 7
Белослава не ми харесва.
От другите - Бела и Биляна, с което и да е мъжко.

# 8
Бояна и Борис

# 9
Ихаа, много хубави имена! Всички без Беатрис ми харесват, във всякакви комбинации. Аз по принцип съм против имената на близнаци да са близки по гласеж.

# 10
Беатрис и Борис Peace
и Белла и Борис

# 11
Бела и Боян  Heart Eyes

# 12
  • София
Бела и Борис. няма такъв отговор всъщност....

# 13
  • Най-красивата страна
Гласувах за Бела и Боян Heart Eyes
Биляна и Борис също ми харесва  Heart Eyes

# 14
  • Варна
Всички без Беатрис ми харесват много, единствено при евентуална комбинация Борис и Бояна може да се объркат, реагирайки и двамата на "Боби"  Grinning. Иначе гласувах за Боян и Белослава.

Общи условия

Активация на акаунт