Ами ако бяхте на АМ? Тогава щеше да е качил още повече.
Рентген -категорично НЕ! Има ехографи за тази работа.
И да се събира ушна кал, тя си излиза сама. А и ушната кал си има своята функция - предпазва от навлизане на бактерии.
След разходката изкъпах Борето, нахраних го и понеже не му се спеше го сложих малко в шезлонга, докато оправя каката. Беше супер спокоен, хилеше се, гукаше. Изведнъж започна неистово да реве, опитах да го гушна - започна да мята ръце, крака, да ме бута, предложих му цица пак - още повече се изнерви. Рева 40 мин., ама рев ви казвам, не знаех, че има такъв силен глас.
Стана вир-вода, бодито му капеше.
И после изведнъж спря. 
Така ми каза докторката уши, нос, гърло, при която ходихме заради стафилокока.
Колко смених, всички са един дол дренки. Ако не чета аз просто незнам.....
Колко смених, всички са един дол дренки. Ако не чета аз просто незнам.....

Въобще, в много отношения сме гледали подобно децата си
, аз поне много научих от подфорума Кърмене. Сега обаче например не мога да си спомня - моркови можеха ли и как да се съхранят? Свеки има био такива, ставаше ли варианта с кубчетата за лед? Аз така съм консервирала броколи примерно, детето ги обожаваше, дори заешко месо, пасирано с бульона така съхранявах и е изключително удобно после за употреба. Правила съм и друго - една тенджерка храна, която насипвам в бурканчета, докато е гореща и после стерилизирам - давала съм в рамките на две-три седмици, като качестовото й си беше идеално. Но ние до годинката бяхме въвели изключително малко храни, де, не повече от десетина с кашите включително.
За това сега не се заричам за нищо! Мисля че съм споменавала де. Тя на 3 месеца отказа всякакъв вид АМ! Ама като казвам всякакъв, значи изобщо не преувеличавам (купувала съм всякакъв вид - хумана, хипп, милумил, аптамил, нан, нутрилон, фризо, фризолак...), имаше моменти в които сутрин в 6 изяждаше 90мл с рев (и аз ревех заедно с нея) и вечер в 9 още толкова
През останалото време нищо не беше в състояние да я накара да яде
Стачка ли беше какво беше не знам, но аз бях изтерясала
Беше горещо лято, а тя вода не пиеше. Тва чудо продължи цели 3 седмици, в които аз започнах да я водя по лекари, т.к. ме беше страх да не се обезводни. Един ден отидохме на гости у брата на мъжа ми и типичното лятно питие ни беше айран разбира се
Дойде време за хранене и етървата като видя какво чудо е, ми предложи да и направи мъничко кисело мляно. Аз естествено отказах в първия момент, но после реших че нищо няма да и стане от няколко глътки
Толкова се бях побъркала вече че бях готова на всичко само и само да и влезе нещо в стомаха. За наше изумление това дете толкова хареса кис. мляко че изпи цели 150мл
Ей така започна нашата сага с кис. мляко, пиеше го с огромно удоволствие дори без захар. Със захар не и харесваше! Колкото и да бях против, просто тя не ми остави избор. После естествено трябваше да захраня. 

А и мисля, че не е задължително да ги има всичките признаци.Смятам като забележим някои от тях да опитаме, ако пожелае - ще захранвам, ако не ще чакам, но не мисля да е рано и не мисля да е със сокчета... дане се заричм много и аз, че...
Каза секс след като спре кървенето. Пазене за сега само с презерватив. Следваща бременност след 1 година. Доволна съм.
Вика ме пак след 2 месеца за цито.
Остават още 10 до началните и 25 до желаните. 
А очичките с лайка от вън навътре с различни памучета.

През 5 мин само проверявам резултатите 
Дано Майче, стискам ви палци!!!!