ЮНЧЕТА и мами дружно се молят, за добри новини за малката Ивана!-Тема 2

• 28 684
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • малкия йеросалим
Знам че е доста ,но момъка си хапва само кърма когато той реши.А гладен ли е не може да го удържиш и 10 мин.Става страшно.....

# 646
Ив, дано да ви минават коликите Praynig Hug
Мартеа, аз лично съм замразявала морков, ако не греша той не е от тези дето не може да се замразява. Аз иначе и до ден днешен замразявам порции готвено и така синът ми винаги има разнообразно ядене за всеки ден, ако не съм имала време да сготвя .... Иначе и аз вече нямам контрол какво яде през деня като е на градина, но вечер гледам да е нещо качествено.

Нашият мъник също се отвива, като застудее ще взимам чувалче.

# 647
  • София
Искам да ви кажа за чувалчетата - учете ги от малки да спят в чувалче, че после ще е по-трудно, като почнат да разбират. Аз засега няма да купувам, евентуално за зимата, ако се наложи. То си е хубаво нещо де - пази ги дечицата.
Аз още не съм ходила на профилактичен преглед при АГ след раждането  Blush  Но просто не мога да намеря време.
Аз вече я сложих на няколко пъти в чувалче и нямаше проблем. Само таткото малко се изнервяше, че не може да я хваща, както си иска, но детето си стоеше доста спокойно.
На преглед и аз не съм ходила, а и не зная кога ще мога  ooooh!
Днес малката си обърна главичката от дясно на ляво - както си спеше. Много ме зарадва. Освен това вече гука доста, а усмивките ги раздава постоянно Heart Eyes
Спокойна нощ на всички мами и бебочета Hug

# 648
Момичета притеснена съм ,че Калоян не иска да яде .... дали не е от Т .... днес откакто са му сложили ваксинтата спи хапна малко през деня и сега след банята не иска да яде . А пък не му е висока много 37.5 .Дали е нормално ?

# 649
  • Пловдив
Мама Ема, ето какво намерих, че пише за реакция при тази ваксина:
На мястото на приложението дава зачервяване, подуване и уплътнение. Плътното възелче може да съществува дълго време. Възможно е детето да вдигне температура, да е неспокойно и да плаче, да няма апетит, да има диария.

# 650
katjushka много благодаря  Hug

# 651
Все забравям да питам-козметиката на Мустела да не би да е спряна от продажба,че не я намирам по аптеките?
И нещо друго-някой има ли количка ПегПерего Уно,да питам нещо,може и на лични?

# 652
Здравейте момичета кокичета!
Мама Ема, да се включа и аз с малко закъснение. Дано бебчо вече да хапва нормално. При нас се получи така. Сложиха ни ваксините следобяд. Бяхме поспаливи. На следващия ден бяхме неспокойни, с лека темп. до 37.5, понижен апетит, беше се зачервило само едното краче. Личната лекарка каза, че реакции от ваксини може да има в продължение на 3 дни.
Денито, в нашата аптека имаше Мустела. Какво точно, не си спомням. Аз купувах витаминния крем за дупе. Иначе в бебешките списания има статия за тях, че отново се завръщат на БГ пазара  . Явно е имало нещо.newsm78
За спалните чувалчета съм много навита да ползвам. Каката така и не я научих, но с нея май закъснях и беше по-големичка.
И аз съм в групата на непосетилите АГ. Д-р Калев каза да отида за цитонамазка след първия цикъл, ама него още го няма. Не се кърмим вече, трябва скоро май да ми дойде и дано да е редовен както преди.
Хубав ден от мен!

# 653
Благодаря за включването  Hug
Беше доста неспокоен тази нощ , но поне хапваше по малко . Имаше си Т .. Днес също е не спокоен и не му се яде много и само мрънка и иска да е гушнат в мен даже в баща си плаче. Снощи до 1.00 часа ми е висял в ръцете каталясах  Rolling Eyes. Та и днес съм се въоражила за да издържа деня . Само не ми е  ясно как ще готвя .... имам кенгуру , но мисля ,че е малък още  Rolling Eyes той все едно е седнал - де да знам . Не смея да го сложа

# 654
Denito - на Мустела ги има тука в аптеките. Аз преди 1 седмица купих кремче за пъпчиците на вратлето и около ушите и вече минаха. Сега смятам да купя и за дупето.
Да почерпя кафенце за Добро утро:

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 08:19 от FiFi:)

# 655
Мама ема , на мен ортопеда ми каза в кенгуро след 3 месец. Незнам какво е твоето, има и за новородени, но и аз скоро няма да го слагам  Peace
Аз имах тежка нощ, по-скоро сутрин . В 4 малкия се събуди да яде. Нахраних го , той заспа . Отидох до тоалетна и като почна да ме боли корема ....... направо е ужас. До 6 часа, болката беше неопределен, тъпа , като човъркане . В 6 започна да ме боли все едно яйчника, все още ме боли . Такава болка не е имало друг път - чак ми се плаче (даже пуснах някоя сълза  Blush ) . Ще ми идва ли незнам, обаче не се издържа . Преди малко нахраних малкия и пих един Парацетамол . Нали можеше да се пие парацетамол като кърмим ?  Дано ми мине , че незнам как ще издържа днес  Tired

# 656
Nikolovi - мен ме боли главата от време на време и лекарката ми каза, че мога да пия Парацетамол. Не пречи на кърменето.

# 657
Добро утро сладуранки  Hug
Моите бузланки още спят  Party Ивана спи от 9 вечерта до 9 сутринта, обаче след това ми разказва играта  Rolling Eyes  Crazy Явно си взима съня през ноща и после не спи изобщо, най много 3-4 пъти по 5 мин  Crazy Та мисълта ми беше за кенгуруто, аз имам на чико и си я нося и то по цял ден! Ортопеда ми каза че след като тазобедрените стави са добре, няма проблем! А и чесно казано и каката съм я носила още от как направи 40 дена.  Peace

# 658
Добро утро!

Николови, дано ти е минало вече! Както Фифи е казала, парацетамол може да пиеш.  Peace

Мама Ема, дано днес е спокоен Калоян и да почне пак да си хапва!  Hug

Да се включа и аз за килограмите на бебчовците.  Simple Smile Ако бебето е само на кърма, няма проблем да си хапва, колкото си иска и да наддава много.  Peace Организмът му си знае работата. Мама Мони, на твоя юнак много му се радвам на снимките какъв е пухчо.  Heart Eyes

Дион, и аз си мислех, че Борислав ще качи малко на тези жеги, но за последните 2 дни е качил 400гр по моя кантар.  Party Явно наистина наддават скокообразно кърмените бебета, не се тревожи!  Hug Утре сме на консултация, ще видим месечния резултат. Но май ще му отложа ваксините с 1 седмица, каката нали беше с някакъв афтен вирус. Тя се оправи вече, ама не знам дали той не е прихванал.  Rolling Eyes Ще видя и педито какво ще каже.

# 659
Здравейте и от мен   Hug
Да ви се оплача: Вчера си купих царевични пръчици на Зайо Байо (копър и сметана)-последствията бяха ужасни. Така ме заболя корема, имах киселини. МНого ми беше лошо. Не вечерях даже. Какви бяха тези пръчици незнам. Възмутена съм от факта, че тези неща главно се консумират от малки деца. Как може да ни тровят така незнам. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт