ЮНЧЕТА и мами дружно се молят, за добри новини за малката Ивана!-Тема 2

• 28 679
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
кате, когато бях бременна отидох в един бебешки магазин (няма да го казвам кой е) и жените бяха много мили, като ме видяха с голямото шкембе ме почерпиха сокче в кутийка. Едната каза: Ами той е за деца, защо даваш на момичето? и другата: Ами нищо, и тя носи дете в корема. Месецът беше април, а сокчето със срок на годност до януари  #Cussing out Направо ми идваше да се върна и да ги  #2gunfire
Така че хич не се учудвам и на пръчиците, нали има кой да ги купува....

николови, парацетамол може. и нурофен може  Peace даже знам, че нурофена е по-добре

# 661
катерини, за това такива боклуци на децата не се дават Wink

аз също се старая децата ми да се хранят здравословно - малкия никога не се е хранил от куФня Laughing в началото го захраних с пюрета, но нещо не бях мн.доволна и започнах аз да му приготвям всичко. замразявала съм както мартеа и десито са описали, на кубчета - мн.е практично. после и по големи порцийки в торбички за фризер. до ден днешен като сготвя повече, мятам по една порция в камерата за черни дни Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 09:48 от sophiepp

# 662
Био морковите не е нужно да ги замразявате. Нашите стоят в една кофа с пясък в мазето. Изкарват пресни няколко месеца - като току-що извадени са.
Може ли да ми помогнете с инфо какви сезонни плодове и зеленчуци да замразявам, къде да чета? Добре, че повдигнахте темата, нямаше да се сетя за този вариант, а и нашата педиатърка нищо не ни е казала по въпроса. Иначе не е от лаконичните - само ми казва - питай за всичко, което те интересува, ама аз... като не знам какво да питам, ей ме в нета.
И да ви се похваля - вчера и ние най-после ходихме на разходка. Отскочихме до Вършец, доста приятно им е в парка. Доволна съм много, само където малкия го сварихме в колата, че нямаме климатик и се сдобихме с нови обриви. Sick
Червен конец Никола има на ръката от прибирането му вкъщи. Изобщо не смятам, че урочасването е глупаво суеверие.

# 663
Здравейте и от мен!Да ви се оплача предната нощ и вчера цял ден бях с температура 37.5.Пих парацетамол аптекарката каза че не влияе на кърмата.Много ме е страх да не е нещо вирустно и да хване децата. Hug

# 664
въпросче към мамите давали био гая може ли да се почне повторен прием веднага след като свърши първото шишенце.
Преди два дни ни свърши и не посмях да го купя пак, ама стана един крив и още не е акал, но ние така или иначе акаме на 2 3 дни

# 665
Здравейте и от мен!Да ви се оплача предната нощ и вчера цял ден бях с температура 37.5.Пих парацетамол аптекарката каза че не влияе на кърмата.Много ме е страх да не е нещо вирустно и да хване децата. Hug

Най-добре изчакай,че не се знае дали не е лапнало вируса и бебочето.

# 666
Мами здравейте,влизам набързо да споделя един линк с вас,тъй като моя бубулан е много ревлив и непослушен само това го успокоява.Иначе ние сме добре,хапваме,акаме,спинкаме и растем.На първата консултация бяхме 1200кг. плюс и 53 см-макар че в къщи го мерих 58.Само на кърма сме за сега,но имаме страшни колики,горкото ми дете намъчи се и аз покрай него. 
http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=disp … mp;showentry=7421

# 667
Здравейте и от мен!Ние сме добре,засега Дани е послушна!
Дано всичко с малката Ивана се оправи!
Искаше ми се да ви почерпя , че днес ставам на 30, но нещо не ми се получава качването!

# 668
R_V, честит рожден ден!!! Много здраве, щастие и късмет!!!   bouquet

# 669
R_V  Честит рожден ден!!  bouquet

# 670
Здравейте и от мен, днес бяхме на кнсултация Габриела вече е 57см, 4800кг  Flutter малката оста добре качва, само пак имаме проблем с ушенцата  Rolling Eyes затова е плачкала тези дни ,  ooooh! утре или в петък ще и бият ваксина - хепатитната, кажете как приеха вашите бебчета тази ваксина,  newsm78 да се запасявам ли с Панадол или е рано, ние малко късничко , че вие обсъждате вече за втория месец, ама така ще е  Laughing  аа, а за аки-тата ни изписа Лактулоза  сега  Praynig
И друг въпрос имам - мога ли сега да сменя педиатърката на Габи или чак декември, че доста проблеми имах с тази нашата  Rolling Eyes
В петък пък пак ще пътуваме за Пловдив на гости при мама и сме запланували на Богородица да направим питата за нашата мома  Heart Eyes
целувки от мен, и Диди хайде утре май сме на разходка Simple Smile)))))))))  Hug

# 671
  • Пловдив
ivv83 не се притеснявай за хепатитната- казват, че няма такива реакции като температури и т. н.  Peace

R_V - честит празник!    bouquet   newsm59

# 672
утре или в петък ще и бият ваксина - хепатитната, кажете как приеха вашите бебчета тази ваксина,  newsm78 да се запасявам ли с Панадол или е рано, ние малко късничко , че вие обсъждате вече за втория месец, ама така ще е  Laughing  

Ив,ние я минахме тая ваксина вече и нямаше никакви проблеми-нито температура,нито нищо. Бъди спокойна!

# 673
  • Варна
R_V, Честит рожден ден!

И друг въпрос имам - мога ли сега да сменя педиатърката на Габи или чак декември
Същия въпрос имам и аз.

# 674
R_V, Честит рожден ден!

И друг въпрос имам - мога ли сега да сменя педиатърката на Габи или чак декември
Същия въпрос имам и аз.
юни и декември се сменят .

Общи условия

Активация на акаунт