ЮНЧЕТА и мами дружно се молят, за добри новини за малката Ивана!-Тема 2

• 28 707
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Привет!
И моята Гергана е вечно отвита, рита, рита и не мирясва докато не се отвие  Simple Smile Заспи, аз я завия, отида да свърша нещо и като се върна... тя спи отвита  Joy И през нощта е така. Кремена е същата. Вечер като се събудя и почвам да завивам подред- ту малката в кошарката при нас в спалнята, ту каката в нейната стая. Случва ми се доста често да завия каката и докато за 20 мин през нощта нахраня бебка, и каката отново отвита  Laughing За чувалчетата - пробвах, ама Гери се изсулва навътре и ме е страх да не се задуши нещо, та засега карам така

Майче, дано всичко е наред най- накрая Peace

# 631
  • Варна
И Павел е от вечно отвитите. Завивам по някое време вечер крачетата, ръчичките са винаги навън. За зимата определено ще ни трябва чувалче ако така продължава.  Peace
Някой питаше за активната гимнастика. От известно време го слагам всеки ден и му е интересно. Вече се заглежда по играчките и се ослушва за звуците, но мисля, че все още ги удря случайно.  Peace

# 632
Здравейте и от нас  Simple Smile
Майче, дано всичко е наред с вас  Praynig
Ние днес имахме несполучлив опит да се "вредим " при Георгиева . 100 пъти съжалих, че още миналата седмица не се обадих да запазя час в частния й кабинет. Ходихме в Терапията , там правят ремонт , всичко е в прахуляци , пушилка навсякъде, разхождат се мръстни работници ......  #Cussing out Пред кабинета имаше сигурно 10-15 бебенца и дечица  ooooh! Стояхме около 20-тина минути и си тръгнахме . Обаждам се после на сестрата да й кажа, че сме си тръгнали и че ще отидем в частния кабинет - тя замалко да ми се скара защо не сме изчакали там  Shocked .....като сме имали излишни пари - да сме отивали начастно  Shocked Ами по-добре да дам пари за преглед, отколкото после за лекарства, че като нищо може да лепне някоя алергия от всичките боклуци, които хвърчаха там

Майче, вие някаква ваксина имате ли сложена до сега ?

# 633
  • Варна
Наплива за Георгиева е наистина голям. Аз изобщо не съм се гласила за Терапията, но като се обадих в неделя в частния ми казаха,че има записани 30 деца  Shocked от 13 до 19 ч. и ме записаха за сряда... Дано поне да се спазват часовете.  Peace

# 634
Мерси момичета за стиснатите палци, но и този месец ще се разминем с ваксините (николови, още нищо не са ни били). Излязоха резултатите, чернодробните долу горе са влезли в норми, но билирубинът си е 31, а границата е 17  Tired Другото, което ме притесни е, че тромбоцитите са й завишени (повече от предни изследвания), но се надявам да е нормално, четох из нета, че за деца е нормално да са по-високи, но защо при нас се повишават незнам, може да има нещо общо с жълтеницата, знам ли...утре Георгиева ще каже.
николови, много тъпо че сте се разходили напразно, но то откъде да знае човек. В частния се спзват долу горе часовете (предния път позакъсняха с 10-15 мин.), но общо взето не се бавят много.

# 635
Забравих да напиша, вече тотално съм разочарована от АГ Варна. Даже се чудя дали някои майки няма да дадат гласност на проблемите, които им е навлякла болницата. Вчера в Пикадили една жена ме помоли да й помогна къде се намират бебешките шишета, видимо беше много разтроена. Причината? В болницата са заразили внучето й със сепсис на кръвта. Къде е родено? АГ-то. На приятелката ми бебчето и то е със стафилококи, на една позната на майка внучето й с някаква инфекция, която откриват чак на 8 месеца, но и тя от родилния дом, знааете и за нашите проблеми... чудя се що за хигиена има там въобще!  #Cussing out #2gunfire

# 636
Здравейте,мамита Simple Smile
Да се включа и аз по някой от разискваните темички ...
За теглото: На 30.07. бяхме на първа консултация /точно на 1 месец/. Изтеглиха го 4,700 /роди се 3,700/. До тук добреееее  Wink Отиваме днес да си взема болничния и .... помолих да го претеглим ей така просто,защото почна да си оставя от млякото - понякога и по 50-60 мл. и се притеснявах. Какво показа кантара - 7,300  Shocked Shocked Shocked Shocked Била сбъркала сигурно на предното претегляне .... Незнам вече,на кого да вярваш ....
За отвиването: И ние сме вечно отвити. За зимата определено ще ни трябва чувалче.Много рядко се случва да не се отвива,но трябва да е капнал от умора и да спи като заклан Simple Smile
Да ви се ожаля още малко - нали акото ни беше зелено и миришеше ужасно... Пихме 3 прахчета Ентерол и успяхме да се справим с миризмата донякъде. Днес като говорихме с лекарката се оказа,че може би не можел да разгражда храната както трябва и затова е така. Другия понеделник ще дойде педиатър и ще се консултираме с него. Освен това от Англия се сдобих с две опаковки Colief. Доки каза,че вероятно точне те ще му помогнат за храносмилането. Аз си ги поисках заради коликите, но дано ни помогнат наистина,че ще притесних Sad На обяд му дадох първата дозичка в млякото и след два часа се наака - акото обаче си беше жълтичко,както в началото. Дали е възможно да са подействали ?!?

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 17:03 от darry_darry

# 637
  • Пловдив
darry_darry  Rolling Eyes - това дали е възможно- за няма и 2 два месеца???/ за килограмите/

Майче - просто оставам безмълвна от АГ   Hug

# 638
darry_darry  Rolling Eyes - това дали е възможно- за няма и 2 два месеца???/ за килограмите/

Ха де! Не ми се вярва. Вкъщи се теглихме с него на нашата везна /електронна/. Според нея е около 5,800 кг. .... Разликата е съществена,нали Wink

# 639
  • Варна
darry_darry, да няма някаква грешка, невъзможно е да е 7.300гр.  Shocked

# 640
Здравейте и от мен, да се оплача ние нещо от няколко дни сме малко кривички, май ни запонаха колики, плачкаме, ритаме с крачета и мятаме ръчички  Rolling Eyes смених и Еспумизана с Инфакол, дано да помогне ,че свекито е приготвила и Био Гая-та вече....     Rolling Eyes
Отгоре на това пък педиатърката ни била в отпуска до 20ти чак,  newsm78 не е ли много късно чак тогава да сложим ваксината и дали друг педиатър не може да замести нашата за да и сложи ваксината тя?  Може ли друг педиатър да я сложи че то ще стане време за другата ваксина #Cussing out че вече ми писна от тази нашата  Crossing Arms
Честита втора месечинка  Hug

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 17:51 от ivv83

# 641
  • малкия йеросалим
Момичета не се чудете за килограмите на  бебока на darry_darry.Жорко го изписаха 3700 ,на първата консултация беше 5700, а миналата седмица го теглих на един кантар в Джъмбо и ми показа 7200.Сега в петък на консултацията ще видим истината  Laughing

# 642
Хайде и ние минахме през иглата ..... от сега е крив за после не знам . Дори се отказах от разходка ами съм го сложила на терсата да спи . Че и две ваксини му сложика Пентаксим и още една за Стрептококи  Shocked

# 643
Нашата жълтеница си заминава - билирубина от вчера е 21.5. Личната каза, че може да се ваксинира, утре ще ходим. Интересно ми е да видя и колко е наддал, че този месец много слабо май  ooooh!

Матей пък не се отива докато спи. Иначе, като е буден и си лежи в леглото и като мята ръце и крака си смъква и пеленката надолу, но докато спи - не. Искам да ви кажа за чувалчетата - учете ги от малки да спят в чувалче, че после ще е по-трудно, като почнат да разбират. Аз засега няма да купувам, евентуално за зимата, ако се наложи. То си е хубаво нещо де - пази ги дечицата.

Аз още не съм ходила на профилактичен преглед при АГ след раждането  Blush  Но просто не мога да намеря време. С този режим на хранене през два часа и с тези непоносими жеги не виждам как ще стане. Надявам се малко като се позахлади времето и да успея да ида. Както и да подам документи за еднократната помощ. Изобщо, обществената дейност много ми куца. Кога ще успея да вляза във форма не знам. А така ми се ходи по разходки, срещи и т.н. Но пусто кърмене изпива ми времето. Няма да ви се оплаквам сега, ама ако продължава така както досега, направо не знам как ще издържа.

silvyy, и ние го чакахме нашето чедо 6г. и сега ми е много гадно да се пазим. Ама няма как. Постоянно ми повтарят, че след трудното забременяване, после много лесно ставало, всеки знаел такива случаи.

# 644
Боже, 7200 си е много за двумесечно бебе. Доста над нормата си е това.
За костите е кофти, после ще ви наложат диети,  дано да е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт