Какво искате да оценят във вас ?

• 4 128
  • 109
  •   1
Отговори
# 75
А по темата мисля, че половинката ми ме оценява, че даже понякога и надценява!  Simple Smile

# 76
Ох,все намират двама-трима,които да оцапат темите...
Не ви ли е скучно тук?Има толкова форуми ,където да се лигавите на воля...   

Колкото до оценката на половинката,избрала съм си човек,който оценява всичко в мен,дори и ината ми!   Peace

И както каза Pasinet, бисерите -само на определени хора!Които могат да ги оценят...

# 77
  • Galaxy 13197853088
нищо.
искам да ме приема и да не ме сравнява.

# 78
  • Пловдив
И аз нямам някакви специални очаквания за това как ме оценяват и възприемат. Никога не съм се чувствала неоценена или недооценена.

# 79
За мен е по-важно какво аз ценя в човека, когото обичам. Естествено, че външния вид е първото, което можеш да оцениш, за другите неща трябва малко повече време. Имайки предвид, че с времето човек става много по-лош и само малко по-добър от това, което е, е добре да има до себе си коректив, който да му каже: "Ти беше такъв и такъв когато се влюбих в теб, а сега си такъв и такъв,... но аз все още съм до теб и те обичам(примерно)" За това следващото, което е важно за мен е с любимия да имаме сходна ценностнна система и той да знае, че въпреки безценните си качества  Mr. Green не съм идеална, а да, а също, и че не съм му майка.

# 80
Егати кво е станало тука  ooooh! hahaha
Паси,права си... стигнах до този извод със свинете и бисерите съвсем скоро.
Трябваше ми доста време за да го разбера.

Нещо не вдявам аз лично - сега, като си си хвърлила перлите на свинете, вече ги нямаш ли  Thinking newsm78

Щото аз съм нещо като тесто в това отношение - колкото повече давам - толкова повече се събира за даване, ама някои от вас може и да се изчерпват, знам ли ... Whistling

Не,не значи,че вече ги нямам.
Значи,че се пазя от свине и ако по някаква случайност допусна свиня до себе си , не и хвърлям перли.  Mr. Green
И аз съм човек,който колкото повече дава толкова по-добре се чувства.
Но в един момент ти писва от свине и гледаш да даваш всичко,което таиш в себе си на лебеди,а не на свине  Mr. Green

# 81
  • София
Хаха, Норел, това ми напомня за една приказка на мой приятел - "Свинята лебед не става", ама то беше по съвсем друг повод. Иначе съм напълно съгласна с теб. При мен обаче от много раздаване на перли из кочините огърличката ми бая намаля... ама каквото, такова. Нямам намерение да се връщам назад и да ровя в калта за да си намеря старите наивност, доверчивост и вечен оптимизъм. Предпочитам да ги заменя с прости мъниста като трезва преценка и реализъм и да си живея живота така. Който иска чисти бижута да си търси девственици, а не зрели жени...

# 82
Да оценяват, че съм най-хубавия, най-умния, най-можещия, най-щедрия, най-богатия, най-най-най... а да ... и най-скромния...  Mr. Green

# 83
  • 221B Baker Street
едно време имаше един такъв лаф - за да получиш нещо,първо трябва да дадеш...
в смисъл - удовлетворява ли ви само да давате,или само да взимате?... Thinking
взаимността е много важна според мен - обич за обич,уважение за уважение - и не говоря само за любимия човек  Peace
аз искам да хората срещу мен да оценяват това,което им давам и да отвръщат със същото   bouquet
била съм и от двете страни - и съм давала всичко,без да ми отвръщат,и съм получавала,без да оценявам - и в двата случая не се чувствах добре...
от друга стана - има всякакви хора  Peace

# 84
Е как какво? Всички искам всичко да ми оценяват - колко съм чаровна, прекрасна, зеленоока, умна и забавна, всички, и на момента, щом ме зърнат.

Туй не е вярно - само някой да ме оцени от време на време, пак става. Laughing

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 11:43 от iris06

# 85
Човек може да оценява нещо във вас,но не това,което на вас ви се иска.
Така се поражда една неудовлетвореност,едно усещане за недооцененост.
Както има една приказка ,, Това,че някой не ви обича по начина, по който вие искате не значи,че не ви обича,, - и това е така,но ...в нас винаги остава една празнина,която ни напомня,че искаме да сме обичани по друг начин, по начин по който ние си представяме обичта...
Същото според мен е и с оценяването ни.

# 86
, Това,че някой не ви обича по начина, по който вие искате не значи,че не ви обича

А, ето това пък виж е съвършено вярно, години обаче минаха, докато се науча да не ми остава тая празнина, която си споменала, и да приемам от всеки това, което може да ми даде....
 Та това е и с оценяването ми, но не очаквам точно еквивалентност.

# 87
, Това,че някой не ви обича по начина, по който вие искате не значи,че не ви обича

А, ето това пък виж е съвършено вярно, години обаче минаха, докато се науча да не ми остава тая празнина, която си споменала, и да приемам от всеки това, което може да ми даде....
 Та това е и с оценяването ми, но не очаквам точно еквивалентност.

За обичането - и на мен ми трябваха години за да разбера,че наистина е така и,че наистина има хора,които ме обичат макар,че не ме обичат по начина,по който аз очаквам.
Обаче това с оценяването, все още не мога да запълня празнината,която остава,когато някой не оценява това,на което аз най-много държа да бъде оценено.Осъзнавам,че съм оценена,но не по начина, по който на мен ми се иска ...

# 88
Осъзнавам,че съм оценена,но не по начина, по който на мен ми се иска ...
А кой е начина по който на тебе ти се иска  newsm78

# 89
  • някъде ...
Ох,все намират двама-трима,които да оцапат темите...
Не ви ли е скучно тук?Има толкова форуми ,където да се лигавите на воля...   

Колкото до оценката на половинката,избрала съм си човек,който оценява всичко в мен,дори и ината ми!   Peace

И както каза Pasinet, бисерите -само на определени хора!Които могат да ги оценят...

Както и други, които нямат какво да кажат, но пишат за да си запълват явно празното ежедневие ...

Общи условия

Активация на акаунт