МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Привет

Супер набързо ще мина, да честитя рождените дни на Марая и Луксче и тук  newsm59

Алексче, стискам ти палци да свалите Т. Аз мога да споделя само че на брат ми нищо не му действаше за Т освен свещички, не са най-прекрасното средство но просто не сваляше с нищо друго

ЗА БЪЛХИТЕ - явно има някакъв бум във форума, защото и нашето куче е бълхарник, не знам от къде ги е хванал, докато бяхме на море беше при свекитата и явно по някоя разходка защото неговите са котешки, ном като се върнахме не си го пробрахме вкъщи въпреки че тия бълхи по хората не ходят

Слънчо, честито второ зъбче, вие направо сте рекордьори

За хапването, ние вече не сме само на АМ и се хили като тиква като види лъжичката, детето си го друскам на краче и умира от кеф, слагам го седнал за по мъничко и отново умира от кеф, все си мискя че щом той се чувства добре значи всичко е ОК, да не говорим колко здраво и стъбилно и той си стъпва на крачетата. В легнало положение вече категорично ми отказва да стои и съм му вдигнала шезлонга с една идея - резултата ГОЛЯМ КЕФ.

За морето, ние го топнахме до гушата, не само крачетата, беше супер щастлив и в басейна също го топнахме и там беше на 7-мото небе. Не се страхувайте толкова, пробвайте ако не им хареса на бебоците те ще си кажат, ама ако им хареса гледайте какъв кеф пада

Десекс, няма проблеми за баткото, той има ли басейн не му трябва друго, чакам го скоро време да му пораснат хриле, просто не можеш да го извадиш от вода. Със сигурност ще дойдем някой уикенд и ще се видим

Ивонче, целувки на Софи и повече да не боледува, тя с толко морета да не стане русалка:)Simple SmileSimple Smile

Ами това е от мен, пожелавам ви хубав ден и приятни разходки, аз не сколасах за тях ама ми е нервно покрай багажите

# 676
за шарката аз знам , че кърмачетата няма как да се разболеят Simple Smile Дано е така и да не се притесняваш   bouquet

# 677
Здравейте  Hug
Ние сега се връщаме от разходка, че стана доста жегаво навън вече  Tired
Прочетох малко между редовете, но да се разпиша, пък после ще си дочитам  Rolling Eyes

кака Лара, ееее дано ви подмине тая шарка, малки са още мишоците  Praynig Confused
И ние май само кола не сме купували още от Ибей  Joy Милото най-редовно си пазари разни машинарии за работата му, и вече като чуя репликата "гледай го това, тука знаеш ли, че е с тройно по-висока цена" и ми става зле  ooooh!

За термометъра - моят е такъв за уШо http://www.amazon.co.uk/Braun-4520-Thermoscan-Thermometer-660227 … &sr=8-1-fkmr1  Peace и aniK е с такъв, и май още някой, ама не помня  newsm78 Аз съм доволна от него  Peace

alex-че, дано днес да не вдига такава темп малката сладуранка  Praynig
ето го английския сайт за снимките www.photobox.co.uk  Peace

# 678
многоооооооооооооо съм завеяна  Laughing да ви почерпя:  Wine Glass beer3 cheers Drunk Popcorn cook днес имам имен ден – Наталия и Адриана (мъченици  Laughing )

съвсем бях забравила - добре, че се обадиха да ми чеситят  hahaha а и нещо, което вече не е за черпня - преди 9 години съм се женила на този ден хаха, но сега празнувам развода на 4 юли  Joy

# 679
Луксче честит Ден Ден мила! Бъди прекрасна, обичана мама!

Наталиник честит Имен ден! Пожелавам и на теб от същото  Mr. Green по много

Кикиники - "харесвам", а и имаш като моята фамилия преди да се омъжа, а не е често срещана, а и Габчо прилича на Йоанка  Embarassed, така че подкрепям

Славче - ние сме същата картинка с яденето и аз докато разбера защо се дерем - днес вече така ме болят колената - вдигай, слагай - седнала легнала................

Иначе сме много забавни - вчера седнах да чета форума и съм я сложила в скута, ама краката повдигнати на дивана и все едно е седнала, ама по-полегнала де - като в кошницата и тя милата се мъчеше да се набере и изправи и като успя набере се и забие човката в мен, усетих се и я държах да не контузим нослето ама много се смях, сегапак го прави тоя номер  Joy

Ларче спокойно мила за толкова кратко няма страшно, нас наизписването -върви горд таткото с Йоана в ръцете ама само дето не тича, а пред него баща и малко ромче и аз само го настигам и дърпам за ръкава и му викам - Внимавай морбили има  Joy  Mr. Green дано го няма на записа на видеокамерата

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 14:15 от krischana

# 680
Наталиник,честит имен ден!Да си жива и здрава,обичана и усмихната мама на две прекрасни дечица   bouquet

# 681
Здравейте. Hug
Луксче Честит рожден ден.Желая много топлота в семейството,безкрайна радост и много усмивки.Обичайте сеbouquet  bouquet  bouquet
Наталиник честит ти имен ден нека името ти носи само хубави неща в живота и много обич. Hug
Вени много хубави снимки. Hug
Алекс браво на вас че темп. е преминала.Днес вече няма да има проблеми. PeaceАз също съм на мнение 1е Хексалгина е за мноооого краен вариант.Обикновенно и аз се боря с хладка вода и компресчета.
Оф като чи чета за тия бълхи и ние сме така.Калоян така са го нахапали че милия няма празно.Като ги разчеши и става страшно.А тук децата с които си играе явно имат всички и само си ги менкат.Ужас.Ще взема и аз да го пробвам тоя препарат. WhistlingДано не си ги отнесем в София че ад.
Слънчо честити зъбчета.Да сте живи и здрави.
Нашта също много иска да се навдига и да е в седнало положение но аз все още мисля че е рано.А и тя ми е по-финничка.Н есме се теглили но ще е макс.6кг.По принцип съм чувала че не е хубаво от рано да се слагат не само заради гръбначния стълб но и заради опашката на дупето.Има вероятност после като възрастни там да се появи някаква кост.Дори имам една такава позната. Sick ooooh!
Оф аз отивам че тва малкото вече се дере.Ей неще да заспива само и тва си е.Вече ще си нарисувам портрет пред нея да видим..... Crazy

# 682
Луксче,Честит Рожден Ден!Бъди щастлива!

Наталиник,Честит Имен Ден!Много радост и усмивки!

Момичета да ви питам по колко спят бебчовците ви през деня.Бела спи 4ри пъти по 40 мин.Като часовник е.Засичала съм,цепи секундата.Но така поне мога да преценя какво и за колко време да свърша.Швейцарката на мама  Joy

Това с тези бълхи е напаст божия,ужас  ooooh! А уж пръскат из градинките...

# 683
Натали Честит ти имен ден мила ,жива и здрава много обичана и глезена   bouquet
Ние сутринта бяхме на разходка ,но сега бебко спинка и го чакам да се субуди да го накърмя,иначе днес е пак ужасна жега тук .
Септември нашия татко ще ползва отпуска и искам да ви питам който е водил бебоците на планина къде сте ходили?Уж се каним и ние да заведем малчо да видим как ще се получи ,но не сме избрали къде все още.
Алексче как е Андреа ?Тя има ли имен ден?Ако да да ти е жива и здрава и много да я слушкатае Heart Eyes

# 684
Вивиере,Андреа става в 8 и нещо.После в 11 спи 30 мин и после от 14 до 17 и нещо.Вечер ляга към 23.Това е режима й  Peace
Илейна,днес сме по-добре.Нямаме Т за сега,надявам се и вечерта да не вдигне.Имен ден тя празнува на Андреев ден на 30 ноември  Peace
На планина ние ходихме заедно с беба.На нея много и хареса в минералния басейн.Бяхме в с.Чифлик.Ето в тези къщички: http://www.valevikashti-ok.com/index_bg.php

# 685
  • Sofia
Нат, честит имен ден   bouquet Много щастие и любов с тримата мъже в къщи  Hug
dudunski, Мишо просто ми скрива шапката  ooooh! С пюренце ли започна или с каша? Ей, Крисе как жадно ме гледа вечер като си отпивам от биричката  Joy
madelix, desex ти е показала ТЕРМОМЕТЪРА  Peace Много съм доволна и аз - мери за секунди и е точен  Peace Ох, дано и аз намеря време за снимките - от доста време бях набелязала сайта и добре, че тук се говори за това, та да се засрамя  Embarassed
Алекс, как ще е тая работа с ваксините  Cry

Оф, Криста може само да се върти от гръб по корем, а обратното не го може. Обаче не мога да я задържа легнала, веднага се катрува по корем, оповръща ми всичко и като се умори, започва да реве и скимти - обръщам я и след 2 секунди пак е по корем и се опитва да пълзи - отблъсква се с крачета  ooooh! Даже в шезлонга се върти по корем  Crazy Хили се като ряпа с глас, докато не се умори  Joy
Аз и днес им спретнах изтощителна програма в Южния и Габи заспа в колата, та ги пренасях един по един  Grinning

Криста се храни през 3 часа, като яде, играе 1 час и заспива до следващо хранене. Вечер заспива в 21ч., яде нощем към 4-5ч. и спи още 3 часа  Peace Откакто е на АМ си поспива детето  Mr. Green

# 686
Криста се храни през 3 часа, като яде, играе 1 час и заспива до следващо хранене. Вечер заспива в 21ч., яде нощем към 4-5ч. и спи още 3 часа  Peace Откакто е на АМ си поспива детето  Mr. Green

Искам и ние така!Благородно завиждам   bouquet

# 687
благодаря, момичета за хубавите пожелания  Hug

# 688
  • Под кленовите дървета
Нати, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името, да си много обичана и усмихната Simple Smile

Аник, аз съм изпуснала - от кога сте на АМ и само вечер ли й даваш? В жегите Ники не искаше да суче от гърда, че се изтощаваше, та давах изцедена. Сега си суче, но се нахранва за 15 минути-20 най-много и се чудя дали е нахранен? Днес иска да яде през 2.5 часа.
Ние вечер го къпем към 20:30-21 часа и се буди в 2 и в 5. Та се чудя ако минем вечер на АМ дали ще спи повече newsm78

# 689
Привет!

Аз малко се по изгубих, но хвърлям по едно око.
Първо да се отчета Борисчо вече е 6750 гр. и 64 см.биха ни двете ваксини, надявам се да не вдигаме Т.

Луксче,Честит Рожден Ден!Бъди много щастлива и обичана мама!

Наталиник,Честит Имен Ден!Много радост, щастие и усмивки!

Слънчо, честито второ зъбче Hug

Алекс, дано малката вече няма Т Praynig

Ох ако знаете днес колко съм разсеяна, забравихме си едни шише което много ми харесваше Sad в градинката и чак като се прибрах разбрах какво съм направила #Cussing out

Браво на всички бебоци за хубавите резултати Hug

Ставам, че Борис вече е гладен Wink

Общи условия

Активация на акаунт