препоръчайте добър сексолог

• 37 787
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте ! Отдавна наблюдавам форума на мамите, но ето че и аз се регистрирах. Имам проблем за решаване...Бих искала ако някой може да даде положителен отзив за сексолог, посещение от личен опит или на познати. Ще съм благодарна ако постнете някаква информация по темета./ до колкото проверих , тук във форума няма такава тема за препоръки  newsm78 /

# 1
Доктор Бостанджиев и д-р Илия Врабчев са най-често спряганите имена на сексолози в България.Но за д-р Бостанджиев има много противоречиви мнения,клонящи повечето към негативни.Има и лична страница,можеш да я разгледаш,но доколкото съм разбрала в Бг няма добри специалисти сексолози,за жалост.За Он клиник-същатата работа,само дето и там ти одират кожата.

# 2
Ето и един линк  ,
http://www.informatorbg.com/cgi-bin/index.pl?_state=Category& … =5207&LANG=bg Това,което могат да анаправят е да ти предпишат скъпи медикаменти.
Може също да се замислите дали сексолог или психотерапевт ви е нужен,ако проблема е физически със сигурност е за сексолог,ако не психотерапия е другото възможно лечение.

# 3
Или първо се обърнете към психолог,понякога сексуалния проблем не е от проблем във секса а някъде по-дълбоко.Това е + з вас,защото в България има по-добри психолози,отколкото сексолози. Peace

# 4
Или първо се обърнете към психолог,понякога сексуалния проблем не е от проблем във секса а някъде по-дълбоко.Това е + з вас,защото в България има по-добри психолози,отколкото сексолози. Peace

Peace

# 5
Благодаря ти , Мелинда . Посетих сайта на Бостанджиев преди да пиша тук.... и доста други сайтове , но навсякъде или лоши отзиви или нищо. Явно наистина няма добри специалисти у нас...  Confused Надявах се поне някой от личен опит да сподели впечатление. Най-добрата реклама е доволния клиент/пациент. И за психотерапевт си мисля, но там имам нещо в предвид  Simple Smile

# 6
Благодаря ти , Мелинда . Посетих сайта на Бостанджиев преди да пиша тук.... и доста други сайтове , но навсякъде или лоши отзиви или нищо. Явно наистина няма добри специалисти у нас...  Confused Надявах се поне някой от личен опит да сподели впечатление. Най-добрата реклама е доволния клиент/пациент. И за психотерапевт си мисля, но там имам нещо в предвид  Simple Smile

Относно пациентите посещавали сексолози,до сега само мнения на недоволни пациенти съм чела,но какъвто и да е проблема при вас щом вече търсите решението със сигурност ще се оправи проблема Peace Само мога да ти пожелая УСПЕХ! Simple Smile

# 7
А ако искаш сподели какъв е проблема,може би бихме могли да помогнем  или поне да те успокоим? Hug

# 8
И аз мисля,че психолог би помогнал повече.
Все пак 90% от секса е в главите ни.
Не съм ходила по подобен повод и не мога да дам адекватна насока.

# 9
Ходили сме при д-р Илия Врабчев, кабинета му е н Шишман приема в дома си. Изключително мил човек е и мисля че доста си разбира от работата.
Успех!

# 10
  • Galaxy 13197853088
В клиниката на ДИС има много специалисти. Дори и психолози.
давай смело, ще се убедиш.

# 11
# 12
Ходили сме при д-р Илия Врабчев, кабинета му е н Шишман приема в дома си. Изключително мил човек е и мисля че доста си разбира от работата.
Успех!

това да го разбирам като " да доволни сме , помогна ни..." Simple Smile

# 13
Абе имаше една страхотна сексоложка която някога често показваха за коментари по телевизията. С много специфичен бавен изказ. Помни ли я някой?

# 14
за сексоложката не се сещам,но ето една идея Heart Eyes  Simple Smile  http://www.nakafe.net/story/title/otvarqt-shkola-za-geishi-vav-varna

Общи условия

Активация на акаунт