Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 226
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=2THZ4YbhN5U&feature=related

На Дани едно от любимите клипчета! smile3525

# 211
]  По въпроса за наш Хубавелко...мисля,че тонът  и коментариите за него тук биха му харесали! Едва ли е без чувство за хумор, на тези години?! Thinking  И сигурно/мечтая си де?!  Rolling Eyes/  би ни отвърнал със същия закачлив тон... smile3503   Ама хубав мъж бе?! Hug Hug Hug  Като сме от друга държава, да не сме без очи? smile3534 newsm62
[/quote]

Grinning Grinning Grinning

# 212
  • Варна
Дани недей да скромничиш и ти пускаш снимки от време на време!
Не мога, бе душицо! no Просто влизам в нечий пост със снимки, избирам си, която искам, понякога трия коментара или други снимки, ако има такива, слагам си моя коментар и готово- тарикатлък! smile3503

# 213
  • Варна
Благодаря ти, мила!  love001

# 214
  • Русе
Момичета, гласувайте за... smile3521  Хубавелко и Газелка!

# 215
  • Русе
  Бре, взе че се получи!

# 216
На снимката от бара с Берксан беше много по4ерняла. Разписала се в някой 5-звезден хотел по Анталия.
Мисля си, 4е още в първата серия няма как да не проличи дали е карала ваканцията с нашия любимец! Ако усетим пак същата магия,същия жаден и неутолим копнеж в погледите - били са си тет-а-тет!
[/quote]
А дано! Златни ти устенца! newsm17  Ами ако е обратно? И още се дебнат като котараци? smile3503
[/quote]

Мила, година и половина му е в ръцете и пред очите! Въпреки, 4е предо време една съфорумка заподозря, 4е може и да са си омръзнали! Ако е така, ще бъда разочарована в личен план!

# 217
Още като свърши последната серия от сезона и се чуха тия изстрели, ми мина през ума, че сигурно Джемил се прострелва Thinking- защото както се стекоха събитията, няма друго, което да стане причина за нова раздяла на Харун и Еда. Crossing Arms Е, освен ако нещо не се случи и с Тюркян- тя беше доста зле със здравето в последните кадри. Нямам търпение вече да почва... ooooh!
Момичета, вие дебнете за нов фрагман по разните сайтове и във Фейса, нали? search Че вече наистина не се издържа... nuts nuts nuts

Ами да се беше гръмнал още като разбра. Какво е тръгнал по 4уждите вили да притеснява и плаши хората?
Беше публикувана някаква снимка след изстрелите. Еда нямаше вид на простреляна. По-скоро припаднала. Джамил не е стрелял то4но!

# 218
  • Варна
Момичета, гласувайте за... smile3521  Хубавелко и Газелка!
Ей, това беше много сладко! newsm10 И страшно сполучливо- хахаха hahaha Хубавелко и Газелка coolcool- страхотно! smile3501 newsm62 newsm80

# 219
Аз за медалиона се хващам не е ли този ,който носеше в първия сезон или пак го е сложила , след като аблата и скъса подаръка от Харун? newsm78
Току що си помислих същото?! Леле, какво ли са ни подготвили сценаристите за 2-и сезон?!

Стари снимки са. По-скоро са от сериите с отвли4ането на Ямур. Толга е затворена страница. Нали се разбра, 4е и Мелда не е била бременна! А, бе напълно измислен трети сезон! Радини вълнения през летните месеци!

# 220
Tой Джемил първо Тюркян да гръмне и после себе си . Казала му била цялата истина и коя истина като нарече Харун безсрамник, а той мама я нарича и ръка и целува . Едвам ги понасям и двамата ''родители''.

# 221
  • Варна
Още като свърши последната серия от сезона и се чуха тия изстрели, ми мина през ума, че сигурно Джемил се прострелва Thinking- защото както се стекоха събитията, няма друго, което да стане причина за нова раздяла на Харун и Еда. Crossing Arms Е, освен ако нещо не се случи и с Тюркян- тя беше доста зле със здравето в последните кадри. Нямам търпение вече да почва... ooooh!
Момичета, вие дебнете за нов фрагман по разните сайтове и във Фейса, нали? search Че вече наистина не се издържа... nuts nuts nuts

Ами да се беше гръмнал още като разбра. Какво е тръгнал по 4уждите вили да притеснява и плаши хората?
Беше публикувана някаква снимка след изстрелите. Еда нямаше вид на простреляна. По-скоро припаднала. Джамил не е стрелял то4но!
Тая последната серия съм я гледала 575647 пъти smile3555- много е близо- има- няма 2 метра, че да не улучи! newsm78 Стреля почти от упор!  ThinkingТо освен ако моят човек Тарък не цъфне в подходящия момент и му отклони ръката hahaha- няма как да не уцели! Crossing Arms

# 222
Поне за сега ни спестиха някоя и друга ''неизлечима болест'', за да влязат изцяло в шаблона на останалите бози. Аз допусках и това с оглед припадъците на Мелда и Еда в болница вкарваха , ама до тук ме опровергаха , но не е късно....................

# 223
Tой Джемил първо Тюркян да гръмне и после себе си . Казала му била цялата истина и коя истина като нарече Харун безсрамник, а той мама я нарича и ръка и целува . Едвам ги понасям и двамата ''родители''.

Тюркям има голяма вина за кашата! Барабар с другите 2 феи и  Еда - лъжкини от класа! Харун по-скоро спестяваше истината, отлоняваше въпросите, но никога не е лъгал така безочливо като Гюлярови.

# 224
  • Варна
Аз за медалиона се хващам не е ли този ,който носеше в първия сезон или пак го е сложила , след като аблата и скъса подаръка от Харун? newsm78
Току що си помислих същото?! Леле, какво ли са ни подготвили сценаристите за 2-и сезон?!

Стари снимки са. По-скоро са от сериите с отвли4ането на Ямур. Толга е затворена страница. Нали се разбра, 4е и Мелда не е била бременна! А, бе напълно измислен трети сезон! Радини вълнения през летните месеци!
Нищо, нищо! Да почва по- скоро, че вече нямам търпение! newsm53 smile3521 nuts

Общи условия

Активация на акаунт