Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 241
  • 748
  •   1
Отговори
# 180

Между другото аз от любопитство да разбера що за човек е Серхан Яваш и понеже в интервютата задават еднотипни въпроси реших да " чета" между редовете и когато видях в един репортаж как той чете една книга, реших да я намеря и прочета и така да си направя накои изводи, да видя какво го вълнува като човек.Та книгата се казва "Любов" от Елиф Шафак. Оказа се много сериозна книга и много хубава-за суфизма и исляма - една притча за това как да намериш пътя към себе си и към другия човек до теб, история пренесена от средновековието в наши дни ,разказана чрез романтичната връзка между една американка и шотландец.
Значи нашия Хубавелко  е фен на сериозната и мистична любовна литература. Naughty

# 181
  • Русе
Ехо! И  аз съм тук! newsm03
Ама  че закачки си подхвърляте?! Жонгльорите ряпа да ядат! След следобедната сиеста направо ми идвате като прохладен душ! smile3521  По въпроса за наш Хубавелко...мисля,че тонът  и коментариите за него тук биха му харесали! Едва ли е без чувство за хумор, на тези години?! Thinking  И сигурно/мечтая си де?!  Rolling Eyes/  би ни отвърнал със същия закачлив тон... smile3503   Ама хубав мъж бе?! Hug Hug Hug  Като сме от друга държава, да не сме без очи? smile3534 newsm62

# 182
  • Варна

Между другото аз от любопитство да разбера що за човек е Серхан Яваш и понеже в интервютата задават еднотипни въпроси реших да " чета" между редовете и когато видях в един репортаж как той чете една книга, реших да я намеря и прочета и така да си направя накои изводи, да видя какво го вълнува като човек.Та книгата се казва "Любов" от Елиф Шафак. Оказа се много сериозна книга и много хубава-за суфизма и исляма - една притча за това как да намериш пътя към себе си и към другия човек до теб, история пренесена от средновековието в наши дни ,разказана чрез романтичната връзка между една американка и шотландец.
Значи нашия Хубавелко  е фен на сериозната и мистична любовна литература. Naughty
Ето!  coolcool Затова толкова много го харесваме smile3521- и аз се информирах за книгата, още като я видях! Освен красив мъж, той е интелигентен и начетен- страхотна комбинация newsm10- чак нереален! newsm03 newsm74

# 183
  • Русе
Може ли такъв мъж да не си знае цената smile3521- абсурд! Peace
Знае си я и още как! Ама много сериозен и потаен бе, нищо не можем да видим и да чуем за него. Другите актьори ходят по викторини, дават интервюта а той smile3505
Така е по- интересно! newsm10 Колкото е по- потаен и загадъчен, толкова интереса към него расте! search smile3506
Ама тия турските папараци наистина хич ги няма smile3516- толкова време и нито една информация освен официалните и нито една пикантерия да няма! newsm78 Тоя мъж май наистина живее като отшелник или е истинска комита, че така добре скрива личния си живот от погледа на обществото!      33uusmile3555
Пази си личното пространство!  Че феновете от любов могат и да разкъсат една звезда!

# 184
  • Варна
Ама  че закачки си подхвърляте?! Жонгльорите ряпа да ядат! След следобедната сиеста направо ми идвате като прохладен душ! smile3521  По въпроса за наш Хубавелко...мисля,че тонът  и коментариите за него тук биха му харесали! Едва ли е без чувство за хумор, на тези години?! Thinking  И сигурно/мечтая си де?!  Rolling Eyes/  би ни отвърнал със същия закачлив тон... smile3503   Ама хубав мъж бе?! Hug Hug Hug  Като сме от друга държава, да не сме без очи? smile3534 newsm62
Аааа, имаме очи... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked smile3556 smile3556 smile3556 smile3556 smile3556! Но по-важното е, че имаме и сърца! newsm10  Kissing Heart smile3503 smile3521

# 185
  • Варна

Ама, хубав, хубав- колкото си искаш... newsm03 newsm03 newsm03 Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3517 smile3517 smile3517

# 186

Видяхте ли вчера тези снимки ги пуснаха в страницата на фен клуба. Твърдят ,че са зад кадър от новия сезон!
Ако е вярно то май наистина ще има скок във времето, защото Еда е много свежа- няма нищо общо с измъчената визия от финала. newsm78
Но със сигурност няма да е пострадала от стрелбата. Коментарите са че може би Джемил се прострелва. newsm78

# 187
  • plovdiv
Аааа, имаме очи... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked smile3556 smile3556 smile3556 smile3556 smile3556! Но по-важното е, че имаме и сърца! newsm10  Kissing Heart smile3503 smile3521
Мисля,че си имаме всичко в комплект,само да ни дадат възможност да се развихрим....

# 188
  • plovdiv

Видяхте ли вчера тези снимки ги пуснаха в страницата на фен клуба. Твърдят ,че са зад кадър от новия сезон!
Ако е вярно то май наистина ще има скок във времето, защото Еда е много свежа- няма нищо общо с измъчената визия от финала. newsm78
Но със сигурност няма да е пострадала от стрелбата. Коментарите са че може би Джемил се прострелва. newsm78

Бонбонче,мисля,че тази снимка е от стария сезон,защото видях още няколко,а на едната до нея беше метнато лилавото шлиферче.Дано да греша,защото наистина тук изглежда много свежа.

# 189
  • Варна
Още като свърши последната серия от сезона и се чуха тия изстрели, ми мина през ума, че сигурно Джемил се прострелва Thinking- защото както се стекоха събитията, няма друго, което да стане причина за нова раздяла на Харун и Еда. Crossing Arms Е, освен ако нещо не се случи и с Тюркян- тя беше доста зле със здравето в последните кадри. Нямам търпение вече да почва... ooooh!
Момичета, вие дебнете за нов фрагман по разните сайтове и във Фейса, нали? search Че вече наистина не се издържа... nuts nuts nuts

# 190
  • plovdiv

От този дяволит поглед направо ми се подкосяват краката smile3517 smile3544 #Crazy #Crazy

# 191
Аз за медалиона се хващам не е ли този ,който носеше в първия сезон или пак го е сложила , след като аблата и скъса подаръка от Харун? newsm78

# 192
  • Русе
Ако е вярно то май наистина ще има скок във времето, защото Еда е много свежа- няма нищо общо с измъчената визия от финала.
Но със сигурност няма да е пострадала от стрелбата. Коментарите са че може би Джемил се прострелва.

За   по-свеж вид на Йозлем й е достатъчно само да й открият лицето?! До сега умишлено беше по индиански пусната коса. Е, и малко гримче ,разбира се?! Ама тя няма тен,значи не е била на Бахамите...Няма ли снимка на Хубавелко,като го гримират?

# 193
  • Русе
Аз за медалиона се хващам не е ли този ,който носеше в първия сезон или пак го е сложила , след като аблата и скъса подаръка от Харун? newsm78
Току що си помислих същото?! Леле, какво ли са ни подготвили сценаристите за 2-и сезон?!

# 194
Може ли някой да ми даде страницата във фейса на филма, благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт