Бунгала с храна

• 4 456
  • 6
  •   1
Отговори
  • Sofia
Моля, препоръчайте ми читави бунгала с пълен пансион или all inclusive на морето. Не държа да са луксозни, но да са прилични и на сянка. И да има големи бунгала с две помещения. Без значение къде. По принцип предпочитам южното черноморие, но може и на север. Предпочитам близо до плажа и относително близо до някаква цивилизация - село, курорт, аптеки, магазини и т.н. Ако дадете и линкове със снимки ще съм много благодарна.  Hug

# 1
Здравей,миналата година бяхме на Ахтопол в бунгала "Слънчев ден"-там предлагат и храна(сутрин,обед и вечер).Беше  хубава и разнообразна.Останах ме доволни! Peace

# 2
  • Пловдив
Ние след 1 седмица заминаваме за Царево http://www.vilamaraja.com/

Има закуска и вечеря в цената. Пише, че във Вила Марая 1 има апартаменти Wink

# 3
  • русе
ММЦ Приморско ние се върнах ме от там преди дни не е лошо доволна съм, в нощувката е включена закуска а на място може да си доплатиш обяд и вечеря бунгалата са в дъбова гора и жегата изобщо не се усеща и плажа не е далече

# 4
  • Sofia
За Слънчев ден знам и Ахтопол много си го обичам, но няма места за съжаление.
Пепи, това изглежда страхотно.  На децата като са безплатно полага ли им се храна? Къде точно се намира (колко далече от плажа и от центъра) и колко помещения има в една къщичка? Изобщо... направили хубав сайт, а никаква информация в него...  newsm78

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 22:02 от savina_33

# 5
  • Пловдив
За Слънчев ден знам и Ахтопол много си го обичам, но няма места за съжаление.
Пепи, това изглежда страхотно. Не разбрах обаче - на едното място пише 25лв на другото 32 лв? И какво значи промоционални пакети не пише? На децата като са безплатно полага ли им се храна?

Доколкото знам разликата в цената е заради типа на къщичката (бунгалото). Тези за 32 били по-луксозни.

Ето тук имаше отзиви: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510273.0 Можеш да пишеш ЛС на mamamari

Намира се до попският плаж, който е в посока Арапя.
За жалост повече инфо нямам Sad

# 6
  • софия
На Ахтопол бунгала Котвата - има ресторанче в комплекса с обедно меню на много прилични цени, а условията са много над Слънчев ден. Но като цяло всичко около тези бунгала в Ахтопол е занемарено и ужасно-навсякъде кал,руини няма къде да се разходиш.

Общи условия

Активация на акаунт