Отговори
# 480
А аз какво ще правя?  Cry Ще ям само. За друга работа не ставам. Ноктите на ръцете си ги режа до дъно (щото така ги харесвам, а и да не ми пречат като  пиша на клавиатурата), цапотя само тези на краката, но само с френски. Косата... аз си ходя нейчъръл. Еднъж в годината я сЪ направя, я не. Веднъж в седмицата правя неща за ядене. Като сме си сами с Ванката. И то само печено и пържено мога, манджите ги не докарвам...
Значи... какво излезна, че ще дипля аз там  newsm78

# 481
Стеф, аз мислех да те уча да готвиш Whistling hahaha Шегичка Hug! То пък аз щото съм големия спец hahaha
Ти, мила моя, ще ни направиш списък с програма за деня Crazy. Знам, че те бива Crazy

# 482
Стефче, ние ще си направим снимки, а ти ще ни разкрасиш с Фотошопа.
Знам, че там си номер 1!
  Wink

# 483
Леле, наистина е нужна срещичка, че май не се познаваме. Хора, вие сте се объркали много. Джулко, Фотошоп отварям само, за да си правя едни неумели смешни картички. Даже не мога основни неща да запомня в него. Все пак е могъща програма. Ти ме бъркаш с някого.

Инак списъци...  newsm78 да, май ме бива за тези неща. Да ви кажа напоследък ми се чини, че в работата ми освен стандартната ми работа като фактурист, за ето това ме ползват - да завеждам разни неща - я тука една базичка с клиенти, я една базичка с договорчета. Май съм станала нещо като книжен плъх, само че вместо на листя, във разни файлчета събирам. Embarassed

Пол, как ще ме учиш без пакарната? Не, не става. Не. Аз ще апам само твоята готова продукция. Чак си го представям от сега - ранна есенна сутрин, на балкона на хотелската стая - пием си кафето и ядем за закуска - тутманик от Полин с яйрянче. kaffeetrmker_2 cook

# 484
Стефче, изобщо не са смешни, а са такива красоти, че нямам думи.
И вкус имаш, и как добре ги беше направила.
Пак ти благодаря за тях, аз си ги пазя.
  Hug

# 485
....Пол, как ще ме учиш без пакарната? ....

Ами къв е проблема да я разходя и нея Crazy

# 486
Добър ден сладки Hug

Бъбрите си, а?

Снощи мина всичко оки, по късно снимки който иска да гледа..........

Вий ти още спиш сигурно  hahaha

Рени рокерският събора беше във Велико Търново, моят ходи в петък и се връна в събота............било мноо яко........

Стеф ти ела па с тебе ще си лежим некъде и ще си бъбрим Wink  Joy

Пол кво правиш? Още ли си сама?

Бенжди мерси за статията  Hug КУтУ прибереш твоя свирни тукА силно да са тЪ чуеМ и да го прибера и аз  Flutter

Чистих , баня, WC и всичко останало и съм като смачкана............. Crossing Arms явно съм отвикнала много, много да се мърдам напоследък  Joy

Джу как е днес депресията?

....Снимки ако не съм като чула ще пусна, че ония от РД-то ми са отврат......... Crossing Arms аз де , не снимките  Crossing Arms
Туй малко не го разбрах Crazy, ама верно, че не пусна снимки от РД-то newsm78. Аз не знам как хубав човек може да излезе като чул, каквото и да значи това hahaha.
 hahaha чума исках да напиша......  hahaha bowuu

# 487
Джу как е днес депресията?

Ааа, добре.
Съжителстваме си с нея, като добри другарчета.

Уф, тека като река...
  Tired

# 488

Кака ти Реа да ти каже ли : "Вземи мерки" или да взимам бухалката?
Джу това май не ти е за първи път? Май и др път си се оплаквала или бъркам?

кво направи в градината или пак си полегнала да наниш? Rolling Eyes

Вени лек път и довечера да пишеш, кво що около РД-то ти............ Flutter

# 489

Кака ти Реа да ти каже ли : "Вземи мерки" или да взимам бухалката?
Джу това май не ти е за първи път? Май и др път си се оплаквала или бъркам?

Не бъркаш, Рейче, аз по принцип съм си така.
А и този месец както го отложих с 10- тина дни, сега си отмъщава и ще ми го изкара през носа.
  Mr. Green

# 490
Норче, аз пък мислех, че сте на плаж днес, като не писа Crazy. Ама чух, че морето било доста бурно Rolling Eyes.
Сама съм още не повече от час. Сега си направих кафе и ще изляза навън да видя кво, що. Дремнах малко, щото ми беше станало студено Crazy.

Джулке, е те затуй аз нИ щЪ да сА бъркам у работата на оня отгоре ooooh!. После си го връща тъпкано Confused.

# 491
Джу тогава трай бабо за хубост Crazy

те мойте бяха на плаж за да мога аз да се вихря у дома. Наистина морето е бурно и духа вятър и хич не съжалявам , че не съм на плажа - пясък в ушите, косите, очите......... tooth

Някой питаше как я карат учениците по ваканциите.........................Калина хич не и се учи, чете и т.н. Във Видин почти нищо не е правила освен една - две книги по малко. От няколко дни попълваме "Читателският дневник" Голяма мъка е и все аз да и помагам................Май и таблицата за умножение е забравила #Crazy и кво ще правим нИнам...................Изпадам в ужас като за замисля на тази тема, за туй това е за първи и последен път преди 15.09 bowuu

# 492
О, да ooooh!. Отиде ли се у баба, няма книга, няма нищо Twisted Evil. Даянка като беше на гости въобще не четеше там дори. А поне у дома си знае - аз лягам с Ник, тя ляга с книгата Crazy. Между другото каза, че Под игото била интересна newsm78.

# 493
Хи-хи, Полинко, естествено, че е интересна "Под игото". В карая на краищата първо, че си е криминале, което я прави интересна по презумпция, второ Вазов е копирал от Юго както начина на писане, така и други работи... А Юго все пак не е кой да е. Wink Така че Пол, на едно дете ако не му е интересна тая книга, може да значи само две неща: или го затрудняват твърде много архаизмите, или някоя тъпа овца даскалка по л-ра го е отвратила от четенето с неподходящ и скучен наичн на преподаване. Wink

Мноо го обичам това книжле.  Joy Да не говорим колко пространно мога да бистря върху него. Вътре има от всичко - секс, изневери, ревност, убийства, страх, предателства, празни каузи с величествени фрази и... кофти изпълнение на ужким всенародния бунт. Народът ни е бил бъзлив като за световно и това е една от основните идеи в романа.

Жалко, че най-често се дискутират скучновати образи като оназ постна даскалица Рада и Бойчо Огнянов. А далеч по-интересни са например Соколов, дето тръшка беювицата, Лалка дето чезне по въпросния левент Соколов и т.н. Даскалите са в състояние да убият интереса на децата към четенето още в зародиш като ги занимават със скучни работи.  Wink

# 494
  • София
Здравейте Hug!
Прибрахме се, най-сетне! Стеф, за седмица бяхме на моренцето, мъжът ми трябва утре да е на работа  Crazy.
Ние обикновено на отиване пътуваме по магистралата, а на връщане минаваме по Подбалканския път - голяма красота е, но ми се схвана задника.
РД-то го изкарахме с нашите кумуве (нали си бяхме заедно на почивката), а към 17 ч. бяхме вече в София, но минахме през нашите, защото майка ми беше приготвила вечеря в моя чест. Има още някоя друга снимка, ще сваля и ще кача по някое време.
Абе, да ви се оплача, целия ни апартамент е нападнат от мравки  ooooh!. Аз ги бих в хола, а детето трепе мравуняка в банята. Утре ще трябва да купя нещо и да пръскам.

Общи условия

Активация на акаунт