Отговори
# 465
Ко бяхме в една друга тема, щях да сложа тая  Popcorn емотикона и да седна и да чакам. Обаче не сме, а сме си в нашата мила темичка. Надявам се все пак на някакво просветление по въпроса, че и аз нещо упущих тоз път ooooh!

# 466
Джулко, то човек ако беше сигурен за всяка съпка от живота си щяхме да сме, като роботи! Давай смело и ако пак не стане поне няма да те мъчат угризения, че не си опитала Hug Ми мъчно ми е да те "слушам" такава... искам да си щастлива Rolling Eyes

# 467
... Ми мъчно ми е да те "слушам" такава...

Да, нали Confused. Тя е винаги самата жизнерадост и сега напоследък хич не я харесвам ooooh!.
Джулко, ич нИ тЪ Аресвам тъй, да знайш Naughty.

# 468
  • Пловдив
И аз изпуснах...та чакам.

Popcorn

# 469
Да се правим ли, че нищо не сме чели последната страница, или да продължаваме да настояваме newsm78. Чудя си се просто Whistling

Иначе какво правите в събота вечер? Аз се тъпча с боклуци, писна ми вече от тоя апетит #2gunfire...Сама съм, скучно ми е, може да позяпам някой филм ако ме грабне Rolling Eyes

# 470
Направо я заметете последната, пък аз ще го мисля.

# 471
  Опааааааааааа! Ние бяхме в петък след обяд и събота на селото на моя крй Търново. по пътя много мотористи, много нЯщУ. Сигурна бях обаче, че има събор  Mr. Green. А моят само ги гледаше и цъкаше - "Глей къв кеф!"  ooooh!. Добре си изкарахме, видяхме бабата и дядото, напълнихме колата и айде обратно, че Вили заминава на Приморско на лагер /те вече трябва да са тръгнали, де/.
    Честит рожден ден на Страхотна и Анни! Да сте живи и здрави, момичета, много щастливи и обичани   bouquet!
 Брадатке, колко съм ги облъчвала момичетата тука с The Gathering ....  Mr. Green. Инак и Tiamat са ми на сърце  Simple Smile.
  Джулс, айде да си идва Венчиту, че да се видим да те развеселим!

# 472
Добро утро Hug!

Рени, тамЪн се зачудих що си станала толкоз рано ама захапах Crazy. За колко дни е лагера?
Аз сега пия едно кафе и ще почвам да си оправям кухнята. Зарината съм със съдове - чинии, чаши, купи, тенджери, тави и т.н. по незнам колко броя от всеки вид и има нужда малко да ги попретребя. Ще прибера излишните в отделен шкаф и малко да поосвободя място. Прозорци имам за бърсане, ама едва ли ще ми стигне времето и за тях Crazy.
Стеф, за женски глезотии в неделя нямам настроение Crazy. Най-много ако ми замине лака, да се лакирам наново, но като се знам, ще е довечера по нощите чак ако не ме домързи hahaha.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗОДИЯ ЛЪВ

Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието с околните. Не давайте ухо на клюките, има много по-интересни занимания.

Айде хубав ден  bouquet!

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 07:39 от polin_a

# 473
  • София
Бау! Ето ме  Hug.
Свърши отпуската  Cry, събирам багаж в хотелската стая и бързам, че да мога да се попека на басейна.

# 474
Ей, Вениииии  Hug Много за мъничко сякаш бяхте бе. Или аз съм се заблудила. Хайде тогава дано да си отпочинала добре и ще си те чакаме с нови сили да се върнеш.  Hug

# 475
Да, бих се радвала да се видим, момичета.
И много съжалявам, че не можем да се съберем всички заедно.  Sad
Полке, Стефче.
  Hug

# 476
....И много съжалявам, че не можем да се съберем всички заедно.  Sad....

Що бре newsm78. Можем, стига да се организираме Crazy. Септември наближава, така че ако някой все пак се навие за среща, би било чудесно. То е ясно, че няма да дойдат всички, но и 3-4-5 Лъвички да се съберем, пак ще си го направим Hug.

# 477
Да, да, да!  Party
Аз искам много!
Някоя друга ще се престраши ли?

# 478
Пол, а ако се съберем... ти таковата... тутманик ще донесеш ли? Blush Embarassed eat

Инак при мен за такава среща всичко зависи само и единствено от парите. А не знам, не знам... дали ще го добутам до излишъци. Confused Thinking

# 479
Пол, а ако се съберем... ти таковата... тутманик ще донесеш ли? Blush Embarassed eat...

Тц. hahaha
Ще го направим заедно там, на място Crazy.
Аз съм го измислила бре Crazy. Вени ще ни изправя косите със сешоар, Брадатка ще ни прави маникюрите, а останалите ще си готвим и ще се размазваме от кеФче Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт