Юнче папка, спинка и наддава, гука и усмивчици раздава! - Тема 3

• 27 760
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Бубе, помним те, помним те....
Ама и ти си се дегизирала с нов ник  Grinning

# 106
  • Варна
Привет, муцунки!  Hug
Влизам да почерпя за имения си ден днес  cook и да честитя на всички празнуващи - Мария, марету, мартеа и малката Мария на Свелти! Чакаме снимки и разказ от кръщенето! Много хубаво, че я кръщавате малката принцеса на толкова голям празник! Дано Богородица я закриля винаги, както и всички нас и децата ни!  Praynig
Ние днес излязохме на ранна разходка, уж да не сме навън в жегите и откарахме до сега. Работата стана от по-рано, че до по-късно!  Whistling
Аз довечера ще посрещам гости, дано Пафчо да е кротък и да се приготвя спокойно.
Буби, радвам се, че писа! Моля се само за добри новини при вас! Да нагушкаш малкото ни талисманче.  Hug
Поздрави и целувки от нас!

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 23:36 от mar4ela5

# 107
Честит имен ден на всички.

# 108
Честит имен ден, на всички, които празнуват днес!

# 109
  • Бургас
Честит празник Мартеа, Марчелка, Марету и всички останали малки и големи именници!Много здраве и късмет за всички!

Една почерпка и от мен

А как ми се яде и пиееееее  Whistling

# 110
честит имен ден на всички,които имат празник  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
Честит имен ден ,на всички празнуващи! bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Здравейте момичета!

Влизам набързо да почерпя за именния ден на голямата ми принцеса - Ана-Мария  newsm38
И да поздравя всички именички. Желая ви здраве, щастие и успех.
Излизам, че тези дни го ударихме на разходки - Княжево, Волуяк, следобяд ще ходим в Банкя.
Хубав ден!

# 113
Честит празник на всички именнички днес - и малки, и големи!   bouquet Да сте много здрави и щастливи!  Heart Eyes

# 114
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GrK2tEL65gM … ct=clnk&gl=bg  прочетох нещо интересно  показвам го и на вас,Ние не сме ходили от три дена пробвах и със сапун и с термометър никакъв ефект.Но сега разбирам,че може и да не сме запечени понеже е спокойна.

# 115
  • София
Имам въпрос към пазаруващите от чужди сайтове. Много моля някой да ми каже как може да се пазарува от английския e-bay. Четох в темата в "на пазар", ама пак не разбрах... Кои са посредниците, как се използват ... абе не схванах. Ще съм много благодарна ако някой ме светне. Моите госпожици ще са шаферки и искам да им взема подходящи роклички, а там има много добри цени...

# 116
  • С-я
Есма,
от 1 седмица съм супер зарибена по eBay. Пазарувам с доствaчик Гъбко. Правиш си акаунт там, адрес- който ти е по кредитна карта и като допълнителен адрес даваш този на Гъбко в Лондон. задаваш лондонския адрес като Primary. Трябва да си направиш и регистрация в PayPal, ако нямаш. В тази регистрация слагаш същия адрес, като този по кредината карта. После почваш ...
Аз само пратих един мейл на Гъбко, че съм им ползвала адреса и че ще имам доставка за БГ.
Инак има продавачи, които доставят директно до БГ, но мисля, че излиза по-изгодно да ползваш посредник.
Не мога да го обесня много добре, ама щом аз се оправих, всеки ще се справи Simple Smile

# 117
  • Пловдив
Честит празник на всички именици днес!!!    bouquet

# 118
Честит празник на малки и големи именици  bouquet С гордост да си носят името!

Есма, аз лично съм ползвала два посредника -  Емпреса и Марина Транс и с двата не съм имала проблеми.

По принцип трябва да се регистрираш в е-bay, да имаш акаунт в paypal и да видиш дали това, което си харесала има доставка до БГ и ако има дали те устройва цената на доставката, ако не, използващ адреса на някой посредник, като си плащаш доставката до английския адрес, който обикновено е доста по-сносна, след което те ще ти ги доставят до тук и ще си платиш за доставката от Англия до тук, което е около 1,2 - 1,3 лири на килограм.

# 119
Марина транс в момента не работят като превозвач до септември... иначе съм с добри впечатления
с Гъбко не съм поръчвала, но моя приятелка е много доволна от тях - имат на често бусове.
...сега ползвам една варненска фирма

bouquet ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАщИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт