Юнче папка, спинка и наддава, гука и усмивчици раздава! - Тема 3

• 27 770
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много ви благодаря  Hug за бързите отговори Simple Smile Аз нямам кредитна карта... мислех си, че човек може и да поръча през посредник, ама явно толкова ми е акъла  ooooh!. Явно ще трябва да си правя кредитна карта - още веднъж мерси, дами   bouquet

# 121
софи, коя е варненската фирма, че и аз мисля да поръчвам, но се чудя за посредника ?
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  Hug

# 122
есма, не ти трябва кредитна, може и с дебитна!
посредника може и да наддава/поръчва вместо теб, но тогава освен цената на кг имат и други такси - трябва да питаш конкретната фирма към която си се насочила. аз само за превоз съм ползвала...

мая, преди бяха изилишопинг, сега са бриц

# 123
Етка-кокетка, Мария, Марчелка, Марету, Мартеа и всички останали празнуващи - да ви е живо и здраво името и вие заедно с него !!! Дано всички малки и големи именнички са имали прекрасни празнични преживявания на този голям празник. И да извиняват неспоменатите поименно
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • Пловдив
Хайде макар и да е  минал празника да честитя на всички празнуващи на патерици!   bouquet   bouquet
Днес беше много крив ден за Стили, а пък имахме доста народ на гости и съвсем беше ...... И понеже ние сме от тези, които акат веднъж на два - три дни, а времето наближи,  горкото дете цял ден се напъва, но само пръцка звучно  Simple Smile Термометърчето не помогна даже... Най- тъпото е, че когато питахме лекаря какви мерки да вземем за акането, той само каза- ами масаж на корема  #Crazy  Познайте как ще сменяме лекаря декември!
За гукането понякога гука дори и на любимата му лампа, а сега вечерта след къпането, само като доближих гърдата към него и взе да гука- не знам съвпадение  ли е или се радваше детето. А пък като реве  много често вика "Неееее"- съвсем неосъзнато, разбира се! За тези на които бебчетата още не гукат много- само си представете как после ще им викате- "затвори я за малко тая уста!" С единия ми племенник беше така, първо- не ще да говори, после само му викахме да млъкне поне за малко!  Simple Smile
Бяхте отворили тема за помощта вкъщи- в случая аз живея в нашите и поне не се занимавам с домакинството- мия чинии понякога, но майка ми сега е в отпуска и честно казано и това не върша. Радвам се, защото ми остава време за малкия и всъщност него си го гледам сама, нали нямаме татко в момента и майка ми помага само с къпането. Е, разбира се оставям понякога Стили при нея ако трябва да свърша нещо на вън и разбира си като ревне много веднага се озовава в ръцете на баба си или дядо си  Simple Smile
Тези жеги са отвратителни! Излизаме само сутрин за час- два, после- на хладно вътре! Пробвах няколко пъти да го изкарам надвечер вън, но то е толкова задушно, че не му се седи в количката, само мрънка и се прибираме за бързо.
Сега даже не мога да си спомня по кои от обсъжданите теми щях да пиша....
Слънчев_лъч добре дошла!
Много  Hug за Смилянова и Киди! Дано всичко лошо скоро бъде зад гърба ви, момичета!
Редактирам се- някои беше питал за сълзички- и  нашите оченца образуват вече.

# 125
  • Средната земя
Момичета, решили сме да ходим на море с заедно с малкия Wink , мислите ли, че е добра идея. Педиатърката каза, че няма проблем. Решихме да си наемем къща в Бяла, че да не притесняваме другите почиващи (ако сме в хотел). Малко ме притеснява дългия път, че скоро разбрах, че не било желателно бебето да прекарва повече от 2 часа в кошницата за кола newsm78

# 126
Запис, благополучно завърши нашата отпуска в провинцията. Честно да си кажа не ми се тръгваше, толкова е хубаво при МАМА. Утре ще чета  Hug

# 127
  • София
Добро утро мами и бебочета
Хайде на кафенцето, с което пожелавам много усмивки и прохлада през цялата седмица  Peace

Пепси темата е супер, заглавието също   bouquet
Киди   Hug
Честит имен ден на всички на патеричка  Embarassed
Знаете ли дали мога да си направя вече дамски душ? Не зная дали се изразявам правилно  newsm78 . Мислех, че ми е дошъл цикъла, ама май все още ми се точат лохиите - два дена имам после няколко дена нямам и после пак така. Ще звънна днес на АГ-то, но не зная за кога ще ми насрочи час, така че ще се надявам да дадете съвет  Hug .
И също искам да ви питам как се борите с разширените вени? Аз си имам още от преди да забременея, а сега станаха и повече. Дайте съвет, че още не ме болят, но краката ми не изглеждат никак добре и искам да променя картинката  ooooh!
Хайде отивам да чистя, докато Алекса спинка, че после като стане ще излезем на разходка. Не зная откъде ми идва тази енергия сутрин в 6 часа.
Прегръщам ви всички и благодаря, че ви има  Hug  Peace

# 128
  • София
Момичета, решили сме да ходим на море с заедно с малкия Wink , мислите ли, че е добра идея. Педиатърката каза, че няма проблем. Решихме да си наемем къща в Бяла, че да не притесняваме другите почиващи (ако сме в хотел). Малко ме притеснява дългия път, че скоро разбрах, че не било желателно бебето да прекарва повече от 2 часа в кошницата за кола newsm78

Ние вече пътувахме с малкия - той си спа в кошницата за кола, само го вадех, когато огладнее. За разстоянието София-Варна, което взехме за 6 часа, той се събуди само веднъж за ядене. За това дали кошниците са вредни - все си мисля, че за 1-2 пътувания не може да стане голяма беля.
За плажа - аз не бих завела бебе под 6 месеца на плаж. Всъщност каките ги заведохме, когато бяха на 1,5г., въпреки че ходихме до мерето два пъти преди това. Само че те стигаха до морската градина, под дебелите сенки.

# 129
Добро утро Simple Smile
Малката лигла поспа сутринта и аз използвах отпуснатото време да наваксам с четенето Wink
Слънчев лъч, мерси за пожеланията Simple Smile 
Честито на всички именици, с малко закъснение. Пожелавам много здраве и щастие   bouquet
А сега една малка почерпка и от мен за имения ми ден

Бубе, радвам се, че отново сте сред нас с малкия Евгени Hug
Lorkaa, добре си се звърнала на софийска земя Wink

А сега отивам да стягам малкия звяр за разходка, че напира вече да излиза  Grinning
Хубав ден, момичета   bouquet

# 130
# 131
Здравейте!!
С малко закъснение,честито на именниците-със здраве да си носят името.  bouquet
На нас жегите ни се отразяват до толкова,че следобяд е неспокойна,дремва по десетина минути,после с ококорва и така дотако я изкъпем вечерта.През нощта обаче си спи спокойно и кротко.На кърменено не ни се отразяват жегите-все така  лакома е.
Даже искам да ви попитам има ли бебета със сходен проблем.Моята Боряна толкова локому се храни,че се задавя много често.Вчера направо ми взе акъла,през носа почна да излиза млякото-добре,че мъжа ми беше до мен и реагира бързо.Аз се  шашнах....... Sad
Реших да й изваждам цицата от време на време,за да може да преглътне и после пак я пъхам.
Ако някоя от вас има сходен проблем и е открила решение-моля да сподели.Че вече изпитвам страх като я кърмя Cry

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 09:56 от mamita_desita

# 132
Зипър, ние тръгваме след седмица, живот и здраве, дори ще сме на палатка. Ако нещо се обърка, качваме се да спим в Бяла или в Горица. Значи дори може да се засечем Laughing За пътя - семейната ни голяма кола е без климатик, затова винаги с голямото ни момиче сме пътували през нощта и сега така ще пътуваме, живот и  здраве. Така бебето/детето нищо не усеща от пътя. На плаж като плаж - чадъри, шезлонги и много хора - аз самата не ходя от години. Нашето летуване е съвсем друго и децата са на седмото небе от него, а на Теа като бебе й се отрази страхотно. Дано и сега нямаме проблеми.

# 133
  • София
Ние тази година ще пропуснем морето, ще ходим само на планина. За стоенето в кошница не повече от 2 часа - мисля че е преувелечено и необосновано.

На нас ни предстои ходене на ортопед, но нещо не свързвам с д-р Драганов. Каза че е в отпуск и да звъннаа след 15-ти, но днес не вдига, анаправлението ни изтича на 28-ми. Вие ходихте ли и при кой доктор?

# 134
Влизам на отчет след днешната консултация. Рая вече тежи 6,100 и е висока 61 см. Наддаването от миналия месец ми се стори малко (800 грама), но лекарката каза, че е ок. Порастнала е само с 2 см, което пак ми се стори малко, но пък миналия беше дръпнала много, така че и това го приемам  Laughing Захранването почваме след консултацията другия месец с оризова каша, после с бананова. Ваксината и тя другия месец, нека се нормализира всичко напълно. Друго май не се сещам... newsm78 Ааа, сетих се! Каза ми, че има специално кремче на Мустела за крустите и мисля да си го взема. Някой да го е ползвал?

Общи условия

Активация на акаунт