Слънчев лъч, добре дошла!
Наде, стискам палци.......
Следя ви изкъсо, но не ми остава много време за писане
.

Обикновенно я бодът по 5 пъти докато и намерят вена
В болницата в Пловдив и взимаха в продължение на 10 дена сутрин и вечер за ПКК от пръсчето, и едновременно с това всяка сутрин от вената за трансмилази (ензимите на черния дроб) Думи нямам как се чувствах тогава...
Вика и - няма няма бебеее няма няма..

Целувки на двете куклички 

В болницата в Пловдив и взимаха в продължение на 10 дена сутрин и вечер за ПКК от пръсчето, и едновременно с това всяка сутрин от вената за трансмилази (ензимите на черния дроб) Думи нямам как се чувствах тогава...
Слънчев лъч добре дошла!

и 6 см. сме се издължили. Никой не ни се кара за доброто наддаване, докторката каза, че е ок, пък и само на кърма няма как да се контролира. За запека, било нормално при бебета само на кърма, като почнем захранването всичко ще се оправи. Аз немисля да почвам скоро и се притеснявам да не свикне да ака с моя помощ занапред, но тя ме успокои , че ще си дойде всичко на мястото. Така че ще почваме с пюренца 5 ти месец. Ваксината мина леко, порева си малко, но после заспа. Взех панадол бебе за всеки случай и реванол, ако се подуе.
. За сега кротува, но са минали 2 часа от ваксината 

Още в болницата ми спя кърмата, от всичкия ужас, който изживях! Така че вариана със хранене с храни богати на желязо отпада
Ние сме на Аптамил, и чесно казано не знам АМ по богати на желязо?!! Ако някой знае да казва?! За малофер за бебета не знаех че има. Благодаря ти Есма
Може би към това ще прибегна, защото хич не искам да захранвам
Педиатърката си каза че е анемична и да почвам лека полека соковете, пък в началото на 3-ти месец пюретата.. От тях щяла да се оправи
Моята педиатърка е от старото поколение педиатри, привърженик е на ранното захранване, така че на друг съвет от нея не мога да разчитам
и 6 см. сме се издължили. Никой не ни се кара за доброто наддаване.......................
Но се надявам да разреша и този проблем.
В нашия забутан град от къде ли ще го взимам
В Пловдив някой знае ли от къде мога да го купя?!!! Ако не следващото е Нан обаче хич не го искам този Нан
Запека ни е в кърпа вързан с него