Юнче папка, спинка и наддава, гука и усмивчици раздава! - Тема 3

• 27 765
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Марчелка bigdance2 nbirthday Tada

Аз преди малко се върнах от Хипо. Цяло чудо е че съм спокойна след пазаруване с 3 деца в детски магазин. Много добрички бяха всички, естественно купихме за всеки по нещо.   Laughing

# 661
знам че не е редно да го споделям тук, но искам да се помолите заедно с мен за едно приятелско детенце на 1 месец, което днес е получило гърчове след ваксинация с хепатитна ваксина  newsm45
 newsm17 newsm17 newsm17

# 662
дано всичко е наред с детенцето Praynig

# 663
 Praynig Praynig Praynig  Дано всичко да е наред с детенцето!  Марчела    newsm59!

# 664
Смилянче, това което пишеш е повече от ужасно !!!
Дано да няма дългосрочни поражения бебчето и се размине само с това !!!
А в листовката пише, че такава реакция се срещала "много рядко" ! Ужасно !!! Нямам думи.
Ще се моля малката душичка да се оправи.  Praynig Praynig Praynig

Аз самата съм получила гърчове на 40 дена след пеницилинова инжекция. От там нататък - никакви антибиотици !!!

# 665
Марчела честит рожден ден и тук!Да си жива и здрава и много щастлива:)
Смилянова дано се справи малката душичка Hug
На нас утре ни предстои пентаксима и да видим как ще го понесе бузанка.
И аз си мисля как е Мартеа,че нощем става много голям студ.

# 666
Момичета искам да ви почерпя,защото днес станах леля  на момченце!  [/color

# 667
zyzi2 , честит племенник   bouquet Да ви е жив и здрав   bouquet

# 668
Здравейте момичета,
честито на всички имащи поводи за празнуване,
Алексова Очите на нашата бебка са доста изчистени. За сега са светли, но имат и зеленикави отенъци. Все пак не знам може и да се променят, макар, че педи като я видя й каза, че ще е светлоока.
Слънчев_лъч

Ветеринарни аптеки има почти навсякъде. Пусни в Гоогъл и ще ти излязат адреси и съответно ще си избереш най- близката. Има различни маски, но аз мажа директно в корените, престоява известно време и измивам с вода.

Да Ви се оплача и нашите колики се завръщат. Не съм си променяла хранителния режим и не знам защо след 2о дневна пауза пак се появиха, Дано минават бързичко.
Пожелавам лека и спокойна нощ на всички!

# 669
zyzi2 честито  bouquet

# 670
Добро утро.Днес ставаме на три месеца.Чувствайте се почерпени.
smilianova, Praynigдано да се оправи бързо малката душичка.Представям си как са се уплашили родителите.
Забелязах, че много от нас се оплакват от завръщане на коликите.Това май съвпада със застудяването на времето.Явно бебчетата са много чувствителни, докато привикнат.
zyzi2,честито ти племенник.Да е жив и здрав.Много да ви радва.
Ние днес сме консултация, да видим колко сме пораснали.
Момичета, как режете ноктите на бебчетата.Аз ги режа вече три пъти, но се припотявам по десет.

# 671
Стане ли време за ваксина ме обзема такъв страх и такава паника! Явно има защо.
Момичета, как режете ноктите на бебчетата.Аз ги режа вече три пъти, но се припотявам по десет.
Аз лично ползвам ножичка с извити върхове и натискам възглавничките на пръстчетата навътре. Гледам бебо да е много спокоен, ако се съпротивлява не настоявам.

# 672
Честита месечинка Simple Smile
Как три пъти ..... аз през 3 дена ги режа  Laughing Докато спи му ги режа, защото като е буден постоянно ги мята и ги пери  Simple Smile

За очите - само на кърма сме, и са му кафеви вече. Някъде след 40-тия ден му се "избистриха "

# 673
Оле, защо така с тези колики, може наистина да е от застудяването? Ние пием от два дена био гая и акаме редовно и неусещаме толкова коликите, незнам дали е от капките, но ще продължавам да ги давам  Whistling . Аз режа ноктите два пъти в седмицата (на ръчичките де), защото инъче ставаме като одрани от коте  hahaha
Да ви се оплача, ям всичко друго без хляб от няколко дена и кърмата ми намалява. Преди всеки ден събирах по едно шишенце 0,200 мл. за фризера, а сега изпразва двете гърди на всяко ядене и неостава излишно. Не че много държа д прибирам, но ме е страх да не намалее още повече, няма да се отслабва скоро при мен явно  ooooh! Sick
За очите, нашите са бистри отдавна, но неопределен цвят, мисля, че ще се променят още, нещо между сиво, кафяво и зелено са сега Rolling Eyes
Весел ден  smile3503

# 674
Прибрахме се от консултация.Малкия и наддал 900 гр./вижда ми се малко, като имам  предвид предните месеци/и е 5900кг./+4см, станал е 60см.Да питам тези, на които момченцата им вече са с отворени пишлета, как точно ги почиствате, трябва ли да се подсушават отворени след баня, че и нашата педиатърка днес му го дръпна, ама нашия хич и не усети какво става.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 19:43 от ketti

Общи условия

Активация на акаунт