Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 344
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте,

днес минах изпита по кормуване, голям зор беше, но мина.

Искам да попитам някой от изкаралите вече има ли информация за актуалното работно време на КАТ София?

# 271
  • Варна
Честито на миналите изпита пред КАТ и стискам палци на останалите!  bouquet
Аз от днес съм собственик на едно ситроенче С3-ка. Излязохме от нотариуса и мъжа ми вика - хайде сега го закарай до нас. Аз - не  мога! Той - друг път внимавай какво си пожелаваш, искаше кола - те ти кола, карай! Rolling Eyes И аз я закарах обаче я изгасих на един светофар и така се притесних, че светофара се смени та минах на следващия.... бе бях толкова панирана за пръв път сама в колата, че едва уцелвах педалите. ooooh! Отгоре на всичко бях с нови обувки на токчета...аз не мога да ходя с тях та камо ли да карам...ще си сложа едни гуменки в колата и с тях ще карам. Такива работи - похвалих се, оплаках се, сега ще чета книжката с упътване на колата, че освен мигачите и фаровете друго не знам за какво е. Simple Smile
Поздрави и да знаете - можем и ще шофираме, е, бавничко но пък внимателно.  bouquet

# 272
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен Simple Smile
След 8 пъти ходене на теория,днес си взех вътрешния изпит.Изпитът пред ДАИ ми го назначиха на 26.04.Имам четири часа кормуване,но ми е мъка голяма Crazy
Пожелавам на себе си и всичко останали много късмет и успех!
На дамите с книжки и нови автомобили да си го шофирит със здраве Grinning
За автомобил не смея да помисля на този етап Blush

# 273
 Здравейте!В сряда ми е вътрешния по кормуване.Последните часове съм по-добре ,пак правя грешки,но определено се чувствам по уверена.Утре след кормуването ще отскоча до БЧК  да се запиша на курс.Дали при записването се плаща?

# 274
  • София
Честито,Flash!
За информация и записване на БЧК курсовете за шофьори: http://www.redcross.bg/firstaid6.html

# 275
Момичета, аз почнах да се отчайвам вече...Имам само 5 часа останали кормуване а въобще не съм уверена. Инструктора взе доста да ме критикува.Вчера направихме пробен изпит - не го издържах.И нещото което ме подразни най-много е че накара една др курсистка тя да ме критикува (понеже тя му е фаворитката и всичко може и знае) ... Twisted Evil
Идваше ми да спра колата насред пътя и повече да не се кача...
Ама съм решила вече да не ми пука,като не стане от 1-вия път,има 2-ри и 3-ти ,нали?... Аз се побърках с тоя курс - всяка вечер кръстовища и светофари сънувам...  Crossing Arms

# 276
Честито на успешно изкаралите изпитите! Честито и за новите возила! Със здраве да си се возите!

Ама съм решила вече да не ми пука,като не стане от 1-вия път,има 2-ри и 3-ти ,нали?... Аз се побърках с тоя курс - всяка вечер кръстовища и светофари сънувам...  Crossing Arms

И аз така, като се возя в градския транспорт, непрекъснато се опитвам да гледам знаците. Сега чакам дата за изпит, след като ме скъсаха за втори път на кормуване. Първия път чаках около 20дни за дата, за втория чаках 50дни, а сега не знам. То бива, бива, ама с тия дати мисля, че не е нормално. Решила съм, ако и сега не се справя, да сменям школата. Само дано не ме викнат лятото за изпит, че то така ще мине 1година от както съм почнала и пак трябва да се явявам на листовки. Абе с тоя курс такъв таралеж си наврях, ама сега вече няма накъде.  ooooh!

# 277
  • Бургас
Записвам се и аз при вас. Имам общо 4 часа взети до сега. Мисля, че бивам. Но голям страх ме гони дали ще се справя. Знам, че ми е рано още да ги мисля тези неща, но ми се искам бързо да се науча. А явно не става така лесно  Rolling Eyes
Пробвах да карам с обувки на ток, но не ми хареса. Явно ще си имам маратонки за кола  Laughing Постоянно трябва да си напрягам стъпалото заради педала и е гадно. Та или ще ставам фен на ниските обувки или маратонки за кола.
Утре сутрин ще карам извън града. За първи път ми е.

# 278
Ей ме на - скъсана.
А вероятността следващия път да бъде същият изпитващ е доста голяма.  #Cussing out
От 11 курсисти скъса 8. 

# 279
Ей ме на - скъсана.
А вероятността следващия път да бъде същият изпитващ е доста голяма.  #Cussing out
От 11 курсисти скъса 8. 
Ох, veni_:), колко добре те разбирам. Всичко това вече съм го преживяла и знам колко ти е криво и тъжно. Нищо, мила, не се отчайвай! Постоянно си повтарям, че няма несбъднати мечти, а само изоставени желания. Така че, ще успеем, колкото и да е трудно. Само да не изоставяме мечтите си. Успех следващия път! А всъщност ти от кой град си? Защото изпитващите са доста и се въртят непрекъснато, така че за следващия път не се знае.

# 280
Здравейте!  veni_:) ,съжалявам,следващия път ще успееш Peace  .Оказа се че вътрешния ми изпит е в сряда, но по-следващата седмица, а изпита пред ДАИ  след Великден. Така изках подаръка за рож. ми ден да е шоф. книжка ,но уви няма.По- важно е да взема такава дори и след това .Днес  имах малко емоции на кормуването ,една ромка си пръсна кашоните на пътя и падна голямо чакане до като ги събере, в това време идва и друга учебна кола и тя чака ,посмяхме се с инструктора .После едно куче ми се изпречи и аз се шашнах исках да бибитна ,но не посмях.Вие използвате ли клаксона,ако се налага,глупав въпрос ама аз непосмях.
Sesana ,успех!
r.i.angelova , и аз постоянно оглежадам кръстовищата и светофарите.Пожелавам ти успех на изпита!

Dareland , не се отчайвай,само кой го казва Embarassedи аз до скора бях така,ама вече взе по-малко да ми пука ,че ни налегнаха други проблеми за които мисля.Да става каквото ще все някога и ние  сме шофьорки!
Без малко да забравя записах час за БЧК за 26 04. евентуално може да се промени датата око съвпадне с изпита .Започва в 10ч и свършва в 17ч Mr. Green,цена 44лв.

# 281
Flash,честито нова количка! Аз взех изпита през януари,а книжка-края на февруари.Веднага скочих на семейната кола,защото за мой късмет дадоха на мъжа ми служебна.Всеки ден ходя да взимам голямото дете от градина с бебто в колата.Та придобих едно такова самочувствие,че ще стане нещо от мен и тъкмо реших да повозя мама да и покажа какъв печен шофьор е станала щерка и  и бам останах и аз на един светофар EmbarassedКаква паника ме обхвана,не мога да опиша. Аз всеки път се гипсирам,когато изгася колата.
Dareland,искам само да ти кажа,че и моя инструктор си имаше фаворитка,която очевидно беше по-добър шофьор от мен,само че същата тази фаворитка беше скъсана първия път пред ДАИ, а аз си взех изпита от раз.Така,че горе главата и не се давай-изпита е преди всичко късмет и както казваше моя инструктор: "постановка,в която трябва да убедим изпитващите,че сме добри актьори". Желая късмет на всички!

# 282
Момичета ,къде се загубихте?Аз имам още 3ч и 1ч бонус от инструктора.Положението е почти същото ,често правя големи  грешки- днес не спрях на пешеходна пътека .Иначе инструктора каза ,че вече долавял нотки на самочуствие при мен  LaughingХайде ,пишете!  
 Flash*,честита ти кола!

# 283
  • София
Честито на миналите изпита пред КАТ и стискам палци на останалите!  bouquet
Аз от днес съм собственик на едно ситроенче С3-ка. Излязохме от нотариуса и мъжа ми вика - хайде сега го закарай до нас. Аз - не  мога! Той - друг път внимавай какво си пожелаваш, искаше кола - те ти кола, карай! Rolling Eyes И аз я закарах обаче я изгасих на един светофар и така се притесних, че светофара се смени та минах на следващия.... бе бях толкова панирана за пръв път сама в колата, че едва уцелвах педалите. ooooh! Отгоре на всичко бях с нови обувки на токчета...аз не мога да ходя с тях та камо ли да карам...ще си сложа едни гуменки в колата и с тях ще карам. Такива работи - похвалих се, оплаках се, сега ще чета книжката с упътване на колата, че освен мигачите и фаровете друго не знам за какво е. Simple Smile
Поздрави и да знаете - можем и ще шофираме, е, бавничко но пък внимателно.  bouquet

Laughing  искрено ме разсмя..и аз съм в почти същата ситуация,отидох на рожден ден с 10см.токчета,нестига че едва карах ами и едва вървях JoyМоят мъж заключи-жените сте смотани #Cussing out не сте за кола Tired...Та по същество,карам рядко в София,повечето в провинцията като си ходим и все отнасям критики Tired

# 284
Утре съм на 21-ви час по кормуване,а в главата ми е пълна каша  Embarassed .Направо ми идва да се откажа.Не знам кога да натисна първо съединители и после спирачката и обратно.Изпитвам ужас от натоварените кръстовища.Просто нямам думи. Cry

Общи условия

Активация на акаунт