Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 348
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
veni_:) , стискам палци от сега и дано го вземеш .Аз съм в сряда на изпит и за мен да стискате.Взех си 2часа допълнително дано да има за какво, че не ми се мисли ако ме скъсат.veni_:) ти взема ли 4 доп .часа след късането?

# 301
Мерси момичета!
Ди75 ще стискам и аз палци в сряда.
Да взех 4 допълнителни часа - мина цял месец от първия изпит, въпреки че инструктора твърдеше, че нямам нужда и сама да реша ще вземам ли и колко.

# 302
Стискам ви палци, момичета  Praynig!
Само да ви кажа, че четирите допълнителни часа след късане са задължителни!

# 303
Успяяяяяяяяяяяях newsm44

# 304
 Честито ,много се радвам!Мен вече ме тресе, да видим утре какви ще ги свърша.
veni_:) ,разкажи как протече изпита.

# 305
Честито на Вени и успех на всички, на които им предстои изпит.Аз взех вътрешен листовки,а вчера ми беше 8мия час кормуване и положението все още е #Crazy.Може би защото не карам всеки ден, а през ден, дори два,първите 10 минути от часа съм много панирана,а после се отпускам и карам по добре,но в тесните улички с тези паркирани от двете страни коли, при разминаване,ако не е инструкторката до мен, не ми се мисли.

# 306
      БРАВО!!! Знаех си ,че ще се справиш.Как протече изпита?Моя изпит е в понеделник.Доста се притеснявам,макар че като чели съм по уверена.Имам 5часа да покарам дано са ми достатъчни.

# 307
veni_:), ЧЕСТИТО! Много се радвам за теб! И аз чакам за подробности около изпита.
Ди75 , успех утре на изпита!
 И аз с ъм утре. За трети път ще ми бъде. Хич не съм изпълнена с оптимизъм. А вчера взех допълнителен час и днеска пак ще ходя да покарам. Ако и сега не се справя, работата отива на отказване.
Понякога си мисля, че не може аз да съм най-смотана и че неуспеха ми се дължи на безкрайното протакане на тоя курс. Разбира се не по моя вина. Започнах септември миналата година и завърших задължителните часове към края на декември. И от тогава все си чакам за дата. Сега дочаках 3-та дата, ама ако караме така годината ще мине. А и вече не мога да го  мисля тоя курс, та така започнаха да ми се прокрадват мисли за приключване, независимо от резултата утре.

# 308
  • Варна
veni_:) браво и честито!  bouquet

Ди75, r.i.angelova късмет утре, ще стискаме палци! fingerscrossed

# 309
  • Варна
Я кажете на вътрешния по кормуване късат ли някого изобщо? Или практиката е да ги пускат?

# 310
  • Варна
Чела съм, че късат.
Аз не съм се явявала на вътрешен кормуване. От темите тук научих, че има, питах инструктора и той ми каза, че щом ме пуска пред ДАИ значи всичко съм взела. Rolling Eyes

# 311
Ди75, r.i.angelova стискам ви палци.И ще чакам утре са се похвалите с успешно положен изпит.Късмет!!!

# 312
veni_: честито newsm51! Леко и безаварийно шофиране от тук нататък!
Ди75, r.i.angelova,най-искрено ви пожелавам късмет утре! Дано имате повод за почерпка!

# 313
Благодаря за пожеланията, а на  r.i.angelova и Ди75 кураж и стискам палци
А за изпита: да кажа, че съм в доста по - малък град от София или Варна. Познах, че ще ми се падне същия изпитващ и доста се чудих дали въобще да се явявам. Първо трябваше да проверя "нивото на онази течност, която служи за онова нещо което ми помага да завивам", т.е. трябваше да проверя нивото на хидравличното масло. Въртя ме много по тесни улички, безброй стопове, много леви завои. Поне кръговите ми се разминаха. Голям късмет - не минах през нито едно. Направих и грешка - обратен завой на място където не можеше, а и трябваше маневра назад, защото беше тясно, но не се ошашках и въпреки грешката продължих. Паркирах и това беше. Много дъжд валя тук и за светлините също ми направи забележка. Оценката Ви е положителна обаче чух доста по - късно, не ми каза веднага, а след като скъса колежката, върнахме се в школата и след една дълга лекция. Направо бях решила, че ми е отрязал главата. Още не мога да повярвам.
На всички, които им предстои изпит още веднъж успех!

# 314
  • София
Успех на всички кормуващи дами !
Утре ще ходя на БЧК и след това към заветната цел:КНИЖКА! Grinning
Стискам Ви палци! Hug

Общи условия

Активация на акаунт