Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 351
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Момичета ,взех го!Много съм щастлива , newsm62 не спирам да се хиля!

# 316
Момичета ,взех го!Много съм щастлива , newsm62 не спирам да се хиля!
Браво!!!Много се радвам.Дано аз да се похваля със същото.

# 317
Честито, Ди75 !!!  Hug Браво!
А пък аз съм скъсана за трети път и това беше. Слагам точка на това приключение. Скъсаха ме, защото се престроих и отнех предимството на един джип, който уж ми се видя далече, ама караше много бързо и за секунди дойде при мен. Това е, аз приключвам и пожелавам успех на всички останали, които карат курса и безаварийно шофиране на успешно изкаралите!

# 318
r.i.angelova,съжалявам!
dan4ela1708 ,успех дано скоро да се похвалиш!
Момичета от Варна , снимки в КАТ ли ще ми направят- скоро не съм сменяла лич. карта.Какви са таксите за различните поръчки?Прегледа на очите лич. лекарка ли  ще ми го прави?

# 319
r.i.angelova,Вярвам ,че следващия път ще се справиш.Не трябва да се отчайваш и да зарежеш всичко след толкова изгубено време. Не се предавай!!!

# 320
r.i.angelova,Вярвам ,че следващия път ще се справиш.Не трябва да се отчайваш и да зарежеш всичко след толкова изгубено време. Не се предавай!!!

Peace Толкова път си изминала сега точно накрая ще се отказваш. Колежката, с която карах вчера я скъсаха за 4 път и пак ще се яви.

Ди75 Бравос!!!! Лека и безаварийна!

# 321
  • София
Здравейте Simple Smile
Може ли да задам един въпрос, надявам се някой да може да ми отговори.

карах шофьорски курсове преди повече от година (може би към две да отива), скъсаха ме на изпита по кормуване. Въпроса ми е след като е минало толкова време какво трябва да направя за да се явя на изпит пак? Трябва ли да карам изцяло курсовете или трябва само някакви допълнителни часове? Не съм си взела никакъв документ нито от курсовете нито от изпитите. Предполагам, че се пази някаква база данни кой се е явявал на изпити.. или ако се обадя там където карах курсовете ще пазят информацията... Просто не съм наясно какво трябва и затова от известно време все отлагам да се оправя с взимането на книжка.
Мерси предварително Simple Smile

# 322
Утре съм на изпит по кормуване!!! Дано се справя.

# 323
Успех,ще стискам палци!

# 324
  dan4ela1708 ,успех!
Моля който скоро е подготвял документи, нека каже за медицинското ,при личната ли да ходя, колко струва ?

# 325
dan4ela1708 Успех и от мен!!!

# 326

Наистина изпита си е по листовките на ТРУД!

Странно: Вчера почти на всяка врата на  Витиня 1 пишеше, че изпита струва 10 лв. + такса за превод.

Инструктора ни събра по 50 лв. , без бележка или някаква разписка !?!!?!?
За какво ли събира останалите пари?
 newsm78

# 327
  • София
Здравейте Simple Smile
Може ли да задам един въпрос, надявам се някой да може да ми отговори.

карах шофьорски курсове преди повече от година (може би към две да отива), скъсаха ме на изпита по кормуване. Въпроса ми е след като е минало толкова време какво трябва да направя за да се явя на изпит пак? Трябва ли да карам изцяло курсовете или трябва само някакви допълнителни часове? Не съм си взела никакъв документ нито от курсовете нито от изпитите. Предполагам, че се пази някаква база данни кой се е явявал на изпити.. или ако се обадя там където карах курсовете ще пазят информацията... Просто не съм наясно какво трябва и затова от известно време все отлагам да се оправя с взимането на книжка.
Мерси предварително Simple Smile
Следва на ново да си запишеш курсовете и да ги почнеш от А Б. Издържания изпит по теория важи 1 година. Дори и да се обадиш и да си вземеш документ той няма да ти свърши работа.
Успех на тези които са на изпити.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 16:20 от nonich

# 328
  • София
nonich мерси за отговора.
Аз знам че листовките важат една година.. мислих си, че отделно от това карания курс може да ми се зачита и да трябва да изкарам само допълнителни часове и после изпитите, но явно няма да стане...

# 329
Скъсаха ме...На ляв завой си карам в моята лента а отдясно на мен имаше от тези нарисуваните острови, един джип сече завоя и щеше да се забие в мен...Защо не съм го видяла и не съм била минала по-вдясно??!! Това се случи накрая след половин час каране, при това изпитващият каза перфектно, ама това последното...Веднага след изпита ревях и бях на мнение, че втори път няма да има, надявам се да си променя решението. Това ми уби всичко изведнъж...

Общи условия

Активация на акаунт