Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 353
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Да се похваля взех си изпита на листовки.r.i.angelova,пожелавм ти успех следващия път.На мен много ми куца на моменти кормуването,направо  се отчайвам.Дано ми стигнат часовете.

# 256
Здравейте отново.
Днес карах добре.Инструкторът каза, че нещата се поизбистрят. Sunglasses
Имам още 9 часа и айде ...
Обаче имах мн кофти случка - спирам аз на един Стоп - естествено спирам на една  линия със знака и отзад едно лъскаво Ауди.И тоя селянин като бибитка и псува от вътре.Инструктора слезе от колата да го пита кво иска.Обаче ония само си псува от вътре и не се показва...И ние си тръгнахме спокойно.И ония с Аудито ме изпревари на завоя,свири ми и ми показва среден пръст...  Confused Баси и простаците има... Питах инструктора дали нещо бъркам някъде ,но той каза че не .Просто тоя се изнервял че спирам на Стопа...

# 257
Днес ми беше 19час ,карах ужасно.Голяма съм паника не мога да се отпусна .На светофарите каза ,че вече съм долу-горе добре ,но в малките улички  Mr. Green.Като спра и забравям да мина на 1 предавка ей такива ,да не пиша подробно, че много ще се смеете EmbarassedДано да свикна до края Praynig

# 258
  • на морския бряг
Привет,най-накрая и аз се записвам при успешно дипломиралите се шофьорки.Кормуването ми бе вчера,но за мен това бе 3то явяване.Предходните пъти-греда.Проблемът ми бе,че прекалено се притеснявах и почти се вцепенявах.Абе един вид се сковаваш и не си ти,сигурно е смешно,но това е истината.Интересното бе,че и 3ти пъти изпитващият бе един и същи.
А вчера може би не се сковах напълно защото детенце е болно и през цялото време докато чаках мислите ми бяха насочени към него.Та така,успех на всички и никакви притеснения! Peace

Благодарности на Шали!

# 259
bebelinka,честито,леко и безаварийно шофиране.За днешното ми каране нищо няма да пиша, само ще кажа, че все повече се отчайвам.

# 260
Ди,недей така,повече кураж и самочувствие,ще се справиш,ако трябва ще вземеш допълнителни часове.На мен днес ми бе първи ден кормуване и съм направо  #CrazyНикога не съм карала досега и ми се видя доста трудно, на моменти и аз се отчайвах,защото двамата курсисти преди мен се справяха доста добре,явно имаха малко опит, аз аз...ужас, но си давам сама на себе си кураж и така.

# 261
Днес ми беше 19час ,карах ужасно.Голяма съм паника не мога да се отпусна .На светофарите каза ,че вече съм долу-горе добре ,но в малките улички  Mr. Green.Като спра и забравям да мина на 1 предавка ей такива ,да не пиша подробно, че много ще се смеете EmbarassedДано да свикна до края Praynig

Ди, към коя икола караш курса? Доволна ли си?

# 262
AP ,курсовете карам към Автостарт.Ако искаш на лични ще пиша подробно.

# 263
Момичета, остават ми само 8 часа а пък правя ужасни грешки.
Вчера карам зад едни автобус, инструктора ми вика - Внимавай къде се престрояваш (че имаше 3 ленти в една посока) и аз от гледане на лентите не видях че светофара е ЧЕРВЕН...
 Embarassed Confused

Много ме е срам от себе си и от инструктора...  Embarassed Embarassed И след тая случка просто ми се провали целия час, щото бях супер разсеяна и ядосана на себе си... каква съм шматка шматева...

Ако на курмуването съм така ошашкана, как ли ще съм на изпита незнам... Почвам да се отчайвам вече..

# 264

Hug Бравос, много хубава изненада...не очаквах така бързо да се явяваш пак. Безаварийно шофиране  bouquet

# 265
Момичета ,здравейте.Отават ми още 7часа а аз продължавам са се чувсвам неподготвена.Този моя инструктор нон -стоп говори по телефона и като направя грешка само мънка без обяснява,много взе да ме ядосва.Говори по тел. и ми задава команди на моменти не мога да разбера на мен ли говори .Бавно съм правила всичко ,друг път вика че съм бързала,направо съм бясна.Нищо не говори за изпитите а аз не смея да питам,кога ще е вътрешния като свършат часовете или преди това.Вече ходя бвз никакво желание.

# 266
Честито на bebelinka!!!
Дано ме прихване и мен Simple Smile
Утре последен час и в сряда на изпит.

# 267
  • София
Здравейте, да се похваля и аз-издържах кормуването  Grinning
Голям зор,голямо чудо!
Много е важно на изпита да не показвате паника-основна моя грешка.Правете са на уверени,ако не сте!Гледайте на всеки 1-2 минути в огледалата.
Стискам Ви силно палци и вярвам,че всички ще успеете! Hug

# 268
Честито!Карай си с удоволствие и увереност.

# 269
И аз искам да се похваля, че вчера се явих на изпит по теория и си  го взех от първия път.До тук добре, но самото кормуване ми е много трудно.Вече сам минала половината от обучението,а правя много глупави грешки. Cry

Общи условия

Активация на акаунт