Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 357
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  dan4ela1708 ,успех!
Моля който скоро е подготвял документи, нека каже за медицинското ,при личната ли да ходя, колко струва ?

Сигурно вече си се оправила ама да кажа - не се ходи при личната.Отиваш в някоя поликлиника с бланка медицинско за шоф.курс и те пращат само на очен и си готова.Плащаш май 8 лв.

# 331
Dareland ,благодаря,но аз вече подадох документи и чакам да си взема книжката.
Голямо чакане имам чувството ,че като се кача в колата и няма да мога да карам,странно но факт. Ако четат вече  шофиращите ,да споделят как е било при тях.

# 332
  • Варна
 :)Taka беше и при мен, спокойно! Карам от месец и половина и то сутрин до работа и обратно... събота и неделя ако ходим някъде си се возя с мъжа ми. Но вече не ми се свива стомаха сядайки на шофьорското масто. Отначало си е ужас, аз поне треперех като идиот. Rolling Eyes

# 333
  dan4ela1708 ,успех!
Моля който скоро е подготвял документи, нека каже за медицинското ,при личната ли да ходя, колко струва ?

Сигурно вече си се оправила ама да кажа - не се ходи при личната.Отиваш в някоя поликлиника с бланка медицинско за шоф.курс и те пращат само на очен и си готова.Плащаш май 8 лв.

днес има някакви промени за медицинските в Държавен вестник, но не съм ги чела

Dareland ,благодаря,но аз вече подадох документи и чакам да си взема книжката.
Голямо чакане имам чувството ,че като се кача в колата и няма да мога да карам,странно но факт. Ако четат вече  шофиращите ,да споделят как е било при тях.

е, то в началото е нормално - още не знаеш коя ръка къде да сложиш, кой педал да натиснеш ...
на няколко пъти карах с вдигната ръчна

# 334
Момичета благодаря!Другата седмица като я взема ще му мисля.
 Мъжо ми обеща да си сменим колата.Искам да  си вземем тойота ярис, но  във всички автосалони които обиколихме  нямаше.В чуденка съм къде да търсим .А пък такива цени се обявили които ми се струват нереални.Хубаво беше вече да сме взели кола и да започна с нея Аз и нашата съм я карала ама ми идва големичка, иначе си ни е хубавичка ама аз като съм си наумила че няма да мога да я карам  Laughing.Лек ден ,пишете, много замря темичката.

# 335
Днес си взех книжката и даже покарах.Не съм очарована от себе си ,но така ще е в началото.

# 336
Да се оплача-скъсаха ме.А сега наближава новата дата и съм още по притеснена.

# 337
  • Варна
Спокойно мила. Концентрирай се и ... ще ти стискаме палци.
Ох, сега се чудя защо се бях панирала така на изпита и чак ми се ще да се явя пак. При същата изпитваща и инструктора да ме видят колко съм спокойна и добра на пътя. Laughing
Ще успееш!  bouquet

# 338
И аз искам да се оплача, че ме скъсаха на първо явяване онзи ден, нищо, че досега не съм писала в тази тема. Много бързо приключи всичко, още на 10-15 минута, заради "отнето предимство при ляв завой". Яд ме е много на себе си, защото знаех как трябва да се постъпи, но се поколебах за секунда и реших, че мога да мина и не се налага да бавя колите зад мен... Embarassed Стори ми се, че шофьорите в насрещното нямаха намерение да продължат, а ме изчакваха и така...

# 339
Момичета, имам книжка от много години , но нямам стаж. От Пловдив съм, препоръчайте ми инструктор за няколко опреснителни часа. Предпочитам на лични. Мерси предварително!   bouquet

# 340
Яд ме е много на себе си, защото знаех как трябва да се постъпи, но се поколебах за секунда и реших, че мога да мина и не се налага да бавя колите зад мен... Embarassed Стори ми се, че шофьорите в насрещното нямаха намерение да продължат, а ме изчакваха и така...

Колите зад теб не те интересуват - караш си както ти харесва!
Особено на изпит! Чакаш всички коли и тогава правиш левия завой, спираш още на жълто, тръгваш на зелено.
Другия път ще се справиш!  Peace

# 341

Колите зад теб не те интересуват - караш си както ти харесва!
Особено на изпит! Чакаш всички коли и тогава правиш левия завой, спираш още на жълто, тръгваш на зелено.
Другия път ще се справиш!  Peace
[/quote]

Ще се вслушам в съвета! Благодаря! bouquet

# 342
Привет дами.От днес и аз тук  Grinning и успех на всички

# 343
Аз на 13-ти съм на изпит... Малко се притеснявам от тая дата... Simple Smile
Пък и не се чувствам мн уверена ама вече 4 месеца карам....крайно време е да приключа с курса! Simple Smile

# 344
Успех, Dareland.
Днес ми беше сефтето на кормуване,инструктора каза,че е добре но рязко натискам спирачката  Sad надявам се утре да е по добре (а как ми треперят краката,не е истина  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт