Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 316
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
ей, мацки, страхотни сте! толкова подкрепящо ми действате.., не е истина  Party Hug

не знам, ясно ми е, че ако преодолея себе си и се държа/чувствам като тапир за критичните 25-30 мин шансовете ми скачат геометрично! ама не би, или поне досега не ми се е получавало. мобилизирам се, де, но цялото треперене, суетене, подтуптупване на заешкото ми сърчице и пр. прелести скапват работата. като си помисли човек, че съм раждала, омг, и колко несравними са нещата, отделно колко изпити съм преминала успешно други, но ей го на. който умее да си вреди, просто си го може и толкоз.:Д

гуш на всички!

# 466
  • Варна
Dareland, честито! Ти от Варна ли си? Ако да - кажи кой те изпитва и откъде минахте?  Praynig

# 467
Dareland, честито! Ти от Варна ли си? Ако да - кажи кой те изпитва и откъде минахте?  Praynig

Саня, много бих искала да съм от Варна ама не съм. Laughing От Стара Загора съм.Ако имам съгражданки мога да кажа...

# 468
  • Варна
Нищо де, ти разкажи, на някой друг може да помогне.  Grinning

# 469
мацкии, взех го! не без вашата помощ и подкрепа и мъъничко късмет! изпитващият беше по-пич от предния май, или пък не му се занимаваше много-много в тая леш и пек, та и мен, и момчето преди мен не ни кара нито да паркираме, нито да правим обратен, потегляме под наклон и пр. така като си давам сметка, това, за което реално следеше, беше подбор на пътя, даване на предимство, избор на лента за съответната посока достатъчно навреме и най-основно владеене на автомобила. зарекох си се този път да го давам лежерно (белким и мине по-бъро изпитното време, лол;), та само на 2 пъти боцвах 3-та, даже даяджията ме прикани на няколко пъти да мина на по-горна предавка, примерно в люлинския тунел. следвах си знаците, нацелила бях някаква червена вълна, та успях да се поуспокоя (защото иначе цялата треперех, ама буквално цялата, кошмарна гледка). изнервих го човека в началото, та реших, че ей сега ще спрем и ще си кажем чао, но продължихме. Simple Smile едно мило деде реши, че ще пресича импровизирано, и аз намалих и понечих да спра, давайки му знак с ръка, но изпитващият се развика, че не трябвало (зад мен нямаше никой, когото да изненадам, така че си го позволих, все пак дедето беше стъпил на платното, но нейсе.. 50 м след това има светофар, от тези, с 2 мигащи жълти светлини на пеш. пътека, и кръстовище, съответно, при което при команда 'надясно на светофара' си давам аз мигач и се изнасям, а той ' казах на светофара!!' (а още толкова по-надолу има нормален трисекционен на Сливница). не знам защо реших да се защитавам, ама че идиот, и викам 'помислих, че имате предвид този светофар' ))) и така. бая си го изнервих без да искам. малко по-късно имаше ситуация с трудно разминаване в тясна квартална уличка, където двама бяха застанали на чорчик, единият излизайки от паркинг, и аз реших да спра, за да ги изчакам, нищо, че те трябваше да ме пуснат мен, защото тяхната лента е свръхзаета. стори ми се твърде невъзможно тясно, та зачаках, и естествено го ядосах за трети път човечеца.. ае, бях сигурна, че когато каза да спра и да изляза за малко, оценката ще бъде 'следващият път', но - 'взехте го изпита, но с много уловности. важното е, че нямахте груби грешки. само не карайте сама в началото, в никакъв случай!', на което аз чинно доложих, както някой беше писал тук, че ще се качвам само със съпруга ми )) и така..

юииии, щастлива съм! пляс с опашка! Simple Smile Simple Smile  охх, момичета, пожелавам готини изпитващи и леки маршрути, непукизъм, увереност и късмет поне колкото моя от днес на всички, на които предстои!! и да въздъхнете след това мощно като мене:) вървях си после четвърт час до вкъщи нахилена като ощастливена тийнейджърка..  Joy

много хаотично стана разказчето, но бързах да ви кажа какви сте кадемчета невероятни! стис палчета на всички!   bouquet

# 470
Careener, честито!
Изчетох те и се върнувах с тебе през цялото време! GrinningМене още ме държи емоцията от изпита.Моят изпит също завърши с репликата - "Обещайте,че сега няма да карате сама!" Laughing

Аз случих на готин изпитващ,пък и мн бързаше човека за някаква среща и трябваше да минем 6 човека за 3 часа.Всички курсисти взехме книжка тогава. Sunglasses

Сега като се връщам и си откривам разни грешки,но важното е че го взех и няма връщане назад! Joy
На моя изпит имаше всички задължителни елементи по правилник - леви завои,кръгово,объщане посоката на движение,тръгване по нанагорнище,успоредно паркиране,3 -та и 4-та скорост...

# 471
  • Варна
careener браво и честито!  bouquet

# 472
  • София
careener браво и честито!  bouquet

И от мен така и добавям безаварийно шофиране!

# 473
  • Варна
Браво, careener, честито! Ето, че можелооо.  Grinning Аз още не знам датата за моя изпит.

# 474
Dareland,careener,честито момичета  Hug леко и безаварийно
сега ще видите колко по спокойно ще си карате

# 475
Dareland, careener  , ЧЕСТИТО! Безаварийно шофиране и само хубави емоции ви пожелавам!

# 476
момичетаааа, благодаря ви!   bouquet стократно да ви се връщат добрите пожелания!!! и никога сериозни засечки зад волана.  Praynig Hug

duh4ence, тъкмо на това се надявам, мац, да започне спокойното каране най-сетне:)

# 477
  • София
Ще ви се похваля моето момче от вчера официално е правоспособен шофьор.

Сега пък ще иска и кола да му купуваме.....

# 478
di74,честит ти шофьор...леко и безаварийно каране му желая
и му пожелавам от все сърце скоро сам да си купи кола  Grinning

# 479
  • София
di74,честит ти шофьор...леко и безаварийно каране му желая
и му пожелавам от все сърце скоро сам да си купи кола  Grinning

А дано , ама има да учи още една година та няма как сам да си искара пари за кола.

Общи условия

Активация на акаунт