Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 308
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
А колко е продължителността на БЧК курса за София?

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 20:50 от Капи

# 481
  • София
А колко е продължителността на БЧК курса за София?

6 астрономични часа.Струва 45лв.

# 482
Вие как се записахте на БЧК-то, защото в една от темите прочетох, че може и по телефона, но не отговаряли...

# 483
  • София
Не аз а синът ми кара курсовете та идея си нямам как се е записал , сигурно инструкура му е казал.Не знам аз съм " компетентна " само по паричните въпроси  Joy та да питам към днешна дата колко точно струва кнежката заедно с таксите .Така де нали трябва в понеделник да му дам да върви да си подава документи и да плаща .Тряяа да съм информирана.

# 484
di74 , 25.00лв. но му дай малко повече парички,че различните банки различни такси вземат
да си плати преди да отиде да си подава документите,че да не се разкарва....всичко да си преснима и да си вземе оригинала на дипломата
Цитат
Не знам аз съм " компетентна " само по паричните въпроси
Е, di74 ,значи и кола ще е от теб  hahaha

# 485
  • София
di74 , 25.00лв. но му дай малко повече парички,че различните банки различни такси вземат
да си плати преди да отиде да си подава документите,че да не се разкарва....всичко да си преснима и да си вземе оригинала на дипломата
Цитат
Не знам аз съм " компетентна " само по паричните въпроси
Е, di74 ,значи и кола ще е от теб  hahaha

Ох , духче за сегане мога да сколасам ама се надявам за абитуренския бал да събера .Искам да го изненадам.За сега съм скътала 430лв. та доста имам още да посъбирам.

# 486
Момичета, днес си подадох документите за шоф.книжка - точно 30 лв .
25лв е книжката + 3,50 лв банкова такса за внасяне
1 лв е контролния талон + 0,50 лв банк такса за внасяне

# 487
di74,ще почака малко,и без друго трябва да учи а не да си бръмка с колата  Wink

# 488
# 489
# 490
Кали, ти вероятно вече си се ориентирала, но записването за Сф поне става и по телефона, 8431047; изпяваш си имената и ЕГН'то и си готова. после плащаш четвърт час преди курса. а самото весело продължи 6 ч., в т.ч. три кратки почивки.

emely,  Crazy Simple Smile велики са просто

# 491
Разбраха се по женски Joy Joy hahaha 

http://vbox7.com/play:a9cc5ee2ef

# 492
Ами да, трябва да се запиша тези дни, защото началото на септември трябва да ми е последния изпит (ако не ме скъсат Praynig). А мястото на провеждане на курса на едно място ли е за София и Софийска област?

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 10:16 от Капи

# 493
Момичета,
имам огромна молба.
Ако някой има листовките на "Труд" и е от София, а и е склонен да ми ги даде да ги преснимам примерно, нека да ми пише на ЛС.
Моля.

# 494
Привет на всички отново!

И втория път не се получи, не знам, много се шашкам, май шофьорка няма да ставам. Този път Каракашев, напълно правилно човека си ме скъса, допуснах груба грешка, и да се убеждавам, че е от напрежение, истината е, че още не съм научена да шофирам като хората и нямам право да бъда на пътя като водач на МПС. За мен авантюрата приключи, поне година ще отложа. Имам следното питане, някой има ли информация за курсовете в Обединеното кралство - най-общо, ще съм благодарна ако я сподели с мен.

Благодаря на всички, които ми даваха кураж и стискам палци на всички, на които тепърва им предстои пътя да извървят този никак не лек път!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт