Търся една песен

• 124 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ти много, Ditto  Heart Eyes Ако някой знае другите 2 моля пишете. Praynig

# 661
Здравейте.
Търся една песен от 3 години. Пеят мъж и жена. Мъжът на английски, има фраза: Are u be mine tonight, жената мисля, че пее на индийски, но не съм сигурна.
 Hug

# 662
Приятели, търся едно денс парче, от типа house vocal. Пее жена. С много малко от лирикса мога да помогна:

Remember, everything gonna...........
She cryies.  Rolling Eyes

Мисля че е тази Wink

http://www.youtube.com/watch?v=0ZNI_nzhzPY

bouquet Благодаря!

# 663
  • При елфите ...
Моля, трябват ми весели песнички за музикален фон на испански, португалски, полски и турски език, може да са детски, популярни или народни, MP3!  bouquet Аз не успявам да открия такива.  newsm78

# 664
Моля, трябват ми весели песнички за музикален фон на испански, португалски, полски и турски език, може да са детски, популярни или народни, MP3!  bouquet Аз не успявам да открия такива.  newsm78

vij tezi, ako ti haresat..: Marquess - Vayamos Companeros, Kaoma - The Lambada, Los del Rio - Macarena, Las Ketchup - The Ketchup Song, Tarkan - Dudu, Ana Maria Alves - Maria Lisboa

# 665
  • При елфите ...

vij tezi, ako ti haresat..: Marquess - Vayamos Companeros, Kaoma - The Lambada, Los del Rio - Macarena, Las Ketchup - The Ketchup Song, Tarkan - Dudu, Ana Maria Alves - Maria Lisboa

Благодаря ти, мила!   bouquet

# 666
Здравейте,
И аз да се присъединя към търсещите.
Прилича ми по-скоро на румънски летен хит,изпълнява се от мъж.
В припева се пее нещо от рода - it`s a miracle..../следващата дума със сигурност се римуваше,но не мога да се сетя коя е /.

# 667
Здравейте,
И аз да се присъединя към търсещите.
Прилича ми по-скоро на румънски летен хит,изпълнява се от мъж.
В припева се пее нещо от рода - it`s a miracle..../следващата дума със сигурност се римуваше,но не мога да се сетя коя е /.

И аз наскоро търсих една песен в която си мислех че се пее mirror, а то било million ooooh!
Просто се сетих като те прочетох Grinning

Успех в търсенето  Hug

# 668
 newsm78 newsm78търся една песен от доста време , но  не я намирам за съжаление.До колкото си спомням я пееше мъж и помня само част от текста ,а  то беше нещо подобно :  "they .. a time.. the looking for..dont you know in a love you say...go oh oh ooh''.На мястото на многоточието имаше и още думи които бяха част от текста , но за съжаление не  мога да се сетя в момента.Ще ви бъда много благодарна , ако ми помогнете да я открия тази песен Simple Smile Simple Smile

# 669
Навремето имаше едно много готино парче,което вчера ми влезе в главата и си го пях цял ден,обаче не мога да се сетя кой го пееше и как се казваше ooooh! Така че помагайте моля Praynig
Пее се:    give me more of your love,give more of your day? (тук не дъм сигурна дали е ден), please stay ...
  Пее мъж с нежен глас.
Благодаря предварително   bouquet

# 670
  • Германия
Навремето имаше едно много готино парче,което вчера ми влезе в главата и си го пях цял ден,обаче не мога да се сетя кой го пееше и как се казваше ooooh! Така че помагайте моля Praynig
Пее се:    give me more of your love,give more of your day? (тук не дъм сигурна дали е ден), please stay ...
  Пее мъж с нежен глас.
Благодаря предварително   bouquet
Тази?

# 671
Пее се:    give me more of your love,give more of your day? (тук не дъм сигурна дали е ден), please stay ...
  Пее мъж с нежен глас.
Благодаря предварително   bouquet
Тази?

Олелеее мнооого ти благодаря, тази е, да!
Зарадва ме изключително много  Hug  bouquet

# 672
Здравейте, момичета. И аз търся една песен,всъщност по-скоро изпълнение на позната песен, но нищичко не помня почти..мога да кажа само, че се пее от четирима или повече изпълнители, единият от които поне е много известен оперен певец, мисля Павароти или Бочели, всички останали също са известни, както и песента. Ще се радвам ако някой може да помогне.  Hug

# 673
  • София
здравейте,

търся една песен:

1) пее я жена с много нежен глас;
2) има кънтри звучене на моменти;
3) пускат я по радио 1
4) припевът е:

I'm in love with a married man, (тук може да е и: I'm in love with Merriem), не го чувам добре  Embarassed
i'm in love with the rise......

Дано някой се сети  Hug

# 674
Въпреки че в частта за жената и текста не отговаря на описаното от теб, аз съм 99 % сигурна, че е тази http://www.youtube.com/watch?v=vBjrbVoBF9c  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт