Отговори
# 480
alexa-smile , аз имах така пожълтели едни камизолки - първо ги изварих със сода / пак си жълтееха/, после ги изпрах на 70 градуса с Тео бебе и като ги държах цял ден на слънце съвсем се белнаха.
Аз съм качила само 8-9кг, което не е много, но почнах от 68,  а преди първата бременност бях 57. Та ще ще имам доста да свалям  Blush

# 481
Охх захванали сте темата за похапването.На мен ми е малко болно място това  Confused
Злояда съм и се надявах с бременността това да се оправи, ама май не стана  Sad Никога не съм се хранила особено здравословно,защото съм върл фен на всякакви сладкиши  Crazy Благодарна съм,че сега в големите месеци сезона е такъв, че има разнообразие на плодове и зеленчуци.Те са ми основното ядене,тъй като месо и риба не кусвам.Но пък и сладките не отказах  Embarassed гузно ми е, но не успях а опитах.
Моля се с бебко всичко да е наред и аз мисля,че то си взима от това от което има нужда независимо дали ще качим 10 или 40кг.
Моята майка с мен е качила 6кг. е верно аз съм родена 2100кг.Но имам позната, която качи 40кг. а бебката и беше 2500кг-така,че нашите килца избщо не са критерий за големи бебоци.

# 482
Joy е ,това е вече множко. Трябва някъде по средата, хем да си ядеш от всичко, хем достатъчно, но все пак не толкова, че да станеш   261uu

Точно!  Peace  Мани, мани ако я беше видяла колко храна поглъщаше щеше лошо да ти стане.  ooooh!

Danielkka, недей така, че сама ще си докараш някоя беля. Имаш още време. А и може това течение въобще да не е било тапата.  Hug Симптомите няма как да ги сбъркаш.  Hug

# 483
  • София
Tommelise ,мисля да послдвам съветите ти относно козметиката А-дерма или Авен педиатрил ,но коя серия всъщност е по-добра?

И аз много се дразня като микажат да си взема от нещо ,че дажев и двойно защото съм се хранела за двама или несмеят да споменат храна пред мен ,че да не ми се дояде #Crazy  #Crazy побъркват ме!А реално от както съм бременна нищо не ми се е дояло непреодолимо ,преди ми се дояждаше повече  Crazy  Crazy  Crazy !Даже почнах да си купувам книжки с рецепти ,едни така хубаво илюстрирани ,че когато се чудя какво да готвя да ги раззглеждам и може нещо да ми се дояде.

# 484
  • Варна
Kalinastamatova, трябва да са в заввършена 35 г.с. и да са поне  2200 кг. но пък не само килограмите са важни трябва да са добре развити и да нямат никакви проблеми,да могат да се хранят без сондата,да се махне апарата който е включен от самото раждане и ги следи дали дишат и т.н.

Благодаря ти много!!! Сигурна съм че ще  се гушкате скоро у дома Hug

# 485
E.L. , благодаря за идеята, но моите дрешки са шарени. Най-вече са някакви гащеризончета. Бодинцата най-малките са шаренки също, но надали ще ги ползвам, защото са с късо ръкавче - той е роден юли месец.
Между другото едното ми момченце е родено през юли, другото през август, а това живот и здраве ще е септември. Simple Smile

vany666, и аз съм голям фен на сладките неща, даже съм се натравяла от шоколад /от лакомия/. А има едни сладки на Федон.. умирам за тях. Не ги бях виждала с години, но сега ги открих в Кауфланд, а той ми е съвсем наблизо и почти всеки ден си купувам, но към 300гр. най-много, защото колкото и да взема, докато не ги изям всичките не мирясвам. Crazy

# 486
Имаме си бебчееееее
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Мама PSM е родила днес момиченце - Любов  
3900 и 52 см.

Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мама.

Пише,че и двете са добре  Wink

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 16:57 от gala.

# 487
ИЕЕЕЕЕЕ !!! ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ПСМ !!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА !!! МАЛКАТА ЛЮБОВ Е СЪС ЗАВИДНИ МЕРКИ! БРАВО!

# 488
Още една принцеска!  newsm44
Честито на PSM   bouquet
Брей, наистина много бързат тия девойки  Shocked

# 489
ИИИИИИИИИИИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Имаме си още една мома!  newsm44 newsm44 newsm44
Честита малка-голяма Любов на ПСМ,много щастие и радости да носи в дома им!Браво мила!  Hug

# 490
Ох вече не знам какво да правя - толкова много и хубави новини,
а аз като прочета за някое новопоявило се бебе, веднага започвам да плача.
Много се вълнувам!
Не знам дали и с вас е така - предполагам . . .  Embarassed

ЧЕСТИТА госпожица на psm!!!
Да е жива, здрава, много весела и обичана!
Гордост на майка си и баща си!!!   bouquet

# 491
  • Варна
 newsm44 newsm51ОХООООО ЦЯЛ ДЕН ЧАКАХМЕ ТАЗИ НОВИНА!!! ЧЕСТИТО МНОГО ДА Е ЗДРАВА МАЛКАТА ЛЮБОВ!!  bouquet

# 492
  • Варна
ЧЕСТИТО МА МАМА PSM! А ЛЮБОВ ДА Е ЗДРАВА И КРОТКА!

bouquet  bouquet  bouquet

# 493
  • София
ПСМ,честито ви бебенце!  Party Heart Eyes
ДА е жива и здрава и много кротка! Grinning Hug  bouquet

# 494
  • София
ЧЕСТИТА МАЛКА СЛАДУРКА НА МАМА PSM!

Общи условия

Активация на акаунт