Отговори
# 495
  • Пловдив
Китикат, Люляк, мама на Део, psm да са Ви честити принцесите!!! Много да слушкат, много да Ви радват и татковците да помагат Simple Smile
На Вас - бързо възстановяване!!!

Аз от сутринта съм с болки в корема Shocked Трябва да изчака бебко още 5-6 дни Laughing Не съм готова с всичко, пък и последната ни почивка съм планирала от утре Laughing Laughing Laughing
от понеделник нататък, ако му е зор - да излиза, до тогава - стискам краката и не давам път Mr. Green

# 496
ЧЕСТИТО НА МАМА ПСМ-ЗАВИДНИ МЕРКИ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ,МАМА И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО  bouquet

# 497
  • в момента Германия
Честити бебчета на мама на Део и psm! Да са живи и здрави и много да радват семействата си! Бързо възстановяване и на двете мами!

# 498
Честито бебе на мама psm! Да е жива и здрава, да расте весела и усмихната, за радост на всички около нея! Нека Любов огрява дома им с щастие!

Димяни радвам се, колко добре наддават твоите принцески! Нека продължават все така, вярвам че всичко с тях е и ще бъде наред!  Hug Hug Hug

# 499
Честито, PSM!

Да ти е жива и здрава малката (голяма  Wink) госпожица!

# 500
Момичета, започвам леко да се притеснявам...много девойки много нещо. За кого ще ги женим???  newsm78 Тези юнаци много срамежливи се оказаха!  Crazy

# 501
Лелеееееее, още една! Жива и здрава и тя е голяма мадама!
Много девойки, много нещо. Май хората ще се окажат прави, като казват,че момчетата се носят до края, даже се преносват, а момиченцата бързат ли бързат да излизат. Олееее, нямам търпение вече, много е готино така да се появяват всеки ден бебета.

# 502
Толкова мило ми става да чета за бебишорите,много се радвам Hug
Да са живи и здрави и бебетата и майките Hug
Дано моето талисманче ви носи късмет Peace

# 503
Иупиииииииииий още една малка бонбонка newsm44 newsm44 newsm44
Честито на мама psm! Да ви е живичка и здравичка малката голяма Любов и много да слуша мама и тати newsm51

Дай Боже RYBI с всички ни да минава нормално всичко Hug Цунки на талисманчето Hug

# 504
Честито на всички мами   bouquet   bouquet   bouquet
Да са им живи и здрави малките кокони! Много здраве, щастие и късмет  Grinning

Димяни, браво на малките сладурки! Само така и занапред!  Hug

А иначе, миналата седмица докторката ми каза, че девойките по принцип са по-нетърпеливи и любопитни все бързат....та на мен ми предрече около 1 септември...да се стягам  #Crazy

# 505
хихихии и аз съм с девойка да видим дали трима доктори с апознали прогнозата имам 4увството 4е няма да дочакам термина честито на ПСМ  ЗА КРАСАВИЦАТА  дано е минало леко и скоро ги изпишат че тя на;ли е със секцио страхотнимерки на малката всъщнотс никакне е малка  newsm51 newsm51

# 506
Момичета, има ли някоя от вас да си е взела ПИК от НОИ и да се е опитвала да си провери болничния. От една седмица се опитвам да вляза да видя дали е занесен и се обработва, обаче изобщо не ми се отваря страницата , остава си празна,а уж е заредена  newsm78 . Дали аз нещо не правя като хората или имат проблем?

# 507
  • София
Лелееее, докато прочета първите страници на новата тема вече няколко бебета са се родили! Толкова се радвам за всички тях!

beb4o, kittykat, Люляк, Мама на Део, psm, да са ви живи и здрави рожбите! Да растат прекрасни дечица за радост на вас и вашите семейства! Бързо възстановяване ви желая!

# 508
gala., аз си проверявам болничните така. Даже, ако вярвам на сайта им би трябвало тия дни да ми платят една част от болничните (от едната фирма), идея си нямам къде са другите болнични и защо не излизат в справката. Моят счетоводител твърди, че ако има проблем с декларациите на едната фирма изобщо няма да тръгнат да ги изплащат, а статуса им виси с "изплатен" и днешна дата, така че ги чакам да ми кацнат в картата скоро.

# 509
Аз чакам момченце, как за кой ще ги жените  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт