Отговори
# 510
сайта на НОИ > справки > Справка за представени в Нои документи за обезщетения и помощи от ДОО , статус на обработка и изплащане  - това е пътя ,които преминавам и ми отваря нова празна страница  newsm78
https://benefits.nssi.bg/detailedegn/
Аз ли не го проверявам където трябва ?

А като вляза през IE изобщо не ми отваря никой от линковете в "справки"

# 511
Вярно е това с момичетата все бързат.....Кати се роди 20 дни преди термина.

Честито на psm да им е жива и здрава девойката и много да ги радва  bouquet  bouquet  bouquet

Ама то както е тръгнало за септември дали ще останат бебета да се раждат Laughing Laughing Laughing

# 512
Момичета имаме си вестителска новинаааа!
Данна2010 е родила днес момче-Даниел-2900гр,47см!Добре са.Подробности по нататак.Целувки за всички от мама и бебе!
Данна,честит ти малък юнак,много да слуша мама и тати  Hug!На тебе бързо възстановяване!

# 513
         newsm32 pacifier newsm32 pacifier newsm32 pacifier newsm32 pacifier newsm32 pacifier newsm32 pacifier newsm32 pacifier newsm32 pacifier

smile3504            PSM ЧЕСТИТА РОЖБА.         smile3504

Да ви радва и мноооооооого да ви слушка . На теб бързо възтановяване

# 514
олелее наистина не останаха  мами да раждат  септември момичета какво правите  newsm45 просълзих се от радост  newsm44 newsm07   да  са ни здрави бебчетата и мн да ни радват

# 515
  • София
Малееееее ми то не останаха бебета за септември  Mr. Green
Честито на мама PSM за госпожицата и на  мама  Danna 2010 , че отсрами момчешката компания..... Laughing Laughing Laughing  bouquet Hug

# 516
                                     еййййййййййй браво още едно бебче и то момче .........супер .
                                                                                                                                                                                     ЧЕТИТО Данна. Бързо възтановяване и много  Hug . На малкия мъж пожелавам цялото щастие на земята   .  

# 517
Да е жив и здрав малкия мъж на Danna 2010 и да расте силен и смел!   bouquet

# 518
ДАННААААА, ЧЕСТИТО МИЛАААААА !!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДАНИЕЛ, МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА РАСТЕ БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!  smile3525 smile3525

Божееее, преди 20мин си мислех, че днес не е влизала и, че може да е родила. Е, явно малкия Даниел не е искал да е девичка като брат си и сестра си!  Wink

# 519
Честито, Данна2010!

Да Ви е жив и здрав и да Ви носи само радост!

# 520
[quote author=Danna_2010 link=topic=517175.msg16014350#msg16014350 date=12819423

Момичета, мен не ме мислете. Май ако ме оставят, може и да пренося. Мисля да поставям рекорд по най-много на брой, но най-неефективни контракции  Confused Цяла нощ докъм 5 часа бях с контракции и болки, даже контракциите по едно време си ги засичах на равен интервал от 10 минути. Обаче - всичко размина както обикновено, не съм тръгнала да раждам и даже закусвам в момента (че снощи ме беше страх да вечерям) Simple Smile
[/quote]

Момичета вижте Дана какви ни ги разправяше до вчера , а днес вече е с бебешор в ръце . Това горе са нейните думи от вчера .  newsm53   

# 521
Супер

Честито на мама Данна 2010 - да и е жив и здрав

най-накрая едно момченце

мама Danna - бързо възстановяване и скоро на отчет - кое,как ,защо,  .......

# 522
Лелелееееее страхотни новини
Честити бебета на PSM и Danna! Да са ви живи и здрави малките душички, много да ви радват и да растат здрави и щастливи дечица!

ох момичета цял ден  Cry Cry Cry от радост и вълнения, не мога да повярвам колко бързо мина това време и започнаха да идват на бял свят малките бебчета Hug Да са ни живи и здрави всичките и така да е занапред Praynig Praynig Praynig

# 523
Честито Дана желая на теб и малкия мъж много здраве, късмет да си носите вазимно много радост   bouquet  bouquet  bouquet
Бързо възстановяване Peace Peace Peace

# 524
[quote author=Danna_2010 link=topic=517175.msg16014350#msg16014350 date=12819423

Момичета, мен не ме мислете. Май ако ме оставят, може и да пренося. Мисля да поставям рекорд по най-много на брой, но най-неефективни контракции  Confused Цяла нощ докъм 5 часа бях с контракции и болки, даже контракциите по едно време си ги засичах на равен интервал от 10 минути. Обаче - всичко размина както обикновено, не съм тръгнала да раждам и даже закусвам в момента (че снощи ме беше страх да вечерям) Simple Smile

Момичета вижте Дана какви ни ги разправяше до вчера , а днес вече е с бебешор в ръце . Това горе са нейните думи от вчера .  newsm53  
[/quote]

Да, а на мен дето всички доктори ми обясняваха ,как имам контракции през целия 7-ми и 8-ми месец и че ще се роди рано,рано , си седим и сигурно и ще пренося  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт