Отговори
# 525
Да ни е честит първия юнак, да са ни честити и двете нови принцеси! Много здраве и за трите прекрасни дечица и разбира се за техните майки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Много се радвам и не мога да повярвам колко много дечица вече се появиха. Аз днес бях на преглед. Акушерката, която ми прави запис на тоновете каза, че коремът ми е слязъл долу и до 2 седмици да очаквам и аз да родя Simple Smile Аз нямам търпение вече - толкова ми се гушка малко човече Simple Smile Иначе много се притесних, защото измериха малката 2,300 кг - ако се роди наистина след 2 седмици, как ще наддаде - искам поне до 3 кг да стане. Лекарят се шегува, че щяла да излезе като тапа от шампанско - понеже съм висока и бебката малка, та щяло да ми бъде леко раждането. Аз в 7-я месец станах 64кг и оттогава независимо, че си хапвам доста стабилно, не съм мърдала - коремът си расте, а кантарът не мърда. Та общо за цялата бременност съм качила 14кг, а бебето малко Sad

Днес имаше ден на отворените врати в Майчин дом и нали там ще раждам, реших да се запиша. Родилната зала не ни я показаха, но ни разведоха на 12 етаж- много приятно съм изненадана - очаквах голяма мизерия, а всъщност стаите си бяха чистички, баните след ремонт Simple Smile Единственото, което ме подразни е, че бяхме 20 жени и ни пускаха при бебченцата. Аз не бих искала толкова непознати да се въртят около моето току що родено човече.

За козметиката съм изпуснала обсъждането и  купих Мустела. Някоя мама ползвала ли е Мустела и какво е мнението за тази марка? Днес ми казаха, че бебетата проявявали алергии към нея Sad За А-дерма и аз чух много хубави неща, но се спрях на Мустела единствено, защото на етикета отзад пише, че е специално за новородени и става от първия ден да се ползва. А на другите не пишеше нищо и реших да почна с Мустела, а като порасне малката да мина на друга или ако съм доволна да си остана на същата.

А за лекцията утре - най-вероятно ще съм със сиво облечена. Нали уговорката да се чакаме до вратата в 10.30 си остава? Simple Smile

# 526
  • София
 newsm44 newsm44 за час ме нямаше, бравос на мамите!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Ето я изненадата за днес - Данна  Hug

Да са ви живи и здрави дечицата - Любов и Даниел, много радости и късмет да ви носят!!!

# 527
чЕСТИТО И НА ДАННА 2010-НАЙ-НАКРАЯ ЕДИН МЪЖ В ОТБОРА НА БЪРЗАЩИТЕ-ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ДА РАСТЕ УМЕН И ДОБЪР  bouquet ХА ОТ ПЛЕВЕНЧАНКИТЕ ОСТАНАХМЕ АЗ И ТОМИЛИСЕ-ДА ВИДИМ КОЯ ЩЕ Е ВТОРА newsm78

# 528
Честито рожбенце на мама Danna! Да ви е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва!

Днес определено е бума на бебоците утре колко ли още ще се появят newsm53

# 529
А за лекцията утре - най-вероятно ще съм със сиво облечена. Нали уговорката да се чакаме до вратата в 10.30 си остава? Simple Smile

Да, остава.  Peace Ще се видим утре.  Grinning

Моята кръщелница използваше и Бюбхен и Мустела и и двете марки и действаха много добре. Не се притеснявай, не си сгрешила в избора си.

3 момченца и 6 момиченца си имаме засега.  Heart Eyes

# 530
Момченцата са 4  Peace

# 531
  • някъде в България
Честита мома на мама PSM бързо възстановяване и много да ви радва сладката принцеса  bouquet .Ще чакаме скоро снимки на изпреварилите бебенца Wink
Честито и на мама Данна за най-новия представител от мъжки пол в отбора ни  bouquet.
Днешния ден е засета най-плодовитият и да видим как ще е следващите дни Joy да не се появяват повечето август вместо септември много бързат нашите рожбици.Само да са живи и здрави ние ще ги чакаме търпеливо.

# 532
  • Пловдив
Ехе, отидох до магазина, връщам се и Shocked изненада... Simple Smile
Дана, която ни убеждаваше, че ще преноси, взе, че се оттърва от тежината в корема, киселините и болките в кръста Laughing
Да им е жив и здрав малкия Даниел, да расте безгрижно и да слуша мама, тати, кака и батко  bouquet Мама Дана бързо да се възстановява и да се разпише как е минало Simple Smile

# 533
Честит син на мама Дана! Да е жив и здрав малкият Даниел, да расте умно и добро хлапе! На Дана бързо възстановяване! Чакаме те.

Някъде прочетох, че по пълнолуние болниците се пълнят с родилки. Проверих и сега луната е нарастваща, на 24-ти следващия вторник е пълнолуние. Ще видим дали теорията е вярна  Wink

# 534
Ехеееее, браво бе,за 30 минути съм излязла от форума и ето - още едно бебе! Хайде малкият мъж да бъде жив и здрав и бързо възстановяване на майка му!

Момичета как наизскачат изведнъж тези бебета. И аз искам вече да гушкам едно пухкавелче, но като гледам моя кротанчо, няма да излезе скоро. Но нищо - нека да има и за септемви, че така както сме го подкарали, ще трябва да се прекръстваме на Августинки.

# 535
  • в мечтите си
Здравейте!! За 2 дни на вилата и сега какво да видя.Цялата се разтреперих..

Честито на мама PSM и на  мама  Danna 2010
Ех,да са ви живи и здрави!!!!!!!!!!!!!!!

Момичета ама се започна.....

# 536
Честити бебоци на мами PSM и DANNA!!! Да са ви живи и здрави, и много да ви радват! Бързо възстановяване!

сайта на НОИ > справки > Справка за представени в Нои документи за обезщетения и помощи от ДОО , статус на обработка и изплащане  - това е пътя ,които преминавам и ми отваря нова празна страница  newsm78
https://benefits.nssi.bg/detailedegn/

Гала, от тук  https://benefits.nssi.bg/detailedegn/избираш това "Продължете към тази уеб страница (не се препоръчва). " и те пуска да нанасяш ЕГН и ПИК. Аз така ги проверявам.

# 537

Ох, да де.  ooooh! Значи не са чак с толкова повече девойките.  Wink

Днешния ден е засета най-плодовитият и да видим как ще е следващите дни Joy

Ааа, не е така. И на 15 имахме две нови попълнения.  Grinning

# 538
  • София
Честити рожби на PSM и Danna! Да са ви живи, здрави и много щастливи малките съкровища!    bouquet 

Димяни, браво на малките ти душички! Нека все така добре да наддават!  Hug
RYBI как е нашето талисманче? Свиквате ли един с друг! Heart Eyes

# 539
Ехе, още две бебчета!

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, Psm!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЛЮБОВ (името е разкошно), ДА РАСТЕ КРОТКО И СПОКОЙНО ДЕТЕ! Hug
ЧЕСТИТ СИН, Danna_2010!МНОГО ДА ВИ РАДВА ДАНИЕЛ, ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УМНО МОМЧЕ! Hug

Бързо възстановяване и на двечките!   bouquet

Чакам с нетърпение да се включат след няколко дни мамите и да ни разкажат подробности.

Димяни, браво на принцесите, все така да растат и скоро да се гушкате в къщи. Peace
Teddy84, аз ползвах крем на Мустела с дъщеря ми, доволна съм.Не се притеснявай, продуктите са добри.

Общи условия

Активация на акаунт