Отговори
# 555
Честити дами на мама на Део - Ема и на  ПМС - Любов, честито момченце на Данна - Даниел! Нека растнат живи и здрави, много да радват семействата си.

# 556
Утре ще подготвям май нова тема, с това темпо тази я изписахме май на бързо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ще мисля нова,ако имате някакви идеи казвайте!
Лека нощ   bouquet  Heart Eyes  Hug !

# 557
Да са честити бебоците на всички родили последните дни, живи и здрави и всичко най-хубаво!

# 558
Честито, Danna!! Много здраве и радост ви желая!

# 559
Да кажа и аз днес как ми минаха прегледите. Документите ми вече са при мен, пъпната връв пак се увила около врата Confused
По ехограф док. каза, че е 3400кг., 50% скъсена шийка, 2 см. разкритие и нерегулярни контракции.

Хваща ме шубето....

# 560
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЕШОРСКИ ПОПЪЛНЕНИЯ   bouquet  bouquet  bouquet
ДАНА ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СЛАДУР И ДА РАСТЕ В ПЪЛНА КЪЩА ОТ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ  smile3525

ПМС ЧЕСТИТА ТИ МАЛКА ГОСПОЖИЦА  newsm51

# 561
  • Пловдив
Дани, копирам последното предложено заглавие от предната тема... вече е актуално Laughing
Бебевалежа при СЕПТЕМВРИЙКИ настана, коя е следващата мама

Иначе и аз като гледам с какво темпо изписваме темичките... Личи си, че емоциите са големи Simple Smile Даже в началото бяхме по-неактивни Mr. Green

# 562
трябваше да сваля няколко браузера, но успях и влязох най-накрая в сайта на Нои - е, още се обработва болничния,но като видях ,че е занесен на 13.08. явно скоро няма да има пари   Whistling

Малеееее така както взеха да излизат дребосъците... ами на мен взе да ми става тъжно  Weary  ще ми липсвате всички много..... ама няма ли да се саберем в някоя друга тема, че да продължим да клюкарим... коя как върви и как са дребосъците???

ама нали ,като родим всички и се местим в "родени" - е и аз днес го разбрах от августовките ,но нищо колко вещо се изказах  Wink и там се почват - капки за колики, пюрета, кърмене - голям проблем било това, и т.н.

# 563
Аз имам едно предложение за заглавие на някоя от следващите теми  Embarassed
СЪС  ВСЕКИДНЕВНИЯ КОПНЕЖ, ПОДЪЛЖАВА СЕПТЕМВРИЙСКИЯ БЕБЕВАЛЕЖ

Маминки замислих се дали ще има изненади от новопоявилите се човечета- да е очаквано момче а да се роди момиче или обратно  Mr. Green
Щв бъде много интересно  Whistling

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 23:26 от vany666

# 564
Честито на PSM!!!

.
Нека малката принцеса ви носи много радост и само положителни емоции!!!

Честито и на Danna 2010!!!

.
Дано Дани расте жив и здрав, за радост на мама и тати!!!

# 565
Маминки замислих се дали ще има изненади от новопоявилите се човечета- да е очаквано момче а да се роди момиче или обратно  Mr. Green
Stop Naughty Stop
Дано не ми се случи на мен  #Crazy #Crazy  #Crazy Много си ми харесва, че ще си имаме момченце  Crazy (такова си го бях поръчала  Joy)

# 566
Леле лелеееееее, какво е станало докато ме нямашеееееее !
ЧЕСТИТО НА Киткат, Люлячето, Мама на Део, Дана 2010, Psm, да са ви живи, здрави и послушни бебочковците и да изпълнят с радсот дните ви, а на вас бързо възстановяване. БРАВО МОМИЧЕТА      bouquet     bouquet    bouquet           
Не съм влизала през уикенда и сега не мога да ви изчета Simple Smile
А сега да ви се отчета и аз от днешният преглед Simple Smile Моята бебка е вече 3.500 кг.(ще раждам слонче и аз май) , палцентата ми е втора  към трета степен на зрялост, нямам разкритие, но пък подготвителни контракции имам в изобилие (все си ходя удървена хахахахах)   
За лекцията утре в Мола съм се ззаписала и аз, но не съм сигурна дали ще успея да дойда, така че не искам да ви ангажирам да ме чакате, ако дойда аз ще ви намеря  Heart Eyes
Grix - много се радвам, че са те успокоили и че ще може да си родиш нормално  Heart Eyes

# 567
Stop Naughty Stop
Дано не ми се случи на мен  #Crazy #Crazy  #Crazy Много си ми харесва, че ще си имаме момченце  Crazy (такова си го бях поръчала  Joy)

Е ако се появи госпожица няма да я върнеш я  hahaha

# 568
Stop Naughty Stop

Е ако се появи госпожица няма да я върнеш я  hahaha

има ли още такива случаи? нали правим ФМ - ако пола не могат за познаят, какви болести ще видят  Rolling Eyes

# 569
  • у нас
ето ме и мен Hug
имаме си две нови попълнения Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
браво на мамите  Peace- да са им живи и здрави и много радости да им носят вкъщи  bouquet

аз днес нали бях на ехо-ми госпожица е  Peace докторката вика- ето го чедото- всичко си има, само пишка няма Laughing , в най-хубавата позиция за нормално раждане Party, плацентата е първа към втора степен на зрялост Peace , но пък главата е спусната в таза Crazy, пъпната връв е високо Peace и прогнозното ни тегло е 2500 Flutter фина дама 4470 предположението на докторката е да качва по 100-200 грама на седмица Peace, та ако не избърза много ще е около 3кг може и малко отгоре Peace за сега няма никакви индикации за секцио Peace и се готвим за нормално раждане Praynig -дано не съм избрала кофтито и за минава леко Laughing, че избора си е мой   Laughing, а най-мразя да няма на кой да опявам Joy

за козметиката на A-derma- има харта, в която си е написано точно и ясно- от първия ден. Бг превода го печатат тук, иначе ако ползваш френски се разрови на сайта на Пиер Фабр Peace
.....а коя е по-добра от а-дерма и от педиатрил- и двете са перфектни, но зависи кай какви изисквания има. Педиатрил в момента е най-хипоалергичната козметика на пазара- няма парфюм, парабени и т.н, подходяща е и за атопична кожа, но пък не е икономически изгодна Rolling Eyes
а-дерма- големи опаковки, имат невероятен аромат Heart Eyes, от първия ден, за атопична или суха кожа е др. серия - зелената
която и да се вземе няма да се сгреши, а винаги може да се пробва и другата малка Peace като гарантирам че алергия няма да се получи Peace
това са едни от най-продаваните детски  серии на пазара - мед. козметика имам предвид Simple Smile и за 2 год работа в тази среда не съм видяла нито един случай на алергия Peace

Общи условия

Активация на акаунт