Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 295
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Моля не ми се подигравайте!  Mr. Green
Мяуче, Shocked нямам думи просто  Sad
Радина повърна докато гледаше телевизия, явно че не са зъби и не е проста настинка  Sad Дано на Тин му се размине  Sad
Племенницата ми е на 5 вече и още се храни на дървеното, а нашето е харизано Чиплино и Радина не го харесваше нещо, та бързо слезе от него  Tired
Тъпото е,че приятелката от която взех основните неща ще ражда през декември- януари и ще трябва да върна стола, количките,люлката и каквото се сетите там  Rolling Eyes

# 646
  • offshore & overseas
Любезна, не ти се подиграваме, ми ти връчваме тиквен медал, моля-моля! Naughty

# 647
  • София
Юхуу, мерси, душата! Никой, дори собствения ми мъж, не отчита зора, на който съм подложена. Но мисля, че в картинката си изпуснала една много заслужила мама - хем се грижги за 2 по-малки деца, хем готви и партита прави, гости посреща, бори се с гризачи, не спи ... много още има да се спомене за нейните способности - моля бурни аплодисменти за Любезна!   bouquet   bouquet   bouquet

А, моля ти се, тя Любезна не е от тази планета просто!   superuu

И аз се ослушвам за столче за хранене.  Thinking Засега Диди успешно цапа шезлонга си.  bowuuЦелият е в пръски от манджа.  ooooh!

Мяуче, как ще ти подстригва детето?! Егати овцата!  Crossing Arms Нейното дете да го беше минала с машинката (взе ли на ЛъвюMr. Green), че може да му е топло, нали....  Outta Joint Големи нахалници, еееей!  Crossing Arms

Аз за пореден път се възмущавам колко са нетактични хората. Тук нали все трябва да показвам Диди - на съседки (аз не ща, ама те киснат пред входа), на приятели и колеги на нашите. Днес пак някаква леля, по-бързо, отколкото успях да реагирам, си навря зурлата в лицето на Диди и почна нещо да ѝ плямпа неадекватно, та Дидито орева орталъка.  Tired Оня ден една съседка, уж не може да ходи, ама се преви и почна да дърпа количката с Диди към себе си, да ѝ мачка краката (пак успях да направя забележка след като белята се е случила, много мразя да ми мачкат детето разни такива смотани баболели  Crossing Arms ) и да ѝ нарежда в лицето "Ааааааааа, ама как се казваш, бееееее..... Уууууууу, то много реве туй, бееееее.... За ко тъй ривеш, бееееее....."  #Cussing out
Щях да полудея... Счупих си краката от бързане да избягам от тази напаст. Няма и 2 секунди по-късно, Диди още реве, аз се опитвам да вляза във входа, а един гръмогласен съсед съвсем разстрои дребното, като се развика, разминавайки се с нас и естествено леко приведен към количката: "Оооооооо, много ревливо, бееее! По-нататък ще е по-лесно, няма да реве толкова!" #2gunfire
Да ви кажа честно, разбирам Диди, то на мен ми идеше да ревна, много страшни тия хора!  newsm78

# 648
Аз храня Боряна в кошницата за колата.Иначе купих от продавалника столче за хранене,но тя още не може да седи,но шестица от тотото ударих със столчето Макси Кози Приори,което една мама продаваше за 80 лв / ново е около 370лв/ smile3503

# 649
  • София
Слънчи, тове е решетката, ама в случая няма да ви свърши абсолютно никаква работа, щом Кали се изправя!
http://www.mytoys.de/Reer-Bettschutzgitter-Metall-ausziehbar/Zum … .12.02.03/1456614
 Peace Ще я преодолее за нула време и само ще се пребие от още по-високо.  Hug

Теди, вашта педка ще ме умори бре, душа, добре че не ни е на нас!  Laughing големия се научи да стои самостоятелно на 8м. тоз дребния и той натам върви.  Hug грам не може да се задържи сам, ама грам ти казвам, за сметка на това си стои здраво стъпил на краката и подскача като изоглавен, всички са различни.  Peace
Сузи, благодаря ти за инфото!   bouquet
Коте, в моята книга пише поне 3 млечни на този етап, аз си ги смятам на АМ - 3х180  Peace
Дари, Жорко е от партията на сумистите като макси и още няколко едри бебока, да ти е жив и здрав!  Hug

Отивам да къпя номер 2 и после ще довършвам.  Mr. Green

# 650
Ей такава решетка имаме и ние. Става още, върши работа. Аз я взех за Алекс, по известен като Падащият-от-креватите  Mr. Green

# 651
  • До Балкана
Мух-мули, мух-мули, майкооооу! Имаме си 5-ти зъб!!! Shocked
И днес Бо седна на гърнения трон и се из"зор"-и като пич! Mr. Green
А за гризане нищо не му давам, защото преди няколко дена му дадох една плазмонска бишкота и като отхапал едно голямо парче и като му се залепило навътре и само го гледам му се гади и изпада в паника, че бърках вадих, той пищя, аз пищях! ooooh! Мислех да не си признавам, ама на съфорумки, на поп и на доктор всичко се казвало..... Rolling Eyes Blush Heart Eyes
Божееее, как ще подстриже таз чоФФФФка детето!!! Много хора си нямат работа и кахъри ми се струва.... #Cussing out

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 19:45 от Dallcheto

# 652
  • София
Така, продължавам, че тук е пълна лудница. Не намерихме време да заведем дребен до педката да му оправи пишката.  Embarassed
Елфи, поздрави за добрите мерки, много си се вторачила в това хранене, а според мен Изабел си хапва и качва повече от добре! И Макси е много разсеян по време на ядене, най-малкото нещо да шумне и докато не огледа и разбере какво е няма ядене.  Mr. Green Само сутрин полу-сънен яде бързо и делово.  Laughing
Рали, да се стягаш и не се давай на болестите, дано бързо ти премине това състояние!  Hug
Мяуче, ние си одобряваме снахата - сгодна и убава си ни е, егати тъпия народ - момиче отвсякъде си е!  Hug
Досега Макси не са го бъркали, ама Борис с тия къдрици все за момиче го взимаха, ми дразнех се и аз, де!  Laughing
Кумико, ние имаме от първия тип - ползвахме го до 2,5г. ежедневно яка експлоатация. после го дадохме на близнаците и сега пак е при нас за Макси, но Борис също се катери и иска да стои в него.  Laughing За другия тип отзиви нямам, но пък като майка на по-голямо чаве споделям, че малка детска масичка със столче е приятно да си има всяко дете.  Hug
Леле, Мяу, ама как така ти е подстригала детето тази лудата?!?  #2gunfire Ми ако и бръкне в очите без да иска кой ще носи отговорност, бретона е отделен въпрос и намесата и също!  #Cussing out И нетипично за Халята че се е дала...
Любезна, дано са ти здрави дечицата, а аплодисментите си ги заслужаваш отвсякъде! Видях едни снимки във ФБ, ми гости ли са това - митинг.  Mr. Green Като не ги щеш кажи да намина с нещо сготвенко.  Hug
Далче, ко праите с тия зъбе бе душа, кажи му, че по норма има време до 2,5г.!  ooooh! Да не бърза толкоз!  Laughing Hug
А за задавянето с парчета няма да се шашкате - то сега се почва.  Mr. Green Бъркате със свит показалец и изкарвате, пазейки самообладание, за да не се стресира детето.  Hug Hug

Баща ми така се беше ошашкал, че не знаеше на кой свят се намира.  Joy Joy Joy Не беше посмял да ги изведе, държал е Макс на ръце 3 часа. Не ме беше разбрал как се пуска МВ-то и дал на Борис супа от хладилника, не намерил черпака, който е закачен над печката и му сипвал с лъжица от тенджерата, абе въобщеееее... Беше пребледнял от ужас.  Joy Скоро няма да ми се навие да гледа двете деца, да не говорим, че е страстен пушач и сигурно за всичките 5 часа детегледане не беше помирисвал фас.  Joy

# 653
  • София
Благодаря ви за инфото за складовете за уреди с дефекти.   bouquet Хем днес бяхме в технополис и пак забравихме да погледнем. Blush
Мяу, идея нямам колко е голяма далаверата, ама все трябва да има някаква, егасимуси. Ако успеем тази седмица да видим, ще пиша.  Peace

# 654
Ника моя приятелка си взи пералня и не помня още какво от Дружба някаде има такъв склад ли е-нещо такова...Оплакване нямат а вече им е от поне 2 години...

# 655
  • Варна
Офф момичета аз пак нищо хубаво не мога да напиша Иренка е много зле  Cry Cry Cry направо вече не знам ще полудея  Weary. Бяхме на гости в Девня сестра ми се постара да ни изгони, Ирена започна пак да прави малки спазми започна да се дере от рев, спираше да диша, мъжът ми докато ни закара до Варна два- три пъти я обдишвах, цялата треперих. Биха и отново Урбазон, но спазмите не спряха продължаваха, приготвиха втора доза Урбазон да й бият, но тя заспа и се успокои. Като се прибрахме пак започна да плаче и на ново спазми, успокоихме я и спря да ги прави, но сега ми е на тръни, държа я в мен и се опитвам да я приспя, дано не ги повтори че отново трябва да ходя да бият Урбазон, офф много ми е гадно имам чувството че всички нещастия се стоварват върху мен. Пиша ви и едвам се сдържам да не се разплача. Cry

Бела ако имаш възможност прати ми на лични координатите на болницата в Плевен където вливат Имуновенин.

# 656
Сиянче, хайде стига де - измъчи се това детенце!  smile3518
Дано се подобри и да не ти изкарва ъкъла повече... Praynig

# 657
  • София
Ради, мерси, май се сещам сега, че има нещо като стар РУМ и бях чула, че е склад, може би е това.  Hug

Сиянче, просто не знам какво да ти кажа, много ми е мъчно за теб и Иренка.  Hug

Коте, забравих да ти кажа, че в деня когато дъщеричката и е паднала във фонтана май я даваха цялата вир-вода в новините на Про Бг.

# 658
Сиянче  Hug

# 659
Коте, забравих да ти кажа, че в деня когато дъщеричката и е паднала във фонтана май я даваха цялата вир-вода в новините на Про Бг.
oops
Не съм засичала подобен репортаж, хем само техните новини гледаме...

Общи условия

Активация на акаунт