Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Любезна, аз след раждането ползвах крем Масту, че беше ад. Кърмех и не е имало проблеми. Мажеш сутрин и вечер и за няколко дни си ОК. Помагат и бани със смрадлика ако имаш време и възможност.

Честити месечинки на празнуващите!
 Hug на всички, които имат нужда.

Толкова засега, че и Боби пише и редактирам по 100 пъти Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 15:49 от Sunny76

# 76
Ника, е тоз мъШ кат го видях си предстаЙх, как седя на креслото и гледам през джама, пък той го трие ли трие
 #Silly
Упсссс Confused
Е, предпочитам да ме гледа през измит прозорец вместо през монитора  Peace
Майка ми ... няма как да го прави нарочно, но е факт  Tired
Отговорих с "възможно най-дълго", което за мен си е до "на пролет"  Rolling Eyes
Dallcheto, как се сети така да го забиеш  Joy
Ralipo, браво на Йо  Wink А за урината, според мен са имали предвид да я дадете в друг ден, защото са предположили,че не можете да съберете урина в този момент.  newsm78

# 77
Далче  Joy Joy Joy, мноооогоооо смешно  Joy...

Ника, цедя се още, със сетни сили и търпение, ама  то туй не се брои за кърмене...
Кърмата постепенно, бавно и славно намалява, та няма да е още задълго тая ми ти хамалогия. Колкото толкова...

# 78
Да се посмеете малко на мой гръб: Събуждаме се сутринта и още сме си в леглото и мъжа ми казва:
-Тази сутрин ми се струваш по-слабичка от вчера, да не си сънувала, че тичаш?.............
-Не, правих невероятен секс насън и затова!!!
smile3532 Исках да му се разсърдя, но толкова ме напуши на смях, че се хилихме като пачи 20 минути....
Пак стана жега при нас!!! #Crazy
П.С. Браво на Йони за хубавите мерки и да си носи новото якенце със здраве!

rotfImao rotfImbo rotfImao Ох, Далче, страшни сте! Още плача от смях!  Laughing Мерси, мила!

Ника, Неви, Любезна  Hug Hug Hug

Като стана дума за смешки се сетих.
Влизам днес с Йони в лабораторията в поликлиниката и ни посреща една усмихната лелка.
- Ама вие ли сте майката на детето? , бяха първите й думи.
И аз: - Да.
- Мнооого сте млада! Браво!
И аз: - Благодаря за комплимента, но съм почти на 30.
- А! На 30 ли? Не!
Няма да ви казвам каква учудена физиономия направи тази женица  Mr. Green. Извика всичките си колежки да ме гледат какво полезно изкопаемо съм.  Joy Умрях от срам! Сигурно беше помислила, че съм по-голямата му сестра, не знам  hahaha.

# 79
  • До Балкана
Абе, младо гаджАнце си си ти Рали! Flutter
Да ви покажа и 2-та зъба отгоре, стана време да се покажат достатъчно за снимка!
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-6-meseca.518393.20168474
Абе аз се сещам винаги какво да изпляскам, много ми е голяма устата, но в случая ми е също толкова голям и гъзеца, така че! Mr. Green

# 80
ДалчеBlush Hug

Страхотни са му зъбките на Бо! Много чаровен! Все такъв да е усмихнат!  Heart Eyes Той ни е първенеца по брой на зъбки  Wink.

# 81
  • София
 newsm08
Честито на всички месечинковци!  Hug
Другата анкета пропуснах, че до последно чаках да се редактира, иначе Диди е само на плодови пюрета засега.  Peace
В сегашната анкета гласувах с "Възможно най-дълго", като следващата ми психологическа граница е 1 година (в началото се молех да успея да кърмя до 6 месеца и от дума на дума времето си мина  Flutter ). Смятам и след годинката да кърмя, разбира се.  Heart Eyes

Далче, страшна си!  hahaha

Няма да мога да отразя всички, но поздравявам дружно всички големи дечица, които хапват добре, растат им зъбки и даже вече някои казват "мама"!  Hug

Мяучето и синята ѝ феерия я изкоментирахме у фейсбук.  Crazy

Слънчи, радвам се, че си изкарвате добре!  Hug

Танче (Г), на вас ви се радвам предимно във фейсбук! Андреа е страхотна и много е пораснала! Дано да почнеш работа без излишни драми и вълнения!  Peace

Бобиш, стискам палци процедурата да отмине бързо и безболезнено!  Praynig

Любезна, дано намериш подходящия илач!  Peace

А да, за пюретата и аз знам, че само банана може да се дава първоначално суров. Всичко останало - да минава през огИня!  Naughty За ориза - хич нИ съм компетентна, но и аз ще следя за отговори.  Thinking

# 82
Ха добър ви ден мацки  Mr. Green

Аз отново се позатрих(ако някой го е отразил), вие сте писали, писали...уж да наваксам ама не стана. Ние от вчера сме във Варна отново  Crazy Ей много як тоя град! Около нас нищо ново...сега емоцията е да водим Александра на плаж, да я мЕткаме в морето, но утре, че ни затвориха колата в гаража и утре ще ни дадат дистанционното. Пък и памперси за плуване нещо не намерих, а ако я метна бе в морето и тя точно тогава реши да си поака ще замра от срам  Embarassed

Айде ще пробвам пак да ви изчета  Crazy

# 83
  • До Балкана
 Blush мамин първИнец  Mr. Green

# 84
Жива съм!  Grinning

Гледам хортувате си тука.. Ей тоя готиния към закуската ако има как ще го схрухкам. Много ми допада на интереса. Mr. Green
Далче, това ще го разправям като виц. Laughing

# 85
  • София
Здравейте,
Да се вклю4а и аз Simple Smile

На марти му взеха кръв и урина, не плака изобщо! Сестрата, която му взе кръв каза, 4е е рапър, защото шапката му с козирка беше застанла настрани, каза "Мишо шамара", при което аз й казах, 4е няма как да стане! Ще ми обижда дедето с мишо шамара..аа Simple Smile

Да се похваля казрах кола онзи ден! минах 2 квартала и съм горда със себеси!

Дел4е Уби ме с твоя секс  rotfImao

Рали
Браво на Йо, на мен пък много ми прили4а на теб! Ти изглеждаш доста млада, което си е супер Hug

Бобишана Стискам палци вси4ко да мине наред и бързо  Hug

Мяу Роклята е 4удна и ти стои прекрасно Hug

Мемо Честито "Мамо" Heart Eyes Ох, разчувствах се! Искам и аз Simple Smile

Забравих какво исках още да кажа..

Ох сетих се , Дел4е  честити зъбки много е сладък Бо Hug

# 86
Далче, умори ме от смЕх, бе, жена! А Бо е сладур, та дрънка! Зайо малък! Видях и снимки на Мериян и Тин- много сте хубави!
Ралка, браво на Йо за мерките! Hug Пък за детското ти личице и излъчване и друг път съм ти казвала. Като невинно момиченце си! Те и мен ме бъркат с доста по-малка постоянно, ама ти си си дечко и половина.  Hug Аз имах случай с един лекар, който по същия начин не ми повярва, докато 3 пъти не му казах, че съм на 25.
Неви, браво, миличка! Герой си ти! Как си имала нерви с това цедене... Аз гласувах в анкетата с колкото може по-дълго.
Теди, завиждам ти благородно, че си в любимата Варна. Радвай й се и заради мен! А пък да ти кажа, че аз памперси за плуване не съм купувала, не бях и чувала до преди малко, че съществуват, ама я вкарвах с нейното пампи и като я изкарам го сменях.
Бръм, видам, че споделяш симпатиите ми към младежа от сутринта.  Wink
Роси, с право си й се скарала на сестрата.  Wink Браво на Марти, геройче! Hug
Юхуу, ти коментира, коментира, пък за вас с бебка нищо не написа, как сте?  Laughing

Сега да питам- как съхранявате домашни пюрета? Колко дълго мога да ги държа във фризер и хладилник? Ника беше писала в предните теми, че процедира по този начин- прави ги, налива ги горещи в бурканчета и ги прибира във фризера... newsm78

P.S.: Ето малко снимки и от нас в албумчето: http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-6-meseca.518393.20170455

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 18:31 от Таньорчето

# 87
Хелоууу Simple Smile)))) !

Днес времето ни направи страхотен подарък, от сутринта до сега бяхме на вън ! Беше чудесно  Flutter !

Благодаря за хубавите пожелания , тук и във ФБ  Hug ! Много сте мили !

Отговорът ми на новата анкета е - До когато дойде  Grinning !

Далче
, много се смях и аз  Joy !

Рали
, браво за добрите мерки на Йо !

После ще довърша , че Стас ме вика , той днес нали има повод, и е с предимство ..... всъщност, той винаги е с предимство  Heart Eyes

# 88
Далче, много сладък Бо с тези зъбчета!  Hug

Танче, а Алекса както винаги сияе като слънце!   love001

Сашкова, значи Марти е герой, щом не е ревал, докато го боцкат.. То на мен мми е повече от неприятно, пък представям си ги милите бебчета...

Нашият батко пак се опитва да се разболява, вече не ш' сЪ ФърлА, ми ш' сЪ и гръмнЪ след т'ва да затвърдя  #2gunfire. От'де к'во лепва не го знам, ама ми писна вече... и това посред лято, а не ми се мисли през зимата какво ще е...

Деа пък хапва пюре с морков с апетит, но до 6тата лъжичка и повече не ще и стискаааа, ли стискаааа устнички... Кога ли ще стигнем до някакво нормално количество, идея си нЕАм  newsm78. Търпение му Й майката, ми кат' липсва...

Бръмби, Теди  wavey!

Рали, ти не си ли свикнала вече на подобни думи, та ти наистина изглеждаш много нежна и малка  Hug...

# 89
  • София
Здравейте, момичета

Ние сме в един много приятен хотел в Троян. Само да не бяха слагали тия огромни огледала на всякъде. К'ат се вИдех и не посмях да се съблека по бански днес ooooh! Утре ще се прежаля де. И бившата ми голяма любов в същия хотел и ш'а са фЪрлААА Crazy Ама че съвпадение Crossing Arms Не обичам така!

Нямах време да чета мн внимателно.

Бобиш, всичко ще наред. Стискам палци!

Рали, Ясен е с 2 зъба и той. Даже успях да ги снимам днес Grinning

Бяхме на консултация. 8, 500 и 67 го измериха. Миналия месец май беше 68 Mr. Green ама карай. Не го боцнаха, защото не бях направила подготовка с противоалергичното Rolling Eyes докторката каза твърдо Ние!!!

Общи условия

Активация на акаунт