Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 290
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Сиянче-за мен ти си най-силния родител който познавам и направо шапка ти свалям  Hug
Пращам много прегрътки за теб и Иренка и дано се оправи по бързо тази кукла Hug Hug Hug

# 661
  • София
Котич, ми аз нали недовиждам, извинявам се ако те подвеждам, ето ги новините, на осмата минута някъде има едно доста мокричко дългокосо момиченце
http://probg.bg/statija/novinite/novinite-28-08-2010.html

# 662
  • някъде тук
Сиянка изпратих ти информация на ЛС Peace

Любезна склада се намирана последната ( или пък началната  Thinking) спирка на автобусите ,абе никаква ме няма по обясненията ама там въртят автобусите , преди време отгоре над склада имаше голям магазин за дрехи втора употреба. Как го обясних само дано си ме разбрала Embarassed

# 663
Никич, закова ме кат' бръмбар - сламка, дет' викаха онези в "Каналето" едно време...
oops oops oops
Станахме звезди, то се видя, сега и почерпушка за неочакваната слава ще си поискате.  smile3534

# 664
  • София
Ей, Божке, тамън си мислех: "Нико, тикво дебела, па се изложи кат кифла!" Радвам се, да поздравиш Звездата!

# 665
Ще я поздравя аз едно хубаво! bash
Ей ся се залепила на екрана с натрапчивата молба да ѝ пратя линка на нейния компютър да си го гледала... smile3555
newsm08

# 666
Сиянче ужасно е това, което ти се случва. Гушкай силно Иренка и се опитай да се успокоиш, тя усеща твойте емоции и е огледало на страховете и надеждите ти. Дано всяко зло ви забрави за напред!  Hug
Имам опит със патови ситуации и мога само да се възхищавам на куража ти.

# 667
  • До Балкана
Сиянче много прегръдки за теб и Иренка  Praynig

# 668
Добър вечер!
Сиянка голямо гуш за теб и Иренка Hug Дано бързо оздравява малката Hug
Котенце още веднъж много ти благодаря  bouquet
Неви как е Деа!

Сияна още я храня в кошницата,като я сложа в стола има видимост навсякъде около нея и започва едно голямо въртене и повече пюре има около нея отколкото в устата и.
Ние днес излизахме поразходихме се и тъкмо се прибрахме и навън се изля дъжд изведро.
Благодаря на всички за хубавите пожелания!Снощи имахме гости и изкарахме много хубаво само,че накрая се срязах и то хич не е малко.Тази вечер пък се изгорих на тавата,за капак си изтърва епилатора и сега не работи ooooh!

# 669
  • York
Сияна  Hug
Аз поръчах ето това столче: http://www.mytoys.de/the-first-years-Babystuhlsitz-mit-Tablett-v … -mt-start/1734355
Като пристигне след няколко дни ще пусна снимки с гордатата му собственичка, която днес прояде завидно количество картоф+пащърнак - готово пюре от марката на Карфур  Rolling Eyes

# 670
 ДокопАх се до компа Grinning. Привет!

Отчет от консулта- моЙта слабушка е +200гр и + 1см (тук не знам какъв емотикон да сложа). Не знам дали да се радвам, дали не Confused. Примирих се май, че ще сме миньончета Rolling Eyes. Нали ми е живо и здраво и весело Heart Eyes. Отнесе и двете ваксини. Такъв рев изрева  Shocked ooooh!. Едва я успокоихме с лекарката и сестрата ooooh!. Дадох Панадол- до момента никаква реакция Praynig. Иначе и аз днес се занимавах като Рали- с подреждане на гардероби.

Неви, не искам да съм лош пророк, просто вчера постинга ти ми се видя обезпокоителен и се замислих как ли е Дейчето. Крайно време е да се подобрявате, хайде вече Praynig . А останалите как сте? Беше споменавала, че всички сте болни.

Слънчи, браво на Калина, да я наснимаш в момент на демонстрация на новото умение!

Любезна, "Исината за нас" Ша ми е супер любопитно и смешно. Гаранция, че с мъжо ще го гледаме hahaha.

...И тук иде ред да изпсувам, оплаквайки се, че една съседка ми постригала детето. Е, само бритона, де, ама без въобще да ме пита, просто защото преценила, че ѝ влизал в очите... Това се случи преди да заминем за Пирдоп и бях меко казано бясна, и то най-вече на баща ми, че е позволил...

Стига, бе!!!  Shocked Shocked Shocked

Юхуу и при вас съседите не са по-долу. Като знам как се изнервям, когато детето е кисело/реве, просто един такъв и го душа без да ми мигне окото #Cussing out #2gunfire. Това ми напомня да споделя, че отдавна се усещам стара Shocked, в ония смисъл в който шумовете ме дразнят. Обичам тишината и спокойствието. Дразни ме високия говор, висок звук на телевизора, силна музика...Пък и аз млада съм била, ходех по дискотеки, нашите постоянно ми се караха да намаля музиката...Кажете ми, заради ЕГН-то ли е? newsm78

Далче, кво направихте с тия зъби, бе?! Браво на юнака Grinning!

Сиянче, и аз нямам думи, душо. Бих искала само ако можех реално да те прегърна Hug Hug Hug.

Пухче, днес разгледах снимките във ФБ. Не съм ги коментирала, ама страшна красавица Сиянка, бе! Heart Eyes

За говоренето- никакви срички не изрича моето диване, освен нещо като "Нье". Пищи като лудо, цвърка, понякога се чудя как не си губи гласа. Наподобява онези цвърчащите папагали и много ме радва малката глезоранка.

Уф пак се олях....Хайде лека нощ! Утре ще имаме гости, та мога да не успея да се включа.

ААаааааа, да бе, и за анкетата- гласувах с "да", макар 2000 пъти да ви казах, че за мен не беше почивка, но гледам оптимистично Mr. Green.

Айде, дойде ми мъжО на главата и ми вика "Какво толкова пишеш?" Laughing

# 671
Сиянка, Cry дано това е последния ужас, който преживяваш с децата  Cry Нямам думи просто... горкото дете, дано се закрепи вече  Praynig Всички ви прегръщаме...
Радина се напика два пъти от 22.00 до сега , с двата пъти от снощи и следобедния сън, вече нямам протектори за дюшека Cry и три пъти се буди с плач и изпада в истерия. Cry Поне Тин спа до сега и аз го разбудих с любопитството си как е  ooooh! Каката я метнах да напикава баща си след 3.00  Crossing Arms Много се притесних като се събудих с мокро дупе, викам си е ся станах за смях, на 30 години дърто магаре да се напикае Embarassed но се оказа,че Динка я е свършила работата  Crazy ма докато се измием и ей ме тук - кукувица  Blush
Бела, ти добре обясняваш, ма аз нещо  Embarassed 33 ли автобуса, или 41 , аз ша питам майка ми, че ми трябва една печка за двора, да не пека в къщи лятото да мина да нагледам какво продават  Thinking
Ника, в случая половината гости са на съседите, те си го имат този навик да се изсипват с целия цирк у дома  Confused Случва се да ги поканим на вечеря ,те приемат и идват с още 2-3-5 човека, щото наминали да ги видят и било неудобно да ги оставят сами в къщата  Crazy Ма аз свикнах, за това гледам да имам едно резервно едене,че знам ли ко чакам. А  в случая беше много приятно, иначе ще изкукам тука с тези борове и две нервозни деца  Tired
Балеринке, миньончетата са винаги на почит, аз като съм 174 см. кобила с 41-ви номер обувки, медал ще ми даде някой  Crazy
И аз така със шумовете, според мен това има общо с гледането на бебета, тишината и спокойствието стават идея фикс  newsm78

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 04:15 от Любезна

# 672
  • София
ДУ!

Хайде и аз да се запиша най-после и да сервирам сутрешното кафенце

Ние вече сме си в София, и днес ми е първия работен ден (гадост, но няма как)  newsm45
Вчера боцнаха хепатитната ваксина на Андреа, понесе я добре, мерките са и 8,580 (+550) и 68 см (+3) на мама кюфтенцето Simple Smile

Не съм чела назад, но се надявам скоро да наваксам.
Сиянка  Hug за теб и Иренка!

# 673
Добро утро и от мен!
Сиянка,много силни прегръдки за теб и Иренка!Дано да нямате повече такива проблеми!Не може ли нещо да се направи ,за да се облекчат тези пристъпи ,ако не да се излекуват напълно,освен този имуновенин?
Лелееееее,изведнъж ми се изпразни главата,а бях намислила толкова неща да пиша... #Crazy
Коки днес нещо е много крив.Решил е че иска да си играем заедно,а не сам и докато не му обърна внимание крещи здраво,ако не стане така се започва с рев.
Ох,след малко пак ще пиша!

# 674
  • До Балкана
 smile3507 #Shocked tooth 6 бр.  Това като за добро утро от нас! Hug
Танче, много неприятно за работата, но като няма начин ти пожеавам дните ти да минават неусетно до мига, когато ще се прибираш при Андрея! Simple Smile
Бобиш успех днес с кривото Коки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт