Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро на всички Simple Smile

При нас седенето не е стабилно все още, но Дани има голямо желание да седи. Хич не му се лежи на човека. Напоследък пък много мърмори, когато се обърне по корем. Опитва се да пълзи и да се придвижва, а не може и май това го нервира. Пада голямо сумтене, дупене..

За разпознаването на пола - моето момче го бъркат за момиче. Особено преди да му подстрижа буклестия перчем.

Да добавя, че вчера пробвах да дам първото месо. От бурканчетата на ХИПП дадох няколко лъжички морков и картов с телешко месо. Е, няма такова мусене. Хич не му хареса. Той е фен на моркова и друго не признава, но и от него не може цял буркан да изяде.

Желая ви слънчев и усмихнат ден Simple Smile

# 676
  • София
Dallcheto, вие ме разбихте с вашите зъбки! Браво! Дано всички излязат така неусетно и безпроблемно! Praynig

Андреа от два месеца се лигави ужасно, хапе къде-каквото завари и още не са пробили тия пусти зъбчета.... 

Бобиш, поиграй си малко с Коки, пък може да се кротне милия  Hug

П.П. Добре дошли на новите попълнения!   welcome

# 677
Ехаааа,Далче ,какво направи твоя син с тези зъби бееееее! Shocked Shocked ShockedТой още малко и ябълки ще може да хрупа! Laughing
Калоян е измислил нова тактика за умилостивяване-като ме види ,че ми писва и иска да седя при него да си играем ме поглежда право в очите и ясно и чисто казва "мама" и пуска една усмивка.Падам и не се свестявам! hahaha hahaha hahahaНаправи ми го 3 пъти от сутринта!

# 678
  • До Балкана
Хахаха, Коки си знае работата!!! Mr. Green
И аз се чудя на това моето дете, но да си кажа хич не е безпроблемно и неусетно! Twisted Evil Да излизат там като са тръгнали и толкова.....А за ябълки не знам, но пърДжоли със сигурност! Heart Eyes
Аз повече няма да казвам като имаме зъби, че то стана пословично....

# 679
Добриютрю  Sunglasses

Да ви споделя, домашна оризова кашичка от био кафяв ориз е мммм... мноу фкусну
Пробвах вчера и бисквитки, станаха чудесни, но НВ Теа не беше на кеф и аз и ги излапах  Animal Pig А и нещо не успях да смеля брашното достатъчно на ситно и реших да и ги спестя.

# 680
  • София
Здравейте момичета!
Ники  Hug благодаря! На мен ми трябва за да мога понякога да я оставям Калина да спи в детската, или вечер да я закрепвам на спалнята. Нейното легло стои като паметник, отказва категорично да спи там и засега спи при мен, а мъжо спи в детската. Последният е долен, защото там се спи, а в спалнята - не  Mr. Green
Любезна - хич няма и следа от подигравка! Най-искрено ти се възхищавам как се оправяш, честно!
Сияна  Hug Дай Боже бързо да се оправя Иренка! Стига толкова болести  Praynig
Далче, честито! Здрави, бели и безпроблемно останалите зъбки да ви пробият! А иначе - хвали си се, аз му се кефя на Бо!
Шаманич, евала! Че намираш време и бисквитки да забъркаш... аз за днес имам амбиция да сколасам за кекс, ама да видим.
И малко да помрънкам - хора, аз ли съм идиот или нещо не разбирам - когато казах на госпожата на каката, че излизаме ваканция, НИКОЙ не ми каза, че трябвала някаква си здравно -профилактична карта за предучилищна група. Е, сутринта заплашили такото ни, че няма да пуснат Софи в градината, ако не я представим утре! Кажете ми на какво прилича това.... 1 седмица се чудим какво да правим, еми спокойно можеше да ида да я извадя... защо си мислят, че аз трябва да им знам всичките правила наизуст, еми мамка му (с извинение) усти имате, кежете! #2gunfire Това са едни госпожи, дето толкова са я стресирали Софи, че вече не знам какво да правя! Това дете от 1г и 3 м влиза с усмивка в градината, а те 4-та група стана и успяха трайно да я накарат да намрази градината! Аман! Да си идват нашите госпожи най-после, че от тия двете ТРАЙНО ми писнА! Оплаках се  Rolling Eyes
Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

# 681
Слънче, те бисквитите са от типа "бъркай па да видим" Сложих оризово брашно, зехтин и бебешко пюре от ябълки и круши и напльоках върху хартия за печене  Wink
За госпожите, много ме е яд на такива. Те децата явно са им последна грижа  Close

Забравих да поздравя всички майки на деца в градинска възраст, включително и себе си с първия учебен ден! Алилуя, хип хип ура, да живей, живей детската градина  Mr. Green

# 682
  • София
ДД!  Hug

Далче, честити поредни зъбки!  Peace То на Бо мъдреците ще му излязат, докато на някои от нас са все още беззъби чаветата!  Mr. Green

Сиянче, много гуш и от мен! Стискам силно палци Иренка да се оправи трайно!  Praynig

Танче, кофти за работата, но ще свикнеш, всички ще го минем този гаден период на адаптация!  Hug

Бобиш, страшен манипулатор е тоя Коки, а? Ама знае къде да натисне определено!  Flutter

Ох щях да коментирам още някой, ама нещо се разсеях с тия бисквити и кексове...  Crazy

Ииии виртуално да ви почерпя за рождения си ден!  Tada

# 683
Честит рожден ден ,Юхуууу! bdbaloni hbdtu

# 684
  • София
Юху, ЧРД и от тука! Много здраве, успехи и много радостни моменти и поводи за гордост да имаш от Диди!   bouquet

# 685
  • София
Юхуу, ЧРД и тук!
Бъди здрава, много щастлива и обичана, винаги усмихната и лъчезарна!

# 686
  • Бургас
Юхууу,честит рожден ден !  Hug

# 687
Честит рожден ден, Юхуу!!! Бъди здрава, бъди щастлива и нека прекрасното човече Диди те прави много горда! Пожелавам ти да си заобиколена от най-любимите ти хора!

Сияна, ще се моля тези пристъпи да спрат! Много ми е мъчно като те чета! Дано се намери решението!
Танче Г, много неприятно, но Юхуу е права - всички ще минем през това  Sad.

Обаче навън няма такъв студ  Sad. В сравнение с миналата седмица сега еее...нямам думи  Simple Smile. Вчера сготвих, изчистих целия апартамент основно (не го бях правила от преди да забременея понеже си имам златен съпруг  Heart Eyes), изгладих 2 перални, пуснах трета и междувременно се занимавах с Йони. Хайде, самонахвалих се  Mr. Green. Днес ще помързелувам и ще понакупя онлайн нещо за момчето ми  Sunglasses.

# 688
  • До Балкана
Юху, честит рожден ден! Много вълнуващи преживявания, много положителни емоции и любов ти пожелавам!

# 689
  • York
Честит ден рожден, Юху!   bouquet
 food010
Ние се събудихме преди няма и половин час. Сега детето е заринато доволно с всички възможни играчки, а аз се наслаждавам на сутрешното си кафе.  Mr. Green
Втория зъб на Анета вчера през деня е избил и детето снощи спа като къпано, пък аз като заклана. Много обичам да си поспивам и сега много уморява това безсъние  Blush

Общи условия

Активация на акаунт