Отговори
# 465
E.L., с матрак ли ти е било второто ниво?
да, тук е с матрак. но за второто ниво си взех дунапренен, понеже идва някак си с 1-2 см по-малко от долното ниво и тези с кокос идват леееко големи, поне на мен ми беше трудно да го сложа. та за първите месеци си взех най-обикновенно дунапренено 10-15см дебело матраче.

# 466
  • у нас
Кирра и при нас толкова се получава дълбоко Peace ама си мисля че докато бебенцето е мъничко няма проблем Peace като почне да се върти е др. въпрос...... аз купих матрак и таткото каза че бебето на това нямало да спи, че щяло да го боли гръбчето все едно аз изобщо нямам образование при това де медицински  Crossing Arms и акъл в главата си - сега ще чакаме педиатърката да дойде и да каже-меко ли е това матраче, добре ли ще му е на бебето ooooh!

dianjelly1982 суеверията са нищо повече от това човек да търси някой да поеме някакво обвинение  Peace това разбира се е лично мое мнение Peace при нас има момичета претърпяли загуби - аз също имах огромно разочарование и ме беше страх да се запиша в темата Cry но (мисля че Данна ме разконспирира че съм бременна Peace) си казах майната му и да ти кажа тук открих много приятели, компания с която винаги ми е забавно, хора с които мога да споделя и да получа подкрепа Hug за които съм много благодарна на всички тук  bouquet
включвай се по-често - за добро или лошо сме тук да се подкрепяме Hug бъди по-редовна и се радвай на всички мами, сподели и ти най-голямото си  щастие с нас Hug

# 467
Май всички кошарки стават толкова плитки  Crazy
А за паролката и аз поддържам мнението на другите мами  Peace Минаха 9м и сега всеки иска да гледа кореми и бебчета  newsm78

# 468
Мерси за бързите отговори момичета,E.L. имам чувството че при нас е още по плитко,опитах сама да я сглобя и да ви я снимам но не мога Sad след кто я сглобихме накарах мъжа ми да  я събере/,та ще ме е страх да не падне бебето,а без ниво всякаш ще ми неудобно да се навеждам толкова newsm78,ще я мисля,то на мен тия дни с количките,кошарите ,със всичко ми е наопъки Tired

П.с днес гледах кошарки в един магазин и се оказа че не всички са така,просто има някои на които второто им ниво е по дълбоко,но кой да се досети,както казах на мъжа ми -за второто ще знаем!

# 469
всъщност за паролата на албума сте прави момичета ..... който е бил активен има и новата парола ....не я изпращайте повече на никой  Peace Макар че аз не съм от новите потребители се отказвам заради сигурността, явно е че щом някой я поиска и веднага цъфват отнякъде още 2-3 незнайни бъдещи майки за които никой нищо не е чувал така че .....

Лека и спокойна вечер

# 470
Ami az si kazah oste  ot nachaloto, ne sam  krila...Kazah i 4e ste  e mom4e..Ka4ih si snimkata v albyma, za koito imah parola, s koqto  prosto ne moga da  vlqza..Poddarjam  vrazka  s  drygata  mama, koqto e  s  moita  data  na termina 22 septemvri  v Chkago -  Ivelina...Sajqvam, 4e  zasegnah  nqkoi  s iskaneto na  parolata - ne sam iskala da obidq  nikoi...

# 471
  • София
Kirra, специално за теб ходих сега да меря матрака и второто ниво. Самото ниво е дълбоко около 35 см, а матрака е около 10, така че остават 25 см от матрака до ръба. Голямо удобство си е да не се налага да се навеждаш. А и наистина в началото бебчетата много не шават и не е проблем че е плитко. Ивана спеше там до към 6-7 месец, когато се научи да си седи на дупето. Така че поне дскато е малко бебчето няма от какво да се притесняваш.

# 472
Gala, goljam extremist si Simple Smile)) no az ti kazah, che shte ja zadurjish oshte malko Wink
Dianjelly1982, radvam se,che pisa. Chudeh se kakvo stana s teb, tui kato v nachaloto pisheshe.
A za parolkata na albuma e naisrina tupo da se pojavi njakoia nova mama,da pishe 2 puti I veche da iska da gleda parola. Kofti e I da ne mojem da si pokajem snimkite, taka che az imam edna idea I shte vi ja spodelja utre kato se pribera.

# 473
И аз се извинявам, че поисках паролата - не съм искала да засегна никого. Наистина, както казах, не съм писала от доста време, поради ред причини, така че имате право - и на мен не би ми било приятно като се замисля  Confused

Относно кошарите - и ние ще сме с такава и ще има от тези най-тънките матрачета. Сглобихме я в магазина и сложихме матраче - и на мен отначало ми се стори плитко, но се сетих, че едни наши приятели гледаха детето си до около 6 месеца (че май и повече) на такова равнище, а не ми е направило впечатление да е опасно за бебчето, напротив. Затова се успокоих. Но на пръв поглед наистина изглежда плитичко, но само изглежда  Peace

# 474
  • София
 Laughing Е.L. моя багаж седи в багажника, а също и плика с памперси и мокри кърпи, които ще ги поискат по-късно в Родилно. Това единствено с цел да няма паника и "взехме ли това и онова" и тати да не забрави нещо  Peace
Гримове също съм сложила. А сега се сетих да не забравя монети за телевизора в стаята.
А и акта за граждански брак ...

Гала, браво за хубавото изкарване. А на хората и аз съм фен, много обичам и сватбите. Ако имаше сега и аз щях да отида. А моята бебка като бяхме май месец на сватба, точно на хората беше супер, толкова комфортно се чувствах и без грам контракции. Въпреки, че през останалото време, и особено нощем си имах.

Това за паролата на албума не го разбирам, що за човек трябва да си и какво е това нездраво любопитство, айде без  newsm11

За матраците и кошарите нищо не мога да каза. Ние взехме легълце тип люлка. Ето такова:
http://shop.danet.bg/userfiles/productimages/large/product_6208.jpg

Много ми се ражда,и то точно тази вечер Flutterискам да е лъв момчето Heart Eyes

alximika,  Laughing И аз исках лъвче, ама ... не става. Ама пък всяко зло за добро. Всички ме убеждават, че за жена Дева било много хубаво. Нищо, че и аз съм Лъв Thinking Здраве да е само!!!  Peace

# 475
Еййй поспалани  Mr. Green То няма човек с кой една дума да размени в този час  Laughing

# 476
Еййй поспалани  Mr. Green То няма човек с кой една дума да размени в този час  Laughing
gydi Тук сме как   Wink
А за dianjelly1982  тя наистина не е нова от началото си се е записала просто не пише тук във форума по нейни си причини  Peace Ама наистина има и много такива които сега тепърва се записват в темата и искат паролата и аз съм против даването й
Гала бая си се позабавлявала завиждамблагородно и за разходката в планината! На мен така ми се разхожда някъде на планина ама пусто при нас е толкова равнинно, че за да отида някъде трябва да караме 8-9 часа  Weary и май няма да ме огрее скоро.....

# 477
Ive при теб колко е часа в момента?
Аз само се чудя кой да занимавам в този ранен час  Mr. Green Всички ми викат,че после бебо през носа ще ми го изкара за дето сега не спя вечер  Crazy

# 478
Хахах споко те  и без това няма да спят по цяла нощ сега поне си настройваш твоя часовник  Crazy
При нас е 7 вечерта  Simple Smile

# 479
И аз не спя  Confused Лора преди малко дойде да се намърда пре нас и аз понеже не смея да мръдна да не я смачкам и накрая взех, че станах.

Laughing Е.L. моя багаж седи в багажника, а също и плика с памперси и мокри кърпи, които ще ги поискат по-късно в Родилно. Това единствено с цел да няма паника и "взехме ли това и онова" и тати да не забрави нещо  Peace
Гримове също съм сложила.
А сега се сетих да не забравя монети за телевизора в стаята. взех
А и акта за граждански брак ...взех

Laughing
също сложих и 2 чифта чехли - понеже в Окръжна не пускат роднините вътре, ами родилките излизат отвън. препарат Бочко и гъбичка за миене на помпата, дрешките за изписването са приготвени и те - в 2 варианта. Абе въобще само да каже госпожицата, че ще се ражда  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт